Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proč gayové jen řeší módu a nadávají mi?

07. 06. 2014 v 15:51Off-line NaKluky.cz
Proč vy gayové pořád jen řešíte modu, značkové oblečení, styl, atd., a vzhled? Je to povrchní a odporné. Pak kluk, jako já, naráží denně na šikanu, denně mi na nakluky píše několik kluků vzkazy, že tam nemám co dělat, ať chcípnu, že jsem odporný, atd. Nemůžu za to, že jsem silnější.

(Otázka z http://ask.fm/NaKlukycz)
07. 06. 2014 v 15:51Off-line NaKluky.cz
V žebříčku hodnot u mužů hraje vzhled partnerky/partnera velkou roli, platí to i u heterosexuálních vztahů, kde muži mají rádi atraktivní partnerky po svém boku. U gayů tomu je pochopitelně stejně, máme to vrozené.

Řešení módy, značkového oblečení a stylu je ale přežitek. Jsou samozřejmě gayové, kteří řeší módu, ale stejně tak i tací, kterým móda vůbec nic neříká. Ano, možná gayové více dbají na svůj vzhled než jejich heterosexuální kolegové, to ale vůbec nijak nesouvisí se vzkazy, které dostáváš.

Že ti nějaký kluk napíše hloupý vzkaz, tak to nesouvisí s jeho vzhledem ani orientací. Problém je v něm (pakliže jsi mu nic špatného neudělal), nikoli v tom, jestli je gay nebo heterosexuál. A toto se bohužel děje všude, i u heterosexuálních seznamek. Takového uživatele zablokuj, ať máš od něj pokoj. Určitě nestojí za to, aby ses kvůli němu trápil.

Každý jsme nějaký, nikdo z nás není dokonalý. A každý z nás, když budeme chtít, může najít kluka, který nás bude milovat takové, jací jsme. Ale vždy je nutné jít štěstí naproti.
07. 06. 2014 v 15:56Off-line FinMich  (30/174/-)
Ahoj:) hele tohle znám,až moc dobře...Děje se mi to denodenně od dob,kdy jsem v 15 letech poprvé vlezl na seznamku pro homosexuály....děje se to na všech seznamkách,které existují...Musíš se s tím prostě smířit,je to tak ... gayové jsou hodně povrchní.... Samozřejmě,že ne všichni:)
Ale řeší vzhled toho druhého tak o 50000% více než páry heterosexuální:)

Ale jak bylo řečeno,ne všichni jsou stejní,mě se za těhc 6 let povedlo také najít 3 kluky,kteří si dokáží psát a komunikovat i přesto,že jsem jaký jsem:)

Nezoufej...i když vím,že to je těžké!!:)
Hlavně ti řeknu jedno,nesmíš tomu propadnout jako já....pak je to hodně těžké,deprese,stavy uzkosti,sebvražedné pokusy atd....a všechno tohle je hloupost....mě to trvalo strašně dlouho,než sem si to uvědomil... Tak hlavně tomu ty sám nepropadni....
Držím palce:)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 06. 2014 v 17:09Off-line Umbaros  (33/180/75)
Člověk co ti píše takové vzkazy, protože si tlustý nebo silnější je zaostalý mentál. Takové to názory je prostě nejlepší vůbec si nepouštět k tělu, pokud si spokojený se svým tělem nebo pracuješ na změně. Tvoje věc. Přidávám dva fakty.

1. Můj přítel je taky silnější, i když na sobě teď maká. A je to skvělý člověk.
2. Dneska jsem přijel z Konopiště, kde se koná výstava amerických aut (tzv. Lucky Cruisers Weekend) a potkal jsem tam krásného vypracovaného kluka jak se drží s normálním silnějším týpkem. Řeší snad o ni takové nesmysly? Těžko.

Pojďte a zkuste mi napsat vzkazy, že mám chcípnout, protože je na mě vidět každé žebro :D Se vám vysměji a drbejte mě na zádech :D

Já ti fandím brácho! :D
07. 06. 2014 v 17:10Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Já schválně nosim obyčejný nejlevnější hadry (někdy připomínám až bezďáka) jako součást boje proti těmhle fashionnazzi pózérům, kteří by v zájmu genofondu lidstava se měli s homofobama chytit za ruce a společně skočit do jícnu aktivní sopky...!!!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 06. 2014 v 18:28Off-line THX1188  (40/183/90)
Moda je nepodstatná, jak někde napsal jeden můj kamarád....
"Mladí a krása je jak kravský lejno, jednou, dvakrát zaprší a kde nic, tu nic"
:DDD

Hledej tam kde je obsah, ne obal :D
07. 06. 2014 v 19:16Off-line chuckym3  (41/174/75)
Znám spoustu lidí, co má v tomto směru zálibu, hlavně ti, kteří nejsou schopni si ani hodit na profil vlastní fotku a ohánějí se formou potřeby anonymity. Raději někoho haní pro jeho vzhled, ale né již pro jeho vnitřní vlastnosti. Nemají potřebu někoho poznat, raději jsou jedním z mnoha povrchních jedinců.

Co se týče oblečení , je to jedna ze zálib LGBT komunity s tím se musíš tak nějak smířit. Málo kdo zde má zálibu v elektronice, PC , tvorbě grafických věcí, designu webových stránek, málo kdo zde má zálibu v nějaké značce auta, kterou si někdy pořídí a má to jako svou drahou polovičku, je to jen věcí zálib. to že kluci se snaží o sebe dbát je hezké, na druhou stranu k čemu je ti hezký obal, když se pod tím obalem skrývá kus vola.

Spousta lidí tady hlásá a chce toleranci, ale samy jí nejsou schopni ani produkovat , hlavně co se týče vzhledu druhého.

Víš ono je to také kolikráte o finančních možnostech , někdo je má, někdo je nemá. Ten kdo je nemá třebas z důvodu, že rodiče momentálně prochází těžkým obdobím a není na rozhazování , to z nich ještě nedělá horšího jedince.
07. 06. 2014 v 20:12Off-line adam.dubsik  (36/200/100)
Já bych spíš řekl, že je to dobou....
Dneska chce každej všechno teď hned. A je jedno, jestli jde o práci, peníze, sex, vztah. A tím, že to chce každej hned, nemá čas poznat to do hloubky. To je největší problém. Díky tomu se řeší, jak kdo vypadá, místo toho, jaký je. Řeší se jen povrchní věci, hluboké jsou nedůležité a nebo prostě jen není čas je poznat.
Rada: Udělej ze svých "nedostatků" přednost ;). Největší obrana je útok!!
08. 06. 2014 v 13:17Off-line chuckym3  (41/174/75)
Dsiv, hlavně že ty tady jsi ten, kdo je středem pozornosti pro svou krásu že..... další z davu hlupáků, nic víc.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload