Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Problémy se sexualitou

06. 08. 2014 v 18:19Off-line Anonym
Ahoj. Neříká se mi to snadno, ale budu se snažit co možná nejvíc přiblížit svůj problém.
Nevím, jestli to spíš neřešit se sexuologem nebo to není jen otázka prio***, ale když jsem byl mladší, anální sex mě bavil. Dnes mi táhne na 30, ale v 19-ti letech, kdy jsem měl prvního a jediného přítele, tak mě anální sex bavil. Byli jsme oba versatilní. Postupem času, kdy jsem přišel do Prahy, jsem se začal bát víc nemocí a přestal jsem partnery střídat (vlastně pro kluka z vesnice to bylo něco nemyslitelného jít s někým bez ochrany) a když jsme s někým měl nějaký úlet, došlo maximálně k orálnímu styku. Nějak mě to nebere a postupem času můj sexuální život vyhasnul. Příjde mi anál dost osobní záležitost, která by měla být jen mezi partnery ve užším (vážném) vztahu. Nevím jestli není má přirozená sexualita narušená tím, že jsem občas šel za prachy a pasivní role se mi znechutila.
Protože mi rektolog (když jsem měl nějaký problém) řekl, že mám tenčí kůži v oblasti konečníku, odpověděl jsem si tím, proč mě pasivní role nevzrušuje a vždy mě to spíš bolí. Nesnáším něco v zadku. Asi jsem spíš aktiv.
Ale když chci být aktivní, kolikrát jsem selhal a prostě mě nevzrušuje jít do díry, ze které se člověk vyprazdňuje.
Poslední dobou spíš víc vyhledávám porna než styky s klukama. Chtěl bych mít vztah, ale to už je spíš na jiné téma. Mám defenzivní postoj, spousta kluků mě jen zneužila pro své vlastní uspokojení, nebo jsou nespolehliví. Mám pocit, že nikdo nic nehledá. Když mě někdo zaujal, vyvíjel jsem asi příliš velký nátlak a snažil se víc než druhá strana. Není to se mnou úplně jednoduché. Snažím se tu chybu objevit u sebe a třeba to změnit. Možná nejsem tak zajímavý pro druhé.
Nevím, jsem z toho úpřímně nešťastný.

Co byste mi doporučili? Je na tom někdo podobně? Jak se seznamujete vy?
A jsem vůbec gay, když mě anální sex přestal zajímat?
06. 08. 2014 v 20:03Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Znakem gaye přece není to, že má rád anál. To mají rádi i heteráci.
Celý problém vidím prostě v tom, žes nepotkal toho pravého. Zatím se nenašel nikdo, s kým by sis sednul povahově, fyzicky i v posteli natolik, aby z toho bylo něco víc. Každý kluk/chlap je jiný, takže když se ti s někým anál nelíbí, neznamená to hned, že se ti nebude líbit s nikým. Řekl bych, že z toho děláš větší problém, než ve skutečnosti je a zbytečně se pak trápíš. Vztahy jsou obecně často velmi složité a není jednoduché k sobě někoho najít. Chce to prostě jen hledat dál, příp. se zamyslet nad prio***ama a vlastníma nárokama (často je mají lidi příliš vysoké a pak se diví). Jako anonymovi se víc poradit nedá ;-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload