Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co s tím?

16. 10. 2014 v 18:43Off-line Anonym
Čau,


mám menší problémek, je mi 18, měřím 195 cm a važím kolem 67 kg, takže jsem opravdu hubenej :D to mi nevadí, ale vadí mi, že mám docela dost chlupatý nohy a zadek. Od kolena dolu mi chlupy nevaděj, ale na stehnech a na zadku ano. Přemýšlel jsem, že bych se oholil, ale holit si celý nohy se mi moc nechce a holit si jen zadek a stehna mi přijde na pohled dost divný.

Vím, že je to naprostá blbost, ale záleží mi na tom a hlavně mi není příjemný pohled na mý stehna, takže vás prosím o pomoc.


Předem děkuju
16. 10. 2014 v 19:01Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Odpověděl sis částečně sám - holit jenom zadek nebo stehna by bylo fakt divný. Ještě hůř - vypadalo by to šíleně. Někteří kluci si tohle neuvědomují a pak vypadaj spíš jako postižený. Takže jednoduchá rada - nehol, ale jenom zkracuj. Jak moc, to záleží na hustotě porostu, ale když se pak na sebe podíváš do zrcadla, tak určitě poznáš, jestli to je ještě v pohodě nebo už moc.
16. 10. 2014 v 22:32Off-line ezop  (103/-/-)
No já bych teda zadek oholil jelikož ten je vidět jen když jsi nahý ( a hlavně oholit kolem dírky, je hnus jak má někdo zadeček úplně hladký a jak ukáže dírku, tak tam má upletené copánky z těch chlupů). A zbytek bych zkrátil strojkem na stříhání, hlavně neholit do hladka, jelikož když máš hodně chlupů, tak to nikdy nebude hladké a budeš to muset pak holit každý den jak ženské :D a to přece chlap nemůže dělat :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload