Vaření
Že je podzimní sezóna, dal jsem se na zeleninové polévky a vyžívám se v tom. Včera jsem dělal p. z červené řepy, dal jsem jí tam přes kilo, byla tam hustá, že by stačila jako hlavní jídlo. Na další polévku mám připravený celer a pak bude cibulová.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mama varila, takze od vceriska. Vepro knedlo zelo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Receptů jsou mraky, to vygúglíš. Já se jich držím jen orientačně. Jde o to, jestli do ní přidáš ještě něco dalšího, brambor, celer, mrkev, kadeřavou petržel, ale já třeba i jabko, hrušku, ostružiny, co mám. Osmaženou cibuli rozhodně, muškátový oříšek nebo květ, to do všech zeleninových. Pepř. Mořskou sůl. Pokud ji nenaděláš na několik dní a nebudeš ji muset přihřívat, rozhodně zakysanou smetanu nebo aspoň mléko. A krutonky k tomu, z chleba nebo z housek. Pokud si pak dáte ještě červenou řepu zapečenou nebo osmaženou, je to nevypověditelné. Vůbec se nevaž na recepty, třeba se na ně koukni, ale vař podle své hlavy. Sama tě navede.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Onlip Díky,já nevážím nic,jen od oka.Já vím že receptů je mraky,ale někdy se to nedá jíst.Já vařím podle vyzkoušených receptůr,
Já nakonec vařil kýtu na švestkách a bylinkový knedlík.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak změna na oběd jsou jelita, zelí a zemáky :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pro Ještě napiš, že rád žehlíš a jdu do tebe :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tento tyden jsem delal veprove v kapuste, zelne zavitky a porkovou polivku. O vikendu se chystam na houbove ragu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.