Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co mám dělat?

20. 09. 2014 v 13:05Off-line Anonym
Ahoj mám takový velký dotaz snad mi pomůžete mi poradit.
Mám ve třídě kluka. Od začátku školního roku jsme byli spolu za OK. Na praxi v pohodě, dělali jsme si ze sebe srandu.
Než o tom všem věděl tak pořád na mě pokukoval a smál se. Jenže on se tento týden v úterý dozvěděl od jedné slepice na praxi, že jsem gay.
Jak jsem byl na provozovně sám, tak byl se mnou pořád. řekl jdu radši za holkama na kuchyňku, než abych tu byl s tebou. Ale přitom neodešel, ale byl pořád vedle mě. Ještě k praxi. Děláme si navzájem masáže zad a musím říct, že jeho masáže se mi od úterka vůbec nelibí. Když vím, že on to ví.

Ve škole čtvrtek-pátek na mě pořád hleděl a smál se.
Když jsem seděl vedle od něj v druhé řadě tak moje oko utíkalo na stranu kde sedí on (sedí u dveří na levé straně.) Chvílemi se na mě díval - teda skoro pořád. Nevím jak to mám brát. Sám mi řekl, že je na holky že mám na něj kašlat.

Jenže on jak jsme byli na praxi a dozvěděl se to o mě. tak na holky že, ani neví co je orientace. Ano chápu ho v 15 letech neví na co vlastně je normální.
Ještě k praxi jak seděl vedle mě, tak mu stál na 100% to vím, protože jak tak seděl tak si sáhl na rozkrok a zpravil se aby nikdo nic neviděl. A když mě masíroval taky mu stál.

Mě jeho masáže nevzrušují, ani když já ho masíruji. V pátek ve škole o velký přestávce jsem byl na chodbě a psal jsem si smsku. A on vyšel ze dveří, směrem ke mě, ale jak viděl že, si píšu nebo hraju s mobilem, tak se otočil a šel zpátky do třídy.

Jen mi jde o to co mám dělat?
Zatím ho budu sledovat, co a jak. Jak se říká: "Co se škádlívá, rádo se mívá" tak budu vyčkávat co a jak.

Ještě jedna věc, vím že on na mě myslí pořád se mi škytá, jak blázen.
Jak jsme ve středu seděli na autobusáku spolu teda on seděl já stál. Tak byl zoufalý, že jeho kámoš co měl praxi jinde odjel dříve a nepočkal na něj. Jak jsem se ho zeptal. "Kubo nebuď nasraný, já jsem empatik a přenáší se to na mě" on na to: (takovým tím nasraným přízvukem "a mám se s toho posrat?" jo a ještě ze spolužákem ve třídě co s ním sedí dělá kraviny lechtají se a já nevím co.

Pokud možno chci to s vámi hodně rozebrat. Jsem do něj z blbostí zamilovaný a nevím co mám dělat. Omlouvám se za mou slohovku, ale stručně to neumím napsat.

S pozdravem DarkSide
20. 09. 2014 v 13:35Off-line klucinek  (33/176/75)
Srozumitelnost textu je jak po třech dávkách koksu...
Souhlasím - 38   •  Nesouhlasím - 12  Nahlásit
20. 09. 2014 v 14:36Off-line juu_ch4n  (30/183/-)
Klucinek, myslím že sa autor nepýtal na dávky koksu :) chlape, musíš mať vážne komplexy keď sa do každého stále len navážaš :)
Souhlasím - 16   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
20. 09. 2014 v 15:16Off-line comrade  (39/195/102)
Buď tě miluje nebo tě má aspoň rád, ale zároveň nechce být pro ostatní za buznu.
20. 09. 2014 v 18:58Off-line onlip  (61/180/84)
Juu_ch4n: Klucinek se nenaváží, jako se nenaváží Vesuv nebo papiňák, každý máme nějak nastavenou tlakovou pojistku, někdy povolit musí :) Ber to, jako když přijde bouřka - při nerovnováze napětí udeří blesk. Leje. Pročistí se vzduch. Někdy to vyvstane, že je bouřkové léto :)
Anonym (DarkSide): Nedělej nic, chovej se normálně (pokud to jde), současně si tu situaci nenech ujít. Pozoruj ji, zažívej ji, raduj se z ní (ale počítej s tím, že to i ořveš), nerozvíjej negativní emoce typu "jeho masáže se mi od úterka vůbec nelibí". Kolikrát za život se ti ještě tohle vrátí? Přál bych ti, aby to bylo, jak píše comrade, snad by to tak i mohlo být, současně jsem zdrženlivý. To, že mu stojí, nenadhodnocuj, každému klukovi lichotí už jen představa, že by se mohl líbit, natož představa neznámého. Tak začalo mé základo/středoškolské velmi složité, ale nezapomenutelné přátelství.
20. 09. 2014 v 19:10Off-line Umbaros  (33/180/75)
Ujasni si v hlavě co od něj čekáš. Promluvte si o tom. Aby si v tom našel směr a mohl nějak dál rozumně fungovat.
20. 09. 2014 v 19:38Off-line Anonym
Děkují za krásný projev Onlip: potěšil jsi mě, že mám vše nechat jak je a sledovat.

Umbaros: nechci se o tom sním bavit je ještě mladý a blbý sám neví co očekávat od života. Chce to čas a trpělivost.
20. 09. 2014 v 23:13Off-line AdoprosteAdko  (103/-/-)
Ja osobne by som ho nejako asi nachytal podla toho co pises by som sa chytil a pokusil sa ho nejako ulovit myslim si ze naozaj ma zaujem ako pise comrade ale naozaj v 15 a este v skole to dat najavo to necakaj mas k dispozicii socialne siete tak si sprav nejaky virtualny nick a pod anonymitou si zisti ci je alebo nie mne sa tiez takto podarilo tkz preklepnut par kamosou a bol som milo prekvapeny ked som zistil kolko z nich ma zaujem ved za pokus nic nedas
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 09. 2014 v 08:06Off-line Anonym
AdoprosteAdko: rád bych mám fake 3 FB a na jednom jsem si ho přidal. Jenže on žádost o přátelství nepotvrdil. On totiž na facebook moc nechodí to je ten problém.
21. 09. 2014 v 10:31Off-line weave  (36/177/94)
Podle toho co pises muze byt klidne bi a tudiz lepe se zapadne kdyz bude klasicky za heteraka a oto mu asi jde. tak k nemu podle me nepristipuj jako ke gayi ale jako k bi a zkus mu navrhnout jestli nekam nezjdete do prirody sednout pod neakou zaminkou a tam se mozn uvolni jak budete uplne osamote.
21. 09. 2014 v 11:10Off-line Anonym
Zkoušel jsem po praxi že ho doprovodím na autobusák. Ale on odmítl.
A navíc on ani nemá čas aby byl někde se mnou venku. Protože radši chce být s kámošem pavlem co dělá kraviny ve škole sním. Jde o to že, na praxi když je svačina je v kuchyni chvilku jen jen dojí a pak jde se mnou na provozovně. Ale kdyby neměl toho kámoše Pavla tak je možná se mnou furt nevím to jistě. Přijde mi, že jsem "možná" pro něj zajímavý.

Weave: děkují za radu.
21. 09. 2014 v 20:48Off-line AdoprosteAdko  (103/-/-)
DarkSide : facebook je verejny takze silno pochybujem ze ho tam prave nachytas nato su ine socialne siete mi mame nato pokec neviem co mate vy v CR
22. 09. 2014 v 10:45Off-line Anonym
Tak už si mě přidal na FB tak jsem rád.
Ale nějak to řešit nebudu, nechám vše volně co a jak bude. Je teprve v budoucnosti.

AdoprosteAdko: děkují za radu.
PS jsem zvykly děkovat za každou malou kravinu tak se nedivte co a jak.
22. 09. 2014 v 15:17Off-line Anonym
Tak další novinka. Sedíme venku na autobusáku a můj spolužák jménem Kuba co tady o něm píši. Mi řekl: Vím, že mě miluješ. Přitom to není pravda. Mám ho jen rád ale nemilují ho zatím nevím co dál.
22. 09. 2014 v 15:22Off-line comrade  (39/195/102)
Možná, že už udělal něco podobného jako ty s tím FB už dřív.

No, když už to ví, tak se s ním aspoň už můžeš normálně bavit.
22. 09. 2014 v 16:17Off-line onlip  (61/180/84)
Je komické, že descaharm, který se v sebeoslavném testosteronovém tématu chlubí, že nikdy nepřečetl knížku (a že ho to ani nenapadlo), tady vyrukuje s úvahou, že člověka nelze přečíst jako knížku! Plácal bych se do kolen, kdyby to současně nebylo k pláči. Pan testosteron čte jen své hormony a prostřednictvím těchto stránek si jejich hladinu potřebuje zvyšovat. Neodbytně musí všem sdělovat, že jsou submisivní a nezralí.
Že pomine tápání? Pane macho! Navrhnu zápis do Guinessovy knihy. Kategorii tu raději neuvádím. To budeš mít hormonů!
DarkSide, nenech se tím ovlivnit, tápání u rozumného člověka nepomine nikdy. Když si pročteš vývoj těch, kteří posunuli lidstvo v jakémkoli z oborů, jedno jestli vědním, nebo uměleckém, tápali do poslední chvíle. To jen i***t si je jistý.
Mám radost, jak se ti to vyvíjí. Věta, kterou ti řekl, je skvělá, nereaguj negativně. Když jsi na pochybách, řekni, co jsi napsal sem, že máš rád, nebo že nevíš, nebo to vyjádři beze slov (nepochybně jsi reagoval). Svému klukovi jsem v jednu chvíli řekl: Že tě mám rád, to víš. Samozřejmě to věděl, ale skutečnost, že jsem to řekl... Jeho chování se tím dost podstatně změnilo, otevřely se nové obzory.
22. 09. 2014 v 18:10Off-line Anonym
Onlip: ty poslední věty mě dojaly jak jsi to krásně popsal děkují moc.. Potěšil jsi a mě to hodně..
23. 09. 2014 v 14:58Off-line onlip  (61/180/84)
Budu rád, když napíšeš, jak to postupuje. K tvému tématu se vracím. Věta "Vím, že mě miluješ" je pro mě nedocenitelná, i když to radši říkám naopak.
23. 09. 2014 v 15:55Off-line Anonym
Tak dneska to nějak nepostupovalo.. Nebyl na praxi ale zítra bude ve škole snad tak dám vědět co a jak..
Bylo by možné i telefoní číslo?? že bych ti napsal aby jsi přímo věděl?
23. 09. 2014 v 20:58Off-line comrade  (39/195/102)
:D
23. 09. 2014 v 22:02Off-line AdoprosteAdko  (103/-/-)
Slovicko milovat je velmy silne tym ze ti povedal ze vie ze ho milujes ti mozno naznacil ze aj on ta . Ja osobne to slovicko skoro vobec nepouzivam nechavam si ho na spravne momenty a tie spravne chvile radsej poviem lubim ta alebo ked uz to chcem este silnejsie vyjad*** tak vyslovim ze je moj zmysel zivota pre ktory sa oplati zit . Je to krasne pocut ale este krajsie citit ked vies ze ta niekto miluje hoci to nemusi byt opetovane a ani od osoby ktoru milujes ty ale uz len ten pocit ze niekto predsa len nadnasa..... :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 09. 2014 v 17:20Off-line Anonym
Zdravím všechny dnes vám přináším malý popis co se stalo ve škole..

Tak přišel jsem do školy a co zase můj vyvolený na mě hleděl ale žádný pozdrav nic. Jdeme na hodinu Angličtiny a já na něj že, si sednu k němu a budem spolu sedět tak on že klidně, že mu to nevadí..

Tak přišla 1. přestávka řekl ten i***t jedné holce jaký jsem tak jsem mu řekl: Kubo nejde o jaký jsem ale jaký jsem u srdce ale ty to nikdy nepochopíš.
ON: ale já nejsem na kluky ale na holky. Nic více jsem neříkal. Pak že, Já vím že mě miluješ. Já a já na to, že ho mám rád jak jsem mu to řekl v pondělí že nic více. A bylo ticho opět.

Pak měl zase nějaký připomínky ale to on vždycky. Provokuje mě tím jak to jen jde. Byla opět hodina a on se zase upravil tam dole. Zase mu stál jak nevím co, třepal nohou jak to jen šlo. A viděl jsem ho jak se upravuje svůj rozkrok.

Pak jdeme na jinou budovu a tak jsme si sedly zase jako vždycky k sobě. Potřebují sním za každou cenu být.
Pak sedíme a bavíme se co mám rád a co nemám rád. Přišlo na téma kouření nezdravě. Tak mi řekl. já ti koupím tam kde bydlím krabičku cigaret a zakouříme si spolu. Prostě jen tak že, mi jí koupí nevím proč ho to napadlo.

Pak přišlo téma zdravé kouření tak mi řekl koupím ti k narozkám robertka (nevím jak se to přesně jmenuje) Prostě tu náhradu místo chlapa. A já na něj nevíš kdy mám narozeniny. ON: Mám tvůj facebook přece.. A já jenže tam nejsou pravé údaje co se týče narozenin mám ho fake jako tento účet co mám.

A chvílemi se na mě podíval když jsem seděl ve přední lavici. A usmál se na mě jako vždycky. Netuším proč ale možná časem zjistím. Snad!
Pak odcházíme z učebny a měl nějakou připomínku tak jsem ho praštil do ruky ale ne moc.. Jen tak ze srandy prostě se škadlime skoro pořád spolu..

Děkují všem za pochopení mé slohové práce. Budu se těšit na vaše odpovědi
S pozdravem DARKSIDE
Ps. když se něco zítra stane tak vám to sem zase napíšu, více ze stručnit to neumím opravdu :) :-)
24. 09. 2014 v 18:48Off-line comrade  (39/195/102)
Nakonec ještě bude nešťastný, že ho nemiluješ.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 09. 2014 v 18:52Off-line Anonym
Ale nevím proč to zase řekl.. ano má 15 let nic o životě neví ani o lásce..
Je ještě brzy na to abych mu řekl že, ho milují.. Je to někde v hluboko v mém srdci ale jak jsme napsal je času dost :-)
24. 09. 2014 v 22:00Off-line onlip  (61/180/84)
Mně je ten vývoj sympatický. Že argumentuje svým heteráctvím, to se dá pochopit. Že ti současně nabízí, jak společně trávit čas, a že chápe tvé případné jiné potřeby, co je přece dobré. A škádlení - o tom už jsi sám psal. Přeju hodně zdaru!
24. 09. 2014 v 22:09Off-line Anonym
Díky moc já sobě taky držím palce a zítra dodám informace budu je sem dávat
25. 09. 2014 v 16:23Off-line Anonym
Ahoj dnešní den trošku asi menší slohová práce bude...

Přijdu do školy a jen jsme se na sebe podívaly nic více..
Pak 2 hodiny angličtiny..
Velká přestávka a už to začalo měl zase jako vždycky pitomé řeči..
Začal se do mě navážet je to puberťák co neví co je co.

Nechci o tom moc psát co mi říkal měl narážky ale jeho kecy neberu nějak vážně. Musím se přiznat, že jeho kecy mi nevadí spíše naopak jsem za ně rád. Když mě tím takhle provokuje schválně. Přijde mi to, jak kdyby se mnou flirtoval nevím to jistě.

No jak byla hodina druhé angličtiny tak jsem se pošťuchovaly navzájem (jako, že jsme se trošku bily mezi sebou jen malé rány do mé levé nohy ale nevadilo mi to). Spíše na druhou stranu byl jsem i rád, že se mě trochu dotýká.

Jo a abych nezapomněl jako vždy jsme se bavily já a on proč je na mě takový hnusný atd.. Ale on na to nic jako vždycky..

Kolem 12 hodiny šel domů nebylo mu dobře.. Bolela ho hlava, břicho.
No jsme s ním byl v šatně. Přišlo na rychlé téma "JÁ a ON" řekl jsme mu proč se na mě tak chová. Že ho mám rád. A že, bych mu nedokázal nic udělat že, to nemám v povaze někomu ublížit. A bylo jako pořád ticho. Jen mi řekl, že mě má dost a že ho ze mne bolí hlava není divu jsme skoro pořád spolu.

Nějak se nechtěl se mnou bavit o tom téma co jsem dal do uvozovek nevím proč. Už si sám nevím rady co mám dělat. Všechny testy co jsem dělal na lásku, mi vyšly pozitivní, že jsem do něj zamilovaný a on taky ale má strach něco udělat.


Nevím jak se to bude vyvíjet dál. Ani nemám sílu už na nic cítím se zlomený u srdce. Že to nejde jak má jít. Ani nevím zda má šanci v tom pokračovat a ukončit to dříve než to je v zárodku.

Váš
DARKSIDE a děkují
25. 09. 2014 v 16:30Off-line klucinek  (33/176/75)
Toš jednou ti nejní někdo po chuti a seš z toho v p**i...počkaj až tě kloudně dojebe tvuj šéf a pudeš dom bez prachů....

PS: a vyser se naňho, páč eště dostaneš po čuni, až mu vyteče pračka a pak tu budeš bulíkovat že máš baterku pod kukadlem...
25. 09. 2014 v 18:51Off-line Anonym
Brian Sheppard Lorne
ahoj kubo tak co jak se citis uz je lepe??

18:41
Jakub James Kuba Čechal
jojo hned jak jsem prijel dom tak me to preslo

18:41
Brian Sheppard Lorne
takze je to alergie na me co

18:41
Jakub James Kuba Čechal
JoJo

18:41
Brian Sheppard Lorne
jsi zmetek

18:42
Jakub James Kuba Čechal
ja vim a ty divnej

18:42
Brian Sheppard Lorne
ty budes zmetek vzdycky

18:42
Jakub James Kuba Čechal
a ty divnej dokud se nezmenis

18:42
Brian Sheppard Lorne
ja ze se mam zmenit to nejde
promin ale to ze jsem gay se nezmenim

18:43
Jakub James Kuba Čechal
z kluku na holky se v pohode zmenis

18:43
Brian Sheppard Lorne
ty to nejak znas
a ja holku nechci jsou svine

18:43
Jakub James Kuba Čechal
tak ted jsi me urazil c***ku
takže moje holka je svine Ok
jak chceš tez ti tak budu nadavat na kluky

18:44
Brian Sheppard Lorne
ano klidne mi nadavej ty nic jinyho nedelas
ponizujes me pred vsema ve skole i na praxi

18:45
Jakub James Kuba Čechal
no ale ted budu ješte vic protože nadavas moji holce

18:45
Brian Sheppard Lorne
vis co delej si co chces stejne jsi mi za to nestal

18:46
Jakub James Kuba Čechal
no dobre buzno tak Cau

PS: Psal mi to na FB a kámoška si myslí že je to FAKE
25. 09. 2014 v 20:02Off-line juu_ch4n  (30/183/-)
Hmm, ak si myslíš že ťa má rád, tak skús mu nepísať... netráviť s ním tolko času a všetko... ak to je pravda, príde za tebou sám ;)
25. 09. 2014 v 20:54Off-line comrade  (39/195/102)
Hm a zrovna dneska si našel holku.

Ty budeš doktor?
26. 09. 2014 v 07:04Off-line Anonym
Comrade je to všechno divný jak jsem psal kámošky si myslí, že je to všechno FAKE tak rychle to nejde sami to vidíte a věta: "no dobre buzno tak Cau" mi přijde divná až moc

juu_ch4n : díky za tvou odpověď

DARKSIDE
26. 09. 2014 v 15:27Off-line Anonym
Tak příběh ze dneška jako vždycky..

Přišel jsem do školy a on tam nebyl. Z jedné strany jsem měl i radost ale z druhé ne. Z důvodu, že do mě nebude mít kdo rýpat.
Přestávka a pořád do mě rýpal jak to jen umí. I do kámoše který ho pak na konci dne začal nahánět po celé třídě.

Je to pořád to stejný jako každý den. Upřímně nemám ani náladu to tu psát. Uzavřu kapitolu nějak nevím jak. Jinak v hodinách a o přestávkách blbne s tím kámošem a i na mě: jsem na holky na holky a ty na kluky. Je to d***l doslova.

Upřímně nenávidím ho z celého srdce ani ho nemám rád nic. Vše je pryč ale ve svém nitru se trápím. Jak jsem se sním bavil tak jsem mu řekl: Ty se snaží ve mně vyvolat ještě větší vztek a nenávist k tobě a on na to: Jo, o to se snažím. Pořád na mě mluvil cigánský prý chodí ven s cigány.

Nemám mu ani odvahu napsat na FB zprávu nic.
Ani na praxi spolu nebudeme jak on sám řekl: Nechci aby jsi mě masíroval. Vadí mi to.
Jinak jak jsem seděl na židli a pak na stole. Tak měl v ruce mobil s fotoaparátem a fotil si mě. 2 fotky si udělal. A řekl, udělám FB tvé album a označím tě. Já na něj: Já taky vytvořím album mám dostatek fotek tebe. ON: jsi hnusný a já na něj ty ještě více.

Přijde mi to, jak kdybychom spolu flirtovaly ale já k němu nic necítím opravdu. Za to jak se chová mi to nestojí. Možná kdybych sním byl tak bych ho dokázal změnit možná. Jak učitelka z TV řekla zkušenost s cigaretami tak on, od dneška přestávám kouřit.

Pořád se jen hádáme jak malé děcka jedna holka na něj. Vy dva jste jak manželé. A on na to: Fujj.
Na FB je stálé pořád. Jak jsme byli v šatně zase měl připomínky na mě. To je denně. Teď jsem rád, že bude víkend nevím ani proč si dělal ty fotky mě.

Váš DARKSIDE
26. 09. 2014 v 17:02Off-line comrade  (39/195/102)
Vy jste divní oba dva. :)
26. 09. 2014 v 23:28Off-line provoter  (40/-/-)
Ve všem ti rozumím, v podstatě i to že ti dělá dobře že se škádlíte a nadáváte si, perete se atd.. Neber to nějak zle, to co ti teď napíšu.

Ale z těch všech článků jak si psal mi přijde, že mu moc nadbíháš. A on to moc dobře ví. Nevyhledávej ho, a nech aby si tě našel sám. Proč se tolik odkopáváš v orientaci a v citech? Neříkej mu tvé city, když on ti své taky neříká. Udělej ze sebe tajemného, ať mu to vrtá hlavou to co říkáš a jak to myslíš.

Nevím jestli se dobereš nějakému závěru. Možná až každý půjdete svojí cestou(po praxi, škole)teprve pak uvidíš jestli se budete vyhledávat a jeden druhému chybět.
27. 09. 2014 v 08:34Off-line Anonym
Děkují všem kluci
27. 09. 2014 v 21:12Off-line gayyy  (26/171/63)
TY jseš šmudla anonyme a měl jsem to taky tak ale právě že jsem mu to nedával moc najevo
28. 09. 2014 v 09:29Off-line Anonym
Každý mi radí co může.. Jenže já si nedokážu vybrat.

Byli tu návrhy že, se mám stáhnout jak se ale mám stáhnout od něj když jsem sním ve škole 7 hodin a když je přestávka tak jsem s holkami a bavíme se spolu. Jenže Kuba pořád na mě mluví a nechci ho ignorovat.

Na praxi taky sní svačinu během 10 minut a přijde za mnou do pracovny kde se dělají masáže a hledí na mě. Jsme i na praxi 06:30 hodiny spolu pořád.
Nebo třeba v pátek: Péťo co teď máme za předmět?
Seděly před ním holky mohl se zeptat jich.

Z jedné strany si říkám, když ho nechám tak a jak kdyby "se stáhnu" může se stát že o něj přijdu. A to nechci. Mé srdce nic neříká ale mozek ano, když bude chtít být s tebou tak buď ty sním. Ano i když se jak kdyby hádáme ale to nejsou hádky takové že, jsme na sebe sprostí atd. Ale "malý flirt"

Je to první krok zamilovanosti. Zažil jsem tolik kluku ale žádný kluk se mnou tak neflirtoval jak Kuba. Nevím co, je na mě tak zajímavého, co se mu na mě libí. Nic nevím a nechám se jen překvapit co přijde dál. Třeba zítra na praxi nevím co bude.

Kladu si ještě otázky:
Proč když je na holky tvrdí to on vyhledává mojí osobu?
Proč si dělal v pátek 2 fotky do mobilu?
Proč je na mě na praxi hodnější než ve škole?
Proč se na sebe pořád díváme a usmíváme?
Je mu snad lepé se mnou než z někým jiným?
Proč když se ho na něco zeptám nedostanu od něj odpověď ale mlčí.
Proč dělá kraviny ze spolužákem co s ním sedí?


Na tyto otázky neznám odpověď.

DARKSIDE
28. 09. 2014 v 20:30Off-line AdoprosteAdko  (103/-/-)
Anonym: niekedy a hlavne vtedy ked chceme moc nieco tak si troska viacej domyslame to je asi aj tvoj pripad . Rad by som ta povzbudil ale tentokrta odpoved aspon z mojej strany neni moc povzbudiva podla mna to vnimas viacej skreslene teda tak ako by si to chcel ty mozno ze je to len nieco co ti imponuje a ty si to v mysli nevedomky prikreslujes
29. 09. 2014 v 20:46Off-line Anonym
Dneska tu dám snad ještě slohovku co píšu na Wordu.. Tak čekejte a pak můžete psát. baví mě to sem psát nemám to komu říct.
29. 09. 2014 v 21:12Off-line comrade  (39/195/102)
Doufám, že to tu do 10 bude, jinak ani neusnu. :)
29. 09. 2014 v 21:19Off-line Anonym
Už se snažím to dopsat mám polovinu strany ale než si vzpomenu co bylo dneska na praxi chvíli trvá :D
29. 09. 2014 v 21:50Off-line Anonym
Tak dneska to sem dám a vy si to přečtěte zítra je to dost dlouhé a ještě to ani nemám dopsaný. Moje slohova prace je ve wordu na 2 stranky kdyz se rozepisu tak nevim kdy skoncit :D
30. 09. 2014 v 15:03Off-line comrade  (39/195/102)
Tys to nějak odflákl. :o
30. 09. 2014 v 16:09Off-line Anonym
Když je člověk nemocný tak nemá náladu na nic. Omlouvám se předem
30. 09. 2014 v 17:10Off-line comrade  (39/195/102)
Ty taky? Dej si štamprlu.
30. 09. 2014 v 17:31Off-line Anonym
Ano já taky. Horečky. Rýma kašel na nic nemám náladu tak je to no.
01. 10. 2014 v 20:27Off-line Anonym
Stručně řečeno..
Je konec dneska jak přišel ke mně domů jsme mu to řekl na rovinu všechno.
Ujasnil jsem si to a on se mi večer začne omlouvat.
Když má končit vztah, tak to prostě bolí.
Věta z jedné písničky co se mi líbila.

Nedám mu už šanci přehnal to moc co mi udělal. A udělal mi i rány na srdci. Jak je to ve větě řečeno co jsem dal. Více to rozebírat nebudu.

Děkují za váš čas a Rady co jste mi dávaly
DARKSIDE
01. 10. 2014 v 21:24Off-line gayyy  (26/171/63)
Pohádka se špatným koncem ach jo :(
01. 10. 2014 v 21:34Off-line comrade  (39/195/102)
Aaale, to ještě není konec.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 10. 2014 v 21:51Off-line onlip  (61/180/84)
Taky bych to nevzdával, rezignace na (možný) vztah je absolutně poslední řešení. I když chápu, že je to těžké.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 10. 2014 v 08:16Off-line Anonym
Comrade : Jak to jen můžeš říct?

Sere mě to, že jede na lyžák.
A dokonce se mi chce za vše umluvit co mi provedl teda jen za to, že mi lhal předevčírem.
02. 10. 2014 v 08:42Off-line Anonym
Tak aby se neřeklo dám sem jak to vlastně začalo včera:

Byl jsem doma a bylo po 11 hodině dopoledne. (Jsem totiž nemocný tak proto)
No tak jsem se podíval za barák protože mám odborný výcvik co se týče masírováni. A koho tam vidím Kubu. Spolužačky na mě. DARKSIDE pojď na praxi bude p***l. Já na ně: Jsem nemocný a mám omluvenku dokonce týdne. A co řekl Kuba: "Ani sem nechoď já tě tu nechci na praxi"

Takové nervy do mě vyjely protože mě nasral i v úterý na praxi, že mě nebude masírovat moje chlupaté nohy, že mu vadí. (Mu totiž vadí všechno i můj knírek d***l jeden)

Po skončení praxe ve středu jsme byli domluvení, že kámoška přijde ke mě před barák a pokecáme co a jak.
Tak přišli a Kuba se na mě pořád díval. Já na něj: "Ty jsi u mě skončil, žádné masírováni, nemluv na mě ani ve škole ani na sociální sítí".

Pak večer na facebooku. Jsem spolužákům připomínal, že se píše s matematiky.A on napsal citují: " No ja taky ne :P jdu k doktorovi.
Tak jsem mu napsal svůj komentář: citují "Neříkal tu někdo včera že nejde na praxi a pak na mě udělal podvod? Nevěřím ti už nic. Vše skončilo a za to jsem rád a budu mít klid od tebe. Odmítám už Kubu dík"

Šlo o to, že v úterý neměl jít na praxi, že nemá spoje. Že, jsme měli odpolední směnu. Takže zůstane doma.
Tímhle jsem ho dostal do srdce jak večer na FB tak i odpoledne před barákem a to jsem přesně chtěl.

včera - 1.10.2014
19:03
Jakub James Kuba Čechal
Cau
Peto promin ale ja jsem musel mamka mi to nedovolila ale tak dobre už no.

A tady něco málo co jsme si spolu psaly večer.

Brian Sheppard Lorne
O to tady Kubo nejde ale jde o to, že jsem chtěl jít na praxi ale jak jsi řekl sám. Ani nechoď já tě nechci na praxi to mě celkem urazilo protože tobě vadí mě všechno vousy, chlupaté nohy i to že se ptám když tě masíruju a zeptám se na otazku zda t to vadi. A pokud jsi byl zase zhuleny jak jsi psal tuto zpravu tak je mi to celkem jedno.

19:40
Brian Sheppard Lorne
Ty mě uražíš pořád ale já to beru tzv sportovne ale hrajes si na venek frajera ale uvnitr srdce jsi citlivka

19:40
Jakub James Kuba Čechal
ne nebyl mluvi mpravdu

19:41
Brian Sheppard Lorne
nevím proč jsi jen na mě takový ale už me to sere. jsem ti jen dobry kdyz neco nemas ale na urazky jsem ti dobry proste nepatrim do te skupiny co ty ze chlastas, hulis atd nejsem takovy a takovy ani nebudu

19:41
Jakub James Kuba Čechal
Ok no dobre
o dobre tak Čau!!!
a nepis mi slohovky nechce se mi to cist

19:42
Brian Sheppard Lorne
vím že jsi nasrany mozna muzu se plect ale nerikej ze to tak neni. uplne se mi to zhnusilo cela praxe a premyslim o prestupu protoze tohle nema smysl
jsem takovy neumim to napsat strucne

19:43
Jakub James Kuba Čechal
ok klidne prestup me to je jedno tak už mi nepis nemusis mi psat slohovky pres cely chat

19:43
Brian Sheppard Lorne
twl bud si nasrany jak chces a ja jsem taky nasrany!

19:59
Jakub James Kuba Čechal
no tak si to užis
ižij
užij

19:59
Brian Sheppard Lorne
a zase at je to ve skole nebo v chatu tady tak jsi hnusny

19:59
Jakub James Kuba Čechal
no sak jo užij jsi to

20:00
Brian Sheppard Lorne
Když má končit přátelství, tak to prostě bolí.

20:00
Jakub James Kuba Čechal
ja vim
ale me ne!!

21:13
Brian Sheppard Lorne
Omluvit se přes net umí každý ale ve skutečnosti z oči do oči ne!
02. 10. 2014 v 08:54Off-line Anonym
A dnešní reakce co jsem si zase napsaly:

Jakub James Kuba Čechal
no to taky ti klidne reknu jak zitra budu ve škole

8:06
Brian Sheppard Lorne
no mě je to jedno ja ve skole nebudu

8:06
Jakub James Kuba Čechal
sak ja taky nejsem
ja jdu k zubařovi

8:06
Brian Sheppard Lorne
ty a já jsme teda pěkná dvojka co dělá kraviny a společně bula

8:08
Jakub James Kuba Čechal
ale fakt ja musim k zubaři ja nekecam
na 10:30 jsem objednany

8:08
Brian Sheppard Lorne
však já nic neříkám jen to že minuly tyden jsi taky sel k lekari jde o matiku ze ?

8:08
Jakub James Kuba Čechal
minuly tyden jsem jel do Brna na kontrolu

8:09
Brian Sheppard Lorne
no to je jedno. čekal jsem že nepojedeš na lyžák ale co už
kdyby vadilo, že píšu tak řekni a já přestanu

8:09
Jakub James Kuba Čechal
na lyžak jedu

PS. nespal jsem celou noc, jen sny o něm a já. Nevím co se děje. jestli to tak má být. A za další i kámošce jsem to psal že mu nedám už šanci že jich měl už dost a vždycky si to posral d***l. i jí jsem řekl i kdyby přišel a řekl že mě miluje a vyznal by mi lásku nedal bych mu šanci za to co mi dělal.

Já sám nevím u něj na co vlastně je tvrdí, že je na holky ale proč vyhledává mě pořád?... Jestli to tak má být nebudu se sním bavit.. Budu ho ignorovat a bude klid od toho. Bude to bolet ale co radši ho ztratím než abych ztratil kvůli němu polovinu svého srdce.

Jak kámoška napsala:(citují) "Jo jak se říká pokud se vrátí znamená to ze patříte k sobě " Ale já se k němu nevrátím, nemám už proč za všechny bolesti od něj. Nikdy nebudu patřit do jeho skupiny která hulí, chlastá a fetuje takový typ já nejsem. On je rozmazlený, s bohaté rodiny chválil se tento týden heč mám bundu za 1000 kč tak aby se neposral.

Značkový boty, ponožky,kalhoty a já nemám nic. Jede na lyžák já ne. Nepatříme k sobě to jsem si jen myslel ale pravda je jiná. Měl jsem si to uvědomit už dávno, že si dělám marné naděje nebo jak se to říká.

Měl bych chápat, že 15 letý kluk a brát to z rezervou co a jak. Ale on se chová jak 13 letý d***l přitom mu je 15 let. Někde jsem to psal. Hraje si na frajera ale je citlivka uvnitř srdce a to vím od včerejška.

Omlouvám se za svou opět velkou slohovku jako vždycky.
Váš DARKSIDE :)
02. 10. 2014 v 09:34Off-line Anonym
Test osudové lásky, panebože jak to může být jen pravda.
Nejvíce A

S největší pravděpodobností prožíváte osudový vztah. Od rychlého vzplanutí lásky ho poznáte tak, že hned tak rychle neskončí. Pokud jste potkal muže svého života, asi to sam cítíte, a můžeme vám jen gratulovat. Jestliže ani jeden nemáte závazky, nebojte se do toho praštit. V tomto případě nic „neučekáte“.
02. 10. 2014 v 11:03Off-line fuckTV  (30/-/-)
Nechaj toho chalana dýchať.........
02. 10. 2014 v 11:52Off-line Bery  (30/-/-)
Udělej fotoromán a pošli to do Bravíčka.
02. 10. 2014 v 14:49Off-line comrade  (39/195/102)
DarkSide: Můžu to říct, protože on bude furt dolézat a ty moc mluvíš a rád mluvíš. :)
A nechápu proč tě sere, že jede na lyžák, šak ať jede ne? Aspoň budeš mít chvílu klid.
02. 10. 2014 v 15:37Off-line Anonym
Comrade: Ano sere mě to že tam jede mohly jsme mít 10 dní jen pro sebe ve škole a on si bude užívám na lyžáku ale co on je mi už jedno.. Je to z**d

Co když si tam někoho najde?? jak tam bude to pro mě bude vetší rána ale co mě je to už jedno všechno
02. 10. 2014 v 16:57Off-line Anonym
Klukl25 koho nemám řešit: Toho Kubu nebo toho uživatelé? Jsem totiž mimo :D
02. 10. 2014 v 17:03Off-line Anonym
Díky moc .)
02. 10. 2014 v 17:08Off-line comrade  (39/195/102)
Takže ho nakonec přece jenom miluješ.
02. 10. 2014 v 17:09Off-line Anonym
Oba dva studuje obor Maser sportovní a rekondiční.
Chtěl jsem jít na obor na výrobu klobouků ale ten se neotevřel při malém počtu žáků.
Jinak Kuba se hlásil na stejný obor jak já.. říkám si, není to osud že nás dal dohromady.
02. 10. 2014 v 17:12Off-line Anonym
Comrade : jak ho jen mám milovat? Když ho nemám ani rád moje srdce je volné.
Dělá ze mě jen d***la toho největšího.. když něco nemá tak za mnou doleze sám ale nevyjádřil se.... jen mě využívá a navíc sám tvrdí že je na holky
02. 10. 2014 v 17:13Off-line Anonym
Ještě něco dopoledne jak jsme si psaly spolu na FB.

Brian Sheppard Lorne
tak co jak bylo u zubare?

12:14
Jakub James Kuba Čechal
mam blombu za 600
a boli me dzka jak cip

12:15
Brian Sheppard Lorne
chudacku nechces pofoukat a obejmout aby ti bylo dobre

12:15
Jakub James Kuba Čechal
ne to teda ne!!!

12:16
Brian Sheppard Lorne
ty!! nejsou potřeba a nebud skrady
já bych ani neprijel
02. 10. 2014 v 17:23Off-line comrade  (39/195/102)
A furt mu bude psat ... asi by přece jenom neškodilo trochu nezájmu.
02. 10. 2014 v 17:24Off-line Anonym
Já mu jen napsal jak dopadl ráno u zubaře.. nic jinýho a včera večer ohledně te omluvy
02. 10. 2014 v 17:26Off-line comrade  (39/195/102)
To uplně stačí. Ať napíše první.
02. 10. 2014 v 17:27Off-line Anonym
To on nikdy neudělá protože je to d***l který si nic neuvědomí sám :(
02. 10. 2014 v 17:28Off-line comrade  (39/195/102)
Tak se potom nediv, že tě využívá.
02. 10. 2014 v 17:29Off-line Anonym
Vždyť je to mladé brko co má 15 let a neví co a jak..
02. 10. 2014 v 17:31Off-line comrade  (39/195/102)
A tobě je 21?
02. 10. 2014 v 17:33Off-line Anonym
Jak to víš?
02. 10. 2014 v 17:35Off-line comrade  (39/195/102)
Šak sem ti psal aj do zpráv. A ty si čtvrťák a on prvák?
02. 10. 2014 v 17:36Off-line Anonym
Nn já oba jsme v Prváku
02. 10. 2014 v 17:38Off-line comrade  (39/195/102)
Jakto? Tys už byl na nějaké jiné škole předtím?
02. 10. 2014 v 17:40Off-line Anonym
Nn.. já už mám 3 lety za sebou a dva roky podnikani ale neudelal jsem prvak nastavbu tak jsem chtel jit na vyrobce textilu ale ten se neotevrel tak jsem sel na masera a tam potkal kubu
03. 10. 2014 v 00:04Off-line provoter  (40/-/-)
Hele musíš změnit trošku chování, to co píšeš jemu by odradilo i mě. Já v tom teď nevidím ani trochu nějakého flirtu. Od něj tam není ani jedno hezké slovo, kterým by tě nějak potěšil, nebo by ti vrátil přízeň. Zapracuj na sobě. Z těch debat co jsou mezi Vámi mám takový pocit, že se ho moc doprošuješ o city. Uvědom si že jste kluci, abyste se navzájem přitahovali a kámošili musí každý z vás zastat roli kluka a ne holky. Zajděte na pivo(limču) dejte střílečku, horor, běh a poznávejte se. Teprve pak mu můžeš postupně dávat najevo své city a zjišťovat jestli to má stejně.
Moc ho uháníš a to není dobré. Nedávej najevo tolik tvou náklonnost, všechno to moc dobře pozná.
Příště, až ti řekne že tě nechce masírovat, tak mu odpověz (klidně-bez emocí) že je ti to jedno že se necháš namasírovat třeba od nějaký holky, ať mu uděláš v hlavě guláš. Drž se
03. 10. 2014 v 08:40Off-line Anonym
Provoter: Děkují za tvůj názor.. a ještě díky za to "drž se"

Pivo(limču) nezajdem protože bydlím v Odrách a on ve Fulneku.
Společně zájmy nemáme žádné bohužel.
Sledování filmů taky, a běh to už vůbec ne on moc nesportuje... jen hraje pinec.

říkal jsem si, že od pondělka se na něj už vykašlu na praxi. Prostě u mě skončil už za to jeho d***lní řeči. Od něj jak jsi sám napsal neslyším nic pěkného.
Jak sám ve středu po praxi řekl, já radši budu ze Sárou (spolužačka) tak at si klidně je mě to uplne nekde. Ale zase on mozna dojde ze jestli jsem si to nerozmyslel bylo i tento týden.

Protože on nechce holku ale kluka... Sami jste to tady četli. Já nemám náladu už na něj jen mě ve škole ponižuje a na praxi ale jsem mu dobrý ale to jsem už asi psal. když něco nemá tak za mnou dojde. Využívá mě.

Má zkušenost je ta on je špinavý blonďák a má modro-zelene oci že tento typ kluků jsou s***ě doslova. Setkal jsem se s tolika případy. Takže od toho dávám radši ruce pryč.

Váš DARKSIDE :)
03. 10. 2014 v 20:42Off-line Anonym
Tak dneska překvapil nečekal jsem co udělá.

Je kolem 09:15 sedím doma u pc a hrají si hru na netu.
Najedou mi FB udělá zvuk a jak jsem se koukal na lištu kdo mi píše tak tam bylo: "Jakub-Kuba"
Prostě překvapil.. jen se zeptal:

Tady je zpráva celá.. (PS vím že jsem udělal chybu nemusíte mi to říkat děkují)

Dnes

9:18
Jakub James Kuba Čechal
Čau
ete porad jsi nemocny,,
???

9:19
Brian Sheppard Lorne
ahoj Kubo ano jsme nemocný pročpak se ptáš? Chybím ti snad
?

9:19
Jakub James Kuba Čechal
NE NE jenom se ptam

9:19
Brian Sheppard Lorne
ano radši bych nemocný pořád a byl doma pořád je tady klid od všeho

9:20
Jakub James Kuba Čechal
sak ja taky ale do školy se chodit musi

9:20
Brian Sheppard Lorne
no ty musis nemas papir ale ja to muzu kdykoliv dat KO
tak říkej něco jak se mas jak ve skole atd.

9:23
Jakub James Kuba Čechal
proc ja jsem se jenom zeptal

9:24
Brian Sheppard Lorne
ty víš mozna nejaky novinky co ja vim ja jsem cely den doma i vcera ja nwm nic

9:24
Jakub James Kuba Čechal
ja se učim
no ted prave mame IKT

9:24
Brian Sheppard Lorne
to mi došlo když jsi ve skole a vím co mate
03. 10. 2014 v 20:56Off-line onlip  (61/180/84)
Buď chci vztah rozvíjet, a pak v tom duchu jednám, nebo ho hodlám zatratit, a pak to dál nerozvádím. Myslím, že už k tomu bylo řečeno mnoho rad.
03. 10. 2014 v 21:02Off-line Anonym
Já to sem dál aby jste věděli.. A říkám si že to už uzavřu..
Už chci sním mít konec sám jsem mu to řekl ve středu a on se pak začne omlouvat já takové I***ta nechci nestojí mi za to sním mít budoucnost
04. 10. 2014 v 21:31Off-line AdoprosteAdko  (103/-/-)
Ako vobec nechapem tomu poslednemu textu co si sem dal to bol rozhovor ocom ci dve blondinky na FB
05. 10. 2014 v 08:55Off-line Anonym
AdoprosteAdko:
Rozhovor o tom jestli jsem zdravý či ne.
05. 10. 2014 v 08:59Off-line comrade  (39/195/102)
:D
08. 10. 2014 v 18:39Off-line Anonym
Kdyby někdo chtěl můj profil a deník co jsem si začal psát tak řekněte:
Zde je můj profil tady na seznamce:
http://www.nakluky.cz/…ppard.McKay/

Rád vám pošlu svůj milostný deník aby jste si početly..
Vás DARKSIDE
08. 10. 2014 v 22:19Off-line AdoprosteAdko  (103/-/-)
Jaj tak v tom pripade si asi chory
Ked sem das taku p*****nu
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 10. 2014 v 17:31Off-line Anonym
Ano vysrat se na celý z******ý život.
Už nemá pro mě žádnou cenu ani ten z*****ý Kuba za to co mi dneska udělal.
Jen řeknu takhle: Mám zlomené srdce je to p**us co je namyšlený a rozmazlený nic jinýho v tom není už.

Kdyby někdo chtěl zápis co jsem si napsal do deníku tk mi napište.
PS: Můj profil tady je.

DARKSIDE
15. 10. 2014 v 19:23Off-line Denes  (28/159/50)
Počkej a uvidíš. Když tak pak budeš podle toho i jednat.. :)
15. 10. 2014 v 19:25Off-line Anonym
Děkují za radu Denes vážím si toho moc.
17. 10. 2014 v 12:19Off-line Pavel121  (35/175/65)
Anonyme, určitě je z toho cesta venka. Podívej se na začátek této diskuze, co jsi psal a s čím jsi začal. Byl tam kluk, který se Ti líbí a kterému ses podle toho, co jsi psal, líbil i ty. To je super. Popisoval jsi tam situaci, ve které on nebyl srovnaný s tím, že je gay, nebo spíše nechtěl, aby mu lidi ubližovali. To známe všichni a člověk se s tím musí naučit žít. Sám jsi psal, že na praxi, když jste sami, se k tobě chová jinak. Tam nemá strach z ostatních lidí. Když se takhle do někoho zamiluješ, je to nanejvýš riskantní záležitost. Snadno to může skončit katastrofou. Přesto to lidi zkouší a všichni zpěváci o tom zpívají - stojí to za to, když se to povede. Já bych zkusil zachránit maximum. Podle mě by jsi s ním měl tvávit čas spíše o samotě a zkusit se s ním bavit ve chvílích, kdy je otevřenější. Nenech se obmotávat okolo prstu, ale taky mu neubližuj a hlavně ho neurážej. Podívej se sem http://uloz.to/…ee-ebook-pdf. Z vlastní zkušenosti říkám, že když už jen když se někomu líbím, tak je to obrovský dar do života. Snaž se s ním komunikovat - vyměňovat si myšlenky a dát mu pocit, že o jeho myšlenky a názory stojíš. Když se vytvoří nějaký prostor vzájemné důvěry, zkus zavést téma na gaye a život a sex. Něco mu nabídni, když budeš mít pocit, že se o tebe zajímá, třeba polibek nebo společné honění nebo cokoli ti bude příjemné. Klidně ho jen nech dívat se, jak honíš. Nebo se spolu někdy doma o samotě dívejte na péčko, náhodou ho třeba pusť a pak říkej, jak se ti líbí ten chlap a tak. Nebo mu při masáži nabídni, že ti může pohonit p**o.

Jestli máš pocit, že v jeho sebepřijetí není problém, hledej jinde. Nenech se otrávit. Možnost lásky a vztahu za to fakt hodně stojí. Když si stále píšete, tak vám na sobě vzájemně stále záleží. Spíše třeba nechce být terčem posměchu. Tak potom mu slib, že cokoli ti řekne, tak je pro tebe tajemství a taky to dodržuj. Když získá pocit důvěry, tak se více uvolní. Podle všeho je v sobě hodně zamotaný a hlavně se do toho strašně zamotáváte oba, i ty. Kvůli tomu jsi tak otrávený. Spoustu negativních myšlenek sis namyslel sám a jsou to samé blbosti. Takže taky trochu sraž hřebínek a uvědom si, že přijmout, že jsem gay, je pro některé lidi hodně těžké. Já jsem to v sobě popíral 25 let, takže hodně dobře vím, jaké je to peklo.

Když tě uráží, tak se braň přiměřenými způsoby. Nejde o to, mu to vrátit, ale bránit se. Využívej toho, že o tebe pořád ještě má zájem.
17. 10. 2014 v 14:52Off-line Anonym
Pavel121 : Soubor co jsi mi sem dal mi nejde stáhnout do pc špatný formát.

Hodím vám sem ze středy deník co jsem napsal:

15.10.2014

Přišel jsem na provozovnu. Ležel na stole a já řekl: „Já jsem filozof“. On: „Proč filozof“?
Já: „Kladu si otázky na které neznám odpověď“. On: „A na jaké otázky si kladeš“?
Sám jsem nevěděl žádnou otázku.

Kuba co mohl jediného dělat než ležet na stole. Já jsem si chystal věci na pracovní stůl tedy skoro kdyby tam neležel jako vždycky. To je tak když v noci nespí a dělá co nemá. A pak si stěžuje, že ho bolí hlava. A Kuba: „Briane promiň za ten včerejšek, že jsem na tebe byl takový ale nebylo mi dobře“. Já: „V pohodě“ Divím se, že to udělal. Začíná to být zajímavé a to dosti. Ještě jsme si povídaly spolu a já: „zajímavé jsem empatik a cítím jen jednu osobu“. Podíval jsem se na Kubu a on nevěděl co má dělat. Tak jsem mu pověděl: „Kubo ty jsi ta osoba u které všechno cítím. Smutek, strach, nenávist a mnoho dalšího. Ty jsi se mnou propojený“. Ale ve skutečnosti mé srdce je sním propojený já ne.

Pak jak jsem zpět do kuchyně. Tak se mne zeptal: „Ty jsi něco říkal Martině“? Já: „Ne neříkal“. Ale věděl, že lžu. On mi taky pořád v kuse jen lže tak mu vracím to co dělá mě.
Při psaní zápisu se třepal myslím tím nohy nevím proč ale takhle je to pořád. Pak se dokonce opřel nohu o židli na které jsem seděl. A psal jsem si zápis do deníku a Kuba se na mě koukal co tam píšu. A zeptal se: „Co tam píšeš“? Já: „Do toho ti nic Kubo není, to je má věc a nestarej se do čeho nemáš“.

Jsem v kuchyni abych si udělal zápis od tom co se stalo během té chvilky.
Sedíme a píšu si. Přijde Kuba a sedl si vedle mne. Píšu si a Kuba se podíval co tam píšu.
Rekl jsem: „“Píšu o tobě deník vše co s se stane a prožiji s tebou. A nebuď zvědavy co tam zapisují.“ On: „Klidně tam napiš ze zrovna jim (jídlo)“. Po chvilce mi řekl: „Briane já se chci omluvit za ten včerejšek ze jsem takový byl. Bolela mě totiž hlava tak to pochop“. Já: „taky se omlouvám neměl jsem jít s tebou na autobusák když jsi byl bez nálady. Měl jsem radši jim hned domu“. A pak jsem dodal: „Dneska mam jit s tebou“? A on: „Ne nemusíš počkej si na Martinu a sni si radši buď“. D***l jako vždycky.

Mezi tím ještě oznámil: „Proc se Martina ke mne tak chová“? Co jsem ji udělal“. Řekl jsem to co nedávno: „Kdyby jsi uměl dělat masáže a nečuměl by jsi jak b***c a nic nedělal možná by s tebou byla.“ On: „Ona je taková kráva“
Po další chvilce řekl: „Narodil jsem se v Brně“. A já: „To já vím protože jsem se koukal jak sis mě přidal na facebook“. A on: „Viděl jsi tam jiný stav, že jsem „Zadaný“. Já: „Ano viděl Kubo a vis co je mi to jedno“. Ještě dodal: „Mám holku heč“. Aby se neposral d***l.
Odešel jsem z kuchyně na provozovnu protože mne tak ranil primo do srdce ze to svět ještě nezažil.

Na provozovně. Šli jsme dělat masáže a Pavla šla jako první myslím.
Tak zase přesně nevím co to bylo za vetu ale oznámil: „Mám holku, holku“. A ja na to: „Vis co Kubo mě to nezajímá neříkej mi to je mi tu p***le.“ Informace od spolužaček: „Prý nemá holku je to jen podvod.“ Pavle řekl na na provozovně „Mám holku a je z Heřmánek“. Přitom druha spolužačka jménem Šárka mi řekla: „Znám všechny z Heřmánek a žádná holka sním nechodí to jen řekl aby tě ranil u srdce“.Podle sebe vím ze se mu nedá věřit a že je to zmetek co se týče o důvěru.
Při jeho masírovaní nohou. Řekl: „Narodil jsem se 24.května 1998“. Ale přitom Pavle tvrdil a napsal že se narodil 24.března taky důvod proč mu nevěřit a není mu 15 let ale 16 let. Co sám vím co řekne tak zalže. Prostě se mu nedá v ničem věřit co jiného v tom bude už. Je lechtivý a dělal scény přitom jak jsme ho masírovaly nic jiného, k****n jeden mladý a blby.

Přišel jsem z domů z oběda. Přitom jsem oběd neměl. Ale to není podstatné. A byl jsem nasraný, že mě Kuba tak vytočil. Přišel jsem na provozovnu a taková radost, že jsem se zase dostavil zpět na praxi hlavně Kuba měl radost. Kuba se zeptal protože mě viděl, že jsem bez nálady a chutě do práce: „Briane co se stalo“? Já: „Kubo nemluv na mě, nedívej se na mě, skončil jsi u mne“. A Pavla a Spolužačka co vedle ní seděla: „Udělaly jsme něco“? Já: „Vy ne“. A spolužačka: „A kdo tedy“? A já: „Kdo asi mi mohl něco udělat když jsem něco teď řekl a přímo i jeho jméno“. A pořád se mě jak i***t Kuba ptal: „Co se stalo? co udělal?“.
Kurňa nemám pořád na něj náladu, jak se pořád ptá na stupidní otázky. Ranil mne do srdce svými řeči, že má holku přitom to není pravda jen si vymýšlí aby byl frajer a důležitý. Pak na mne: Taky si o tobě něco domyslím“. Já: „Tento problém s tebou řešit nebudu protože, to s tebou nemá smysl řešit“. A Pavla dodala.: „Kubo s tebou nemá smysl nic řešit stejně nepochopíš“. Dobře mu to nandala v tomto boji.

Před masáží nohou se zase ptal: „Co se stalo“? Já mu už neodpověděl. Celou dobu masáže měl protivné řeči. Pořád jen zdůrazňoval: „Mám holku“. Pavla: „A není tvá holka náhodou imaginární“? Kuba: „Není. Jmenuje se Katka má 16 let a je z Heřmánek“. Dokonce mi i masíroval mé chlupaté nohy ale to mu už nevadilo. Akorát, že ty masáže byli o ničem zase tam něco šmudlal bez chutě do práce.

Měl pitomé kecy jak na Martinu tak i na Pavlu. Pak se mě zeptal: „Proč jsi na mě naštvaný?
Co jsem ti udělal? Je to tím, že jsem Martině řekl že je kráva“. Já: „Ne tím to není“. Dodal jsem: „Kubo ty sám nevíš“? On: „Je to tím, že nejsem na kluky“? Já: „Kubo panebože zamysli se nad sebou a tím to není“. Kuba: „Je to tím, že mám holku“? Já: „Nebudu ti odpovídat prostě jsi mě ranil doslova a proto nemám na nic náladu na tebe“.

Po celou dobu byl tak divný naštvaný a bez nálady jako vždycky. Narazil si myslím já. Nemá to smysl řešit už. Jak mě dělal masáž šije tak mě přemastil a nechtěl mě ani utřít zmetek a opět jako při každé masáží tak zase něco šmudlal. K****n doslova!
I přes masáže šíje měl hnusný a odporoval. Jak on na mne tak já na něj. Je to zmetek nechtěl aby mu někdo dělal masáž šíje, citlivka jedna. On: „Ty Briane nechceš si sednou na šíji“?
Já: „Kubo nechci, jen si běž sednou“. On: „Ale já nechci“. Dodal jsem: „jsem přemaštěný a nemám chuť“. Jak jsme uklízely prostěradlo. Tak na mě: „Briane pomůžeš mi“? Já: „Ukaž prosím tebe.“

Proto se včera ptal zda ho milují a jestli to je pravda. Zajímal se. A dneska se taky pořád omlouval měl jsem čekat, že v tom něco velkého bude a že mi to zlomí srdce.
Ale já se nevzdám budu bojovat jak to jen půjde. Ještě mu ukáží kdo je pánem.
17. 10. 2014 v 15:05Off-line klucinek  (33/176/75)
Esmeralda se může jít vysrat....
17. 10. 2014 v 15:08Off-line Anonym
Klucinek: A oto jako já nebo on??
17. 10. 2014 v 17:33Off-line Anonym
Není to vymyšlený vše píšu jak se co stane.
Je ho řeč bych neznal jak mluví
17. 10. 2014 v 20:05Off-line Anonym
Tohle je nás FB chat na naší skupině:

8 hod · To se mi líbí · 2

Brian Sheppard Lorne Katko já neříkám zrovna ty že jsi něco vykecala ale vím to když někomu něco řeknu na praxi a on to pak roznese po celé třídě.
8 hod · To se mi líbí

Brian Sheppard Lorne Důvod proJakub James Kuba Čechal se libí každý kravina co napíšu? Za můžeš ty! za všechno říkám to na rovinu. Nevím kdo se na praxi neumýval špinavé nechty na nohách kdo má takového špindíru masírovat. Když je sama špína!!
8 hod · To se mi líbí

Brian Sheppard Lorne Ještě dodatek: Umyj si Kubo aspoň ráno (svéslabé místo), ty vole, když už se v noci nebo ráno uděláš a pak jdeš hned na praxi na masáže, kdo to tady má s tebou vydržet!!!
8 hod · To se mi líbí

Jakub James Kuba Čechal Jako ja ti nechci nic rikat ale 21 lety kluk se tak nechova...... a dyztak umyvam se kazdy den tak ale jako dobre
19 min · To se mi líbí

Brian Sheppard Lorne Víš co Kubo jsi jen jeden velký lhář. Lhal jsi i Mistrové co se týče obědu. Jen lžeš jak tiskne. Ano nemusí mě nikdo mít ve třídě rád . Ano někdy vybouchnu ale hlavně že ty mi lezeš na nervy celý týden být s tebou jak ve škole i na praxi. Menší dodatek: kazdy je nejaky ale ze se taky nechovas na svuj vek. Kluci z nasi tridy ví přesne co a jak ale ty jsi MALE VYGUMOVANE DECKO. CO JE ROZMAZLENE.!
12 min · Upraveno · To se mi líbí

Jakub James Kuba Čechal Ja se tu nechci hadat o ničem tak cs
17. 10. 2014 v 20:11Off-line comrade  (39/195/102)
A Katka odpovídá co?
17. 10. 2014 v 21:14Off-line Tomass121  (29/186/78)
Hej konečně ti došlo co máš dělat.... Poslat ho do p***le :D
17. 10. 2014 v 21:54Off-line Anonym
Tady je to celé jak to má být dal jsem tu jen 1 část:

Kateřina Hrachovinová lol nikdo ti nic nedělá v klidu ne??
tak některé lidi prostě ignoruj a nech si určité věci pro sebe a nepiš tu takové kraviny
10 hod · To se mi líbí · 7

Brian Sheppard Lorne Však ona ta pomsta přijde co jsem včera udělal a řekl.
10 hod · To se mi líbí

Nikola Janáková Hej peťo ale jako nikdo ti nic nedělá... Jsi dost starý na to aby ses s tím smířil že nic není podle Tebe
10 hod · To se mi líbí · 4

Brian Sheppard Lorne Twl myslím to všeobecně.
10 hod · To se mi líbí

Kateřina Hrachovinová promiň, ale komu tady vyhrožuješ "frajere" uvědom si že pár lidem, třeba mě si úplně jedno a ani tě nepomlouvají a neřeší, tak nevyhrožuj díky ;ú)
10 hod · To se mi líbí · 3

Nikola Janáková No ale i tak jako Smiř se s tím že to není podle tvých představ Realita
10 hod · To se mi líbí · 2

Brian Sheppard Lorne Katko já neříkám zrovna ty že jsi něco vykecala ale vím to když někomu něco řeknu na praxi a on to pak roznese po celé třídě.
10 hod · To se mi líbí

Brian Sheppard Lorne Důvod proJakub James Kuba Čechal se libí každý kravina co napíšu? Za můžeš ty! za všechno říkám to na rovinu. Nevím kdo se na praxi neumýval špinavé nechty na nohách kdo má takového špindíru masírovat. Když je sama špína!!
10 hod · To se mi líbí

Brian Sheppard Lorne Ještě dodatek: Umyj si Kubo aspoň ráno (svéslabé místo), ty vole, když už se v noci nebo ráno uděláš a pak jdeš hned na praxi na masáže, kdo to tady má s tebou vydržet!!!
10 hod · To se mi líbí

Jakub James Kuba Čechal Jako ja ti nechci nic rikat ale 21 lety kluk se tak nechova...... a dyztak umyvam se kazdy den tak ale jako dobre
2 hod · To se mi líbí · 1

Brian Sheppard Lorne Víš co Kubo jsi jen jeden velký lhář. Lhal jsi i Mistrové co se týče obědu. Jen lžeš jak tiskne. Ano nemusí mě nikdo mít ve třídě rád . Ano někdy vybouchnu ale hlavně že ty mi lezeš na nervy celý týden být s tebou jak ve škole i na praxi. Menší dodatek: kazdy je nejaky ale ze se taky nechovas na svuj vek. Kluci z nasi tridy ví přesne co a jak ale ty jsi MALE VYGUMOVANE DECKO. CO JE ROZMAZLENE.!
2 hod · Upraveno · To se mi líbí

Jakub James Kuba Čechal Ja se tu nechci hadat o ničem tak cs
1 hod · To se mi líbí · 1

Káťa Knápková Hlavně jak jsi ho chtěl vole!:D peťo.. Uvědom si co chceš
1 hod · To se mi líbí

Brian Sheppard Lorne Já ho nechci. A kdo by chtěl takové děcko, co mu všechno vadí já teda ne. Neříkám vzhledově je pěkný ale nic bych si sním nezačal.

Káťa Knápková A proč jsi mi to řikal?:D hej... Neviš co chceš
17. 10. 2014 v 21:56Off-line Anonym
Chtělo by to nové téma už se sám nevyznám :D :D
17. 10. 2014 v 22:00Off-line comrade  (39/195/102)
Jaké nové téma? :O
17. 10. 2014 v 22:03Off-line Anonym
Jako to samé v tomhle se už sám nemohu vyznat ale to je jedno :D

Přijde mi že všichni jsou proti mě a nikdo mi nedá za pravdu :(
17. 10. 2014 v 22:04Off-line comrade  (39/195/102)
Každopádně, ty děvčice mají pravdu.

Když už ti nikdo nedá za pravdu, tak asi tu pravdu mít nebudeš.
17. 10. 2014 v 22:05Off-line Anonym
Takže to můžu tak akorát zabalit a přestat bojovat :O :(
17. 10. 2014 v 22:06Off-line Tomass121  (29/186/78)
Hele... Bylo dobře že si ho zacal ignorovat a ze si ho poslal do p***le ale to na tom fb.... To uz je podle meho proste moc...
17. 10. 2014 v 22:07Off-line Anonym
Musel jsem to tak napsal protože to co já mu napíšu tak si to vezme hodně k srdci a jak kdyby ho raním a o to mi šlo
17. 10. 2014 v 22:08Off-line comrade  (39/195/102)
To že přestaneš bojovat, nemusí nutně znamenat, že prohraješ.
17. 10. 2014 v 22:09Off-line Tomass121  (29/186/78)
Neranis protoze si to udelal verejne a jak si sam rekl nikdo s tim nesouhlasi... Proste... Si mu neco na ten styl mel rict do oci a ne takhle...
17. 10. 2014 v 22:09Off-line Anonym
Nemůžu mu ukázat svou slabou stranu a povolit už jednou jsem to udělal a teď toho litují. :(
17. 10. 2014 v 22:10Off-line Anonym
On mi taky lhal a ne do oči a když jsem mu to napsal tak mi řekl tak já se ti omluvím do očí jak budeš ve škole a nic se nestalo
17. 10. 2014 v 22:12Off-line comrade  (39/195/102)
Už mu nemusíš ukazovat vůbec žádnou stranu.
17. 10. 2014 v 22:15Off-line Anonym
Když on mě mohl ponižovat a ranit před všemi tak já jsem to udělal veřejně až on přijde že to přehnal tak se omluvím ale jinak ne
17. 10. 2014 v 22:24Off-line Tomass121  (29/186/78)
Bože... (-_(-_-)_-) ty jsi.... D***l..... Promim ze to tak rikam ale proste tim prehnal sem myslel ze si to posral... Vis kdyz napises take veci takhle verejne tak ti musi byt jasne ze se postavi za nejtakze si dokazal leda hovno... -_- kdyby si mu to rek do oci a jen jemu nikdo by se ho nezastal a on by si to vzal k srdci...
17. 10. 2014 v 22:28Off-line Anonym
Tom***121 ten si k srdci nic nevezme to vím na 100%
A proč to k***a s vámi tady řeším. Jen poslouchám že jsem špatný já a za všechno můžu já. Dobré vezmu si život a tím to skončí a budu mít klid a nebudu muset nic řešit

Stejně bych nikomu nechyběl a Kuba ten by měl ode mne klid na pořád a všichni kolem taky
17. 10. 2014 v 22:31Off-line Tomass121  (29/186/78)
A nebo muzea udelat nejaky logicke rozhodnuti.... -__- mel si proti nemu fakt dobrou zbran ale pouzil jsi ji spatne
A pokus si nejsi schopny priznat ze by si se mohl treba zmilit tak nechapu proc to sem davas...-__-
17. 10. 2014 v 22:33Off-line Anonym
To vím měl jsem to na něj použít na praxi třeba rovnou do srdce dát ránu.
Ale jak jsem psal on se nezmění. Jen lže a nic více.
17. 10. 2014 v 23:04Off-line Anonym
Dodatek:
Včera tedy 16.10.2014 jsem práskl naší mistrové co nás má na praxi.
Že Kuba jí lhal že chodí na obědy a že mu je mamka zrušila.
Protože mě jedna holka řekla: On nechodí se mnou na obědy on mě čeká před jídelnou a kouří.

Takže jeho tzv: Zlomil jsem ti srdce jak mi sám řekl se obrátilo proti němu
18. 10. 2014 v 17:53Off-line Pavel121  (35/175/65)
Anonyme, jestli se chceš vymotaz ze začarovaného kruhu vzájemných urážek a ubližování a blábolů typu:"já mu ještě ukážu, kdo je tady pánem", tak musíš odstranit příčinu, která roztáčí kruh. Je to neupřímnost. Na tvém místě, bych k němu byl naprosto upřímný, řekl mu, že ho máš rád a myslíš si, že on tebe ve skutečnosti taky, že si ho vážíš, že tě hodně věcí zraňuje, ale že ty sám děláš chyby a víš to. A měl by jsi být naprosto upřímný, pravdivý a citlivý a ohleduplný. A měli byste si to vyříkat v soukromí, pokud je vaše komunikace lepší mezi čtyřma očima.

Pak se ale připrav na to, že do tebe bude kopat, slovně mlátit, obviňovat tě, urážet tě a bude se snažit se ti co nejvíce pomstít... protože ho máš rád. Až to nastane, tak si na tohle vzpomeň. Když ale budeš mluvit pravdu, tak ti to přestane ubližovat. On bude pokračovat v nadávkách, ale tvoje čest (vyjádřená pravdomluvností a upřímností) tě obklopí takovým štítem a už budeš spíše jen jako nestranný pozorovatel. Tím se přeruší začarovaný kruh.

Měl by jsi mu naslouchat a omluvit se za všechny věci, ze kterých tě bude obviňovat, a které jsou zároveň pravdivé - že se skutečně staly. Pochop, že lidi se hádají, když se navzájem poraní. Taky jsi mu způsobil něco bolavého, a to se nedělá někomu, koho mám rád. Všichni děláme chyby a jestli nepochopíš, že taky můžeš zranit, tak nikdy nebudeš mít krásný vztah. Svými upřímně dobrými záměry se ochráníš před dalším zraňováním ze strany druhých lidí. Necháš ho vše vyříkat a vyventilovat, budeš mu věnovat pozornost a nakonec zjistí, že o něho máš zájem a že jsi přestál jeho útoky a že pro něho hodně znamenáš.
18. 10. 2014 v 18:06Off-line Anonym
Jenže když jsem mu řekl ve stylu věty: "Taky tě mám rád" tak on mi odpověděl: "Ale já tebe ne". Jenže když jsme byli spolu sami tak mi řekl: "Jak jsi koukal na můj FB účet viděl jsi tam stav ZADANÝ?" A tím mě naštval a pak celou masáž pořád na mě mám holku, a mám jít rád.
A co se týče komunikace mezi 4 očima tak on umí sám přijít když něco udělám a to mi řekne ve stylu: "Briane můžu s tebou na okamžik mluvit"?
18. 10. 2014 v 21:25Off-line vegantronic  (38/186/77)
No jo... Ono je to o tom s prominutím, že hledáš chybu jen v tom druhém. Tvrdíš, že ten kluk je puberťák, ale sám se tak chováš také. Urážíš se krz každou p*čovinu,vše se tě dotkne. Zkus chvilku neroztáčet své ego a malinko zkusit pochopit jeho. Prostě je to 16-ti letý kluk co si není jist svou sexualitou a hledá se. Pomoz mu a ne ho odsuzuj.
19. 10. 2014 v 08:58Off-line Anonym
Děkují všem za rady..
Každý se mi snažíte pomoct jak je to jde..
Jsem rád, že se vás tolik našlo..
Nevidíte mu nikdo do duše, ani mě..
Tohle je můj boj kterým bojují a je jen na mě jak se tomu postavím a co budu dělat..

Kdyby byl zájem klidně tu dám jak jsem dopadl nebo co a jak.
DARKSIDE
19. 10. 2014 v 13:07Off-line takypedro  (43/171/73)
Je to tvůj boj a teď o tom vi celá republika ;-);-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 10. 2014 v 17:02Off-line Anonym
Jen dodatek dnešní praxe.
Přišel a bylo mu špatně když se ho mistrova zeptala zda chce jít domů řekl jí že vydrží. Během 10 minut změnil názor a odešel. Takže Výhoda pro mě měl jsem klid od něj DARKSIDE
20. 10. 2014 v 17:21Off-line comrade  (39/195/102)
Vám tam bývá nějak často špatně. :)
20. 10. 2014 v 18:59Off-line Anonym
Ano to je tak když třeba má někdo zlomené srdce.
Nemá na nic náladu a radši chce být doma.
Tak jako jedna lezba dneska v pátek se chytly ze svojí holkou a dneska brečela ráno, a dělala že ji je špatně
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 10. 2014 v 20:14Off-line vegantronic  (38/186/77)
Hele. Já to nemyslel zle. Proti tobě. Vím, že máš taky své city. Ale zkus někdy taky myslet na toho kluka. pokud to nemá v hlavě srovnané. Dej mu čas, zbzdi malinko. Nebo naopak jdi s kuží na trh a řekni mu, že si ho viděl jak se mu několikrát postavil. Ale pak riskuješ absolutní konec.
20. 10. 2014 v 20:16Off-line 123456789987654321  (27/197/75)
Tak na kolik stránek by ta story dala?Nebo to bude jen na časopis.?..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 10. 2014 v 20:20Off-line comrade  (39/195/102)
Ale kdo by mu ho zlomil .... ?
20. 10. 2014 v 20:21Off-line vegantronic  (38/186/77)
: Nech ho být. to mi nevda. Ať se vypovídá. Od toho to tu je.
20. 10. 2014 v 20:23Off-line klucinek  (33/176/75)
Ted už může! Mam připravenej belík na duševní zvratky!!!!! Teda spíš celou lejtu...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2014 v 17:09Off-line Anonym
Vegantronic: V pohodě. Já to nějak zle nevzal jsem rád když se můžu vypovídat a někdo mě poslouchá. Každý má jiný názor. Já už dělám jen jednu věc IGNOROVÁNÍ. Chci aby se zamyslel nad sebou možná ho to napadne nevím.

: Můj román nebo povídka má zatím kolem 20 stránek ve wordu.

comrade: že by já možná. že jsem ho podrazil a udělal na něj útok silný? Já sám nevím jak píšete chce to čas.

Jinak dneska nebyl zase na praxi a nikdo neví co sním je.
A jedna spolužačka možná to řekla schválně. že ho viděla s holkou a Kuba jí (spolužačce) řekl že jeho holka je pěknější než jeho holka.

Ale říkám si nevidíte fotky na Fb asi. ale kdo by chtěl Kubu takového škaredeho kluka nerikam že ja jsem pekny. je samý bolák na noze a spinavy je jak prase. Me se libi jen vzhledove
21. 10. 2014 v 17:31Off-line comrade  (39/195/102)
Spolužačce řekl, že jeho holka je pěknější než jeho holka ...... snad její holka, když už :)

Jestli se ti vzhledově nelíbí jenom jeho boty, když jinak je tak škaredý. Možná by stačilo, kdyby ti je dal a byl bys spokojený. :)
21. 10. 2014 v 17:32Off-line klucinek  (33/176/75)
Tak nevím pro koho si mám ten belík na duševní zvratky připravit..
21. 10. 2014 v 17:33Off-line 123456789987654321  (27/197/75)
: Můj román nebo povídka má zatím kolem 20 stránek ve wordu.
Tal ještě aspon 40,a bude to aspon na časák,a bude co číst na hajzlu.
21. 10. 2014 v 17:33Off-line comrade  (39/195/102)
Klucinek: pro sebe přece ....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2014 v 17:45Off-line Anonym
Comrade: Prosím nerozebírej co jsem ti napsal /myšleno druhý odstavec. To je mé tajemství /díky

Takhle řečeno asi jsem to špatně napsal.
Spolužačka Barča mi řekla, že Kuba jí řekl. Že ona ta jeho holka (Katka) asi.
není tak pěkná jak Barča.

A další vzhledově se mi libí a když jsme u toho tajemství to se mi taky libí. na něm a to hodně ale nechci mu to říkat. Protože vím jednu věc že je ukecaný a měl bych problém ve škole.

Ve stylu dal by asi nešlo
21. 10. 2014 v 17:49Off-line klucinek  (33/176/75)
Trošku mi toto téma připomíná tento song ... http://www.youtube.com/watch?…
21. 10. 2014 v 17:51Off-line Anonym
Panebože -_-
21. 10. 2014 v 17:55Off-line 123456789987654321  (27/197/75)
Spolužačka Barča mi řekla, že Kuba jí řekl. Že ona ta jeho holka (Katka) asi.
není tak pěkná jak Barča.

A kdo ským teda š**á?Nebo kdo koho?
21. 10. 2014 v 17:57Off-line Anonym
No barča má svého dupaka
a Kuba má prý holku Katku minulý týden říkal jak se jmenuje, kolik ji je a co dělá myslím
21. 10. 2014 v 17:57Off-line klucinek  (33/176/75)
Už se ve svých lžích zamotáváš...
21. 10. 2014 v 17:58Off-line 123456789987654321  (27/197/75)
Byl viděn sní?Stou holkou?..
21. 10. 2014 v 17:59Off-line Anonym
Barča tvrdila že ho viděla.
Ale já mu nevěřím protože ze zkušenosti u něj vím, že když něco řekne tak zalže
21. 10. 2014 v 17:59Off-line comrade  (39/195/102)
A kolik má teda roků?
21. 10. 2014 v 18:02Off-line tom3942  (28/-/-)
Teda lidi já vám řeknu u toho jsem se řezal smíchy tak jako u ničeho jiného
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2014 v 18:04Off-line klucinek  (33/176/75)
A to ještě budeš, lidská tupost sahá dál než telenovela...
21. 10. 2014 v 18:06Off-line Anonym
Klucinek: A to je jako na mě?? :O :O :O

Comrade: Jak sám řekl jeho Katka má 16 let. Ale přitom mu je 16 let.
21. 10. 2014 v 18:09Off-line comrade  (39/195/102)
Darkside: Kdy mu bylo šestnáct? Na začátku měl ještě patnáct.
21. 10. 2014 v 18:22Off-line Anonym
No kámoška jak kdyby nevlastni sestra mi psala před měsícem cca.
že má narozeniny: někdy na konci března v roce 1999 a minulý týden z něj jak jsme ho masírovaly vyšlo narodil jsem se v květnu v roce 1998 takže pravděpodobně lže
21. 10. 2014 v 18:30Off-line comrade  (39/195/102)
Tak v tom případě byste byli dva berani a ne beran a střelec. A tobě by podle FB bylo taky 24 a ne 21.
21. 10. 2014 v 18:31Off-line Anonym
Je to jen FAKE datum. Jiné mě na rychlo nenapadlo. Nemám rád když musím někomu davát někdo vidí kolik mi je a kdy.
21. 10. 2014 v 18:38Off-line Anonym
Tady je fotka jak psal spolužačce
http://www.ulozisko.sk/…704565/1.jpg
21. 10. 2014 v 18:46Off-line klucinek  (33/176/75)
A ted tu o karkulce...
21. 10. 2014 v 19:12Off-line tom3942  (28/-/-)
No pohádka to bude , ale leda jak od Bratří Grimmů , taky s tragickým a možná i krvavým koncem :D
21. 10. 2014 v 19:25Off-line Anonym
Tom3942 ty jsi hrozný. Nedělám předběžné závěry 3 roky ještě mám čas :D :D
21. 10. 2014 v 21:14Off-line vegantronic  (38/186/77)
Zas nechápu lidi co jsem příjdou a maj kedy. Nutí je to někdo číst. :-) Od toho tu poradna je a ne od toho zkoumat nesmrtelnost chrousta jako v 99% případů tady. :-)
22. 10. 2014 v 08:35Off-line Anonym
Přesně jak jsi napsal poradna je od toho aby se lidi mezi sebou radily.
Je tu hodně lidi ale i tak si rád vyslechnu každý názor abych věděl co a jak.

Jinak pro všechny teď budete mít 14 dnů pokoj co se týče mých románu.
Jsem doma a mám antibiotika do příštího pátku tedy do 31.10.2014
Pak až v pondělí budu na praxi "snad" tak tu hodím reakce co a jak.

Ale může se stát, že sám napíše i když u něj člověk nikdy neví.
22. 10. 2014 v 20:59Off-line comrade  (39/195/102)
Nepiš mu! :)
22. 10. 2014 v 21:03Off-line Anonym
Comrade: To nemám ani v plánu mu psát. jak tě to mohlo napadnout?
22. 10. 2014 v 21:05Off-line comrade  (39/195/102)
Velice snadno, už tě trochu znám. :)
22. 10. 2014 v 21:05Off-line tom3942  (28/-/-)
Ale prdlajs znáš
22. 10. 2014 v 21:10Off-line comrade  (39/195/102)
Jakto? dyť já čtu ten jeho deník pravidelně i v zákulisí :)
22. 10. 2014 v 21:12Off-line tom3942  (28/-/-)
Nelze proniknout až k samému jádru :)
22. 10. 2014 v 21:15Off-line comrade  (39/195/102)
To ani není potřeba ....
22. 10. 2014 v 21:21Off-line tom3942  (28/-/-)
Ale bylo by to produktivnější
22. 10. 2014 v 21:22Off-line Anonym
Tom3942: on mě zná dobře. píšeme si spolu už pěkně dlouho.
Teď deník ani nepíšu když jsem nemocný není potřeba ale jak budu zdravý tak budu psát zase pokud bude co.

Já jsem rád, že mu věřím a že mu muzu posílat svuj denik ze s tim nema problem
22. 10. 2014 v 21:24Off-line comrade  (39/195/102)
Tom: v čem by to bylo produktivnější?
22. 10. 2014 v 21:25Off-line comrade  (39/195/102)
Darkside: věřit nemůžeš nikomu, jenom sám sobě
22. 10. 2014 v 21:27Off-line Anonym
Comrade:
Já vím ale mám pocit, že by jsi mě "možná nepodrazil" jsem rád že si to přečteš i když je to dlouhé ale jsem takový.
27. 01. 2015 v 16:01Off-line Anonym
Takže kde bych začal..
Dneska byla praxe a my jsme se rozdělovaly do skupin.
Jedna skupina dělala masáž celkovou a druhá skupina masírovala podle sebe, protože jsme měli za sebou už celkovou masáž.
A kdo na mě zbyl než jediný Kuba tak jsme byli spolu.
Bavily jsme se co a jak je.

Masíroval mi šíjí pak já jemu masíroval a nakonec jsme masírovaly i záda.
Během velké přestávky co byla oběd jsem se pochválil že jsem kouřil nezdravě a on na mě hleděl jak je to jen možné. Že by to u mě nečekal že já a kouřit cigarety.
On se snaží přestat ale nejde mu to mě ano protože já si dám jen příležitostně raz za čas.
Ještě se pochválil jak jsme se bavily o vztazích že ještě že nemá žádné starosti když nemá holku.
Nevím kdo tu před pár měsíci říkal že má holku a je sní rád.
Lhal jak tiskne on lže pořád.

Při masáží rukou se mě začal vyptavát co poslouchám za hudbu. Řekl jsem mu své co poslouchám nebudu to tady vypisovat to je tak i jedno.
Řekl jsem mu že je rozmazlený zmetek že má první poslední na co si vzpomene a on: " Jsem mamičnin mazánek" Ano jde to vidět.
Má notebook, nový mobil, tablet a nějaký Xbox tuším co to je.
Je prostě rozmazlený a hodně si dovoluje na všechny. Hodně si o sobě myslí.
Přislo na téma já a že jsem na kluky.
Zeptal se mě jak jsem na to přišel a zda jsem od mala gay.
Řekl jsem mu své že od 14 let jsem byl na obojí jak holky ale i kluci prostě bisexuál.

Pak po 17 letech jak jsem oslavil jsem něco prožil z klukama a více mě to přitahuje. Užít si s klukem.
Jak jsi to dělal s klukem? Já: "No vždycky udělal on mě a někdy já rukou jak kdy ale většinou to bylo že oni mě a nic více s toho nebylo".
On: "Strkaly ti to do zadku? Já: " Ne nikdy jsem to ze zadu nedělal proto to ani nechci mít"
Je divné že se ptal co a jak. Však jsem mu to taky v pálil. Řekl jsem mu sám tu jsi taky buzerant jeden velký. A on že není že je na holky ale tomůže říct jen b***c co nic neví jak se dělá. To je ta dnešní mláděž.


Jak jsem ležel na rukách a on mě masíroval tak jsem mu pověděl jednu velkou úpřímnou věc.
Že ho nemám rád, že ho nenávidím a že k němu nic necitím. Ulevilo se mi že jsem mu to konečně řekl.
Ale opravdu to tak že tam v tom srdci nic není defitivně. Nečekal to že mu to takhle řeknu. Byl jak kdyby zaražený i tak dobře.
Potom v šatně jsem mu řekl že u mě skončil konečně. On vždycky přileze když něco po mě chce je to jako každý chlap.
27. 01. 2015 v 16:29Off-line Anonym
Jak jsem byl v šatně.
Tak jsem mu pověděl že, lže jak tiskne a že bude mít problémy ve vztazích i v budoucnu co se týče lhaní.
A on že to ví, že lže každému i své matce tak co je to za způsob jednání.
27. 01. 2015 v 18:01Off-line Socksboy  (33/181/70)
Ty si chory
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload