Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jen tak do větru...

20. 07. 2014 v 23:33Off-line Anonym
Pozoruju už delší dobu, jak tu většina z nás furt něco negativně komentuje. Například to, že nějaký gay mluví jako vykroucená buznička, nebo jak moc je to na člověku poznat, že je gay. Jak byste s takovými lidmi nikdy nevyšli na veřejnost. Chci k tomuhle jen říct... Všichni si tu stěžujeme na to, jak nás někteří heteráci shazují, hatuji, nebo někdy dokonce i mlátí. Stěžujeme si, jak jsou netolerantní a podobně, ale my bychom si měli uvědomit to, že když tu nadáváme na "vykroucené buzničky" tak jsme jako heteráci, co nadávají na nás. Furt se bráníme tím, že jsme jací jsme, že si to nevybíráme a že je nespravedlivý, aby nás někdo za to soudil, ale co my děláme? Soudíme zženštilí gaye. Prostě někdy to tak je. Někdo takový je. My bychom si to měli uvědomovat a nenadávat na to. Někdo je šamponek s upnutýma džínama, někdo je skejťák, někdo je převoněná fiflena, a co? Prostě každý jsme nějaký a jestli chceme toleranci od světu, měli bychom se v první řadě tolerovat navzájem, ne?
#justmyopinion
20. 07. 2014 v 23:43Off-line Tyristor  (29/185/70)
Mám svůj vkus na základě kterého řeknu líbí/nelíbí. Jinak je mně celkem fuk, jestli je někdo takový či onaký - každému co jeho jest. Lidi nesoudím (kdo jsem, abych soudil?), jen je posuzuji na základě jejich charakteru. Nemám rád zlé, arogantní a jinak defektní jedince. :)
21. 07. 2014 v 00:03Off-line Someone89  (24/179/90)
..Ži a nechaj žiť..
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2014 v 07:59Off-line Beckett51  (27/-/-)
Souhlasím s Anonymem. Odsuzovat lidi podle vzhledu nebo stylu oblékání je prostě naprosto mimo. Ano, samozřejmě to udělá nějaký první dojem, ale jestliže ten člověk je charakterově skvělá osoba, hodná příjemná a ochotná, pak je zbytečné já nadávat kvůli vzhledu, protože hlavní je vnitřek, ne vnějšek. Navíc by si člověk by si měl nejdřív zaméct před vlastním prahem a potom odsuzovat druhé.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2014 v 10:34Off-line 18xxx20  (35/177/69)
Jenže většina lidí, kteří mají negativní postoj ke gayům ho mají právě kvůli těm vykrouceným... A docela to chápu :-/
21. 07. 2014 v 12:58Off-line bennett  (36/184/95)
To je blbost - ti, kteří šmahem odsoudí všechny gaye kvůli pár vykrouceným, co se extravagantně oblékají, jsou jenom primitivové a nemá smysl se snažit jim zavděčit - oni by si stejně našli jiný důvod. Ať si každý nosí, co chce a co se mu líbí.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2014 v 14:11Off-line onlip  (61/180/84)
Posoudit, jaký je tu poměr pozitivních a negativních reakcí, to si zatím nedovolím, dojem je subjektivní. Těší mě lidi, kteří se tu vyjadřují empaticky, vstřícně. Nemyslím, že jich je málo - a mám z toho radost. V každé komunitě bohužel existuje řevnivost, jen třeba matematici, filozofové, rybáři nebo cukrovkáři pro urážku využijí jiných prostředků. Věcně i lidsky máš pravdu. Má babička říkala: Mé zlaté děvenky, neperte se. Nevím, z jakého gay seriálu to měla :) Z těch kategorií, které jsi vyjmenoval (skejťáci, šampóni... a i z nevyjmenovaných) mi nevadí ani jedna, v každé si dokážu najít svého referenčního hrdinu. Takže: terapie láskou, terapie pevným objetím, jak jsem tu dnes už jednomu klukovi psal.
21. 07. 2014 v 14:17Off-line Vlado2  (61/180/80)
Přátelé, buďme soudní - prosím. Hlásat na webu hesla "žít a nechat žít", "důležitý je vnitřek a ne vnějšek" či "ať si každý nosí, co se mu líbí" je sice fajn, ale v praxi to nefunguje.
Určitě budete souhlasit s tím, že jít na Spartu do kotle ve slávistickém úboru je provokace. Snažit se vnutit na nóbl ples v rozervaných džínách také není šťastné. Ani návštěva Národního divadla v holinkách a maskáčích nikomu neprojde. A tak tato (možná) hodná, příjemná, ochotná a i jinak charakterově svělá osoba bude bez milosti vykopnuta či dostane na budku.
Stejně tak i úmyslně nápadné chování, oblečení a vystupování ve smyslu: JÁ JSEM GAY, TADY MNE MÁTE A RESPEKTUJTE MNE! Tady je opravdu nutné si zamést před svým vlastní prahem a v první řadě dodržovat nepsané zvyklosti dané prostředím, kulturou a společností, ve které se míním pohybovat, předvídat případnou většinově negativní reakci okolí a tudíž zbytečně neprovokovat.
Jistě, reakce okolí na moji exhibici mi může být ukradená. Ale měl bych si uvědomit, že právě taková exhibice dokáže ovlivnit spoustu "nezúčastněných" lidí, kteří podle podobných jevů budou posuzovat všechny gaye.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
21. 07. 2014 v 17:53Off-line Pobli  (44/182/90)
Kdesi som čítal: Keby sa každý staral o seba, bolo by o všetkých postarané. :-) , iba toľko. :-) Vídím v tak malej vete veľa pravdy.
21. 07. 2014 v 19:27Off-line kloudik  (38/182/80)
Pro začátek: hrozně se mi líbí jak tady většina přitakává autorovi (nemám na mysli jenom tohle téma ale všechny). když si někdo stěžuje že má malé p**o tak skoro všichni odepisují že malej je lepší a když má někdo naopak moc velký tak sou z něho paf a tady se zase každej zastává vykroucenin ale: představili by ste doma rodičům jako svojeho kluka individuum v sukni a s kabelkou kerý se kroutí a vlní jako dvojka plech ve větru? osobně je mi z takových na blití a zastávat se jich nikdy nebudu.tyhle vykrouceniny sou prostě opravdu vykrouceniny a nemají nárok označovat se slovem Gay. když už tak aspoň vykroucenej gay aby nás neházeli do stejnýho pytla
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload