Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kluk ze třídy

30. 10. 2014 v 01:32Off-line giraffe  (25/191/-)
Ahoj, nastoupil jsem na střední školu a hnedka tředí den se mi začal líbit jeden kluk. Po čase jsem se do něj opravdu zamiloval ale nevím jak mu to dát třeba najevo, protože jsem se radil s kámoškou jestli on je gay a nebo ne a ta si (stejně jako já) myslí že je. Problém je, že já neprožil coming-out a jenom kdybych chodil s nim taak bych zřejmě našel odvahu to všem říct. Žiju v malém městečku kde mně každej zná a u nás v rodině vládne strašná homofobie a on by byl mou jedinou oporou jak jim to říct. Chtěl bych ho neskutečně moc a kvůli němo jsem jetě na tý škole, protože bych ho nechtěl přestat vídat ale narovinu se ho zeptat nemůžu, protože to je vyloženě klučičí škola a pak bych byl úplně předevšema zavrhnutej. Prosím o radu a pokud byste něčemu nerozuměli, rád dovysvětlím či dovyprávím :)... přeju hezký večer
30. 10. 2014 v 08:23Off-line tom3942  (28/-/-)
Tak já tedy osobně si myslím , že by jsi to neměl říkat v žádném případě za těchto okolností to smrdí problémy na všech frontách , jak doma tak ve škole a bůh ví kde ještě všude možně , za sebe říkám že bych do toho nešel.
Souhlasím - 16   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 10. 2014 v 12:20Off-line Pedestrian_Night  (36/-/-)
Souhlasím s tomem. Jestli tušíš, že s tím problém bude, nač spěchat? Přeci není nutné to hned říkat doma, ne? Jestli tak nějak cítíš, že to vaši moc dobře nevezmou (často překvapí, ale ne vždy), počkej si, až budeš starší a budeš mít případně i jiné možnosti, kdyby bylo opravdu doma zle. jestli máš potřebu to někomu dalšímu povědět, vytipuj si kámoše, kterým opravdu věříš. tohle někdy bývá docela dobrá zkouška přátelství. a co se týče toho kluka, neptej se ho přímo, ale oklikou. Třeba, co si o tom myslí a jaký má na to názor, jestli někoho takového zná... Ale než vůbec s takovými otázkami začneš, zkus si sám sobě odpovědět, pokud možno bez růžových brýlí na očích, jestli mu lze alespoň trochu věřit. Je to běh na dlouho trať, tak hodně štěstí ;-)
30. 10. 2014 v 15:18Off-line buttch  (28/-/-)
Jestli zijes v dome plnym homofobnich k****nu tak si to nech pro sebe, dokud nebudes sobestacnej.
bohuzel to neni jako ve filmu, kdy ti za probehnuti stada duhovejch jednorozcu reknou, ze te milujou at ses jakejkoli. ja to doma rekl a zadelal si tak na dva roky kdy to doma nemuzu ani vystat.
30. 10. 2014 v 21:52Off-line 123456789987654321  (27/197/75)
A do bravíčka už si psal?.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
30. 10. 2014 v 21:53Off-line giraffe  (25/191/-)
Ne... zkus to za mně ;)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 10. 2014 v 00:35Off-line irik1  (29/178/92)
Ahoj, jestli mohu troškou do mlýna, tak bych doporučil v první řadě se zeptat kamaráda-vyhlédnutého přítele...to je jedinné riziko, které bych byl ochoten postoupit s minimálním rizikem komin-outu.Pochopitelně, že ne před nastoupenou třídou. Jinak Ti přeji to naše borské heslo:" Tvuj chuj, furt stuj...!"
31. 10. 2014 v 16:25Off-line vegantronic  (38/186/77)
Neříkej to veřejně, ale tomu klukovi ano. Není problém vztah "tajit". Na veřejnosti dělat jakoby nic. Časem si toho ostatní stejně všimnou, ale...
31. 10. 2014 v 16:34Off-line Lerry  (52/-/-)
Chtělo by to víc odvahy.Koukám,že naprostá většina názorů mladých je,aby si lhal sám sobě,rodině,svým kamarádům,přátelům a všecko zatloukl.To je cesta do pekla.Chodit oklikou přes společné známé je nesmysl.Jak tu píšeš je to zamilovanost,ta se dá léčit,čas je nejlepší lék,máme na to i přísloví " Sejde z očí,sejde z mysli ",pokud ale chceš vědět jestli to může přejít v tvojí první lásku,tak k tomu ti nebude stačit ptát se kamarádů,ale budeš muset být aktivnější.Nemusíš rovnou k němu přijít a vyřvávat na celou školu,sem gay a tebe chci.Pro začátek bude stačit když s ním strávíš čas na nějaké neutrální aktivitě,sport,hry apod..Koukni se po společných zájmech a na tom začni stavět.Svojí orientaci nemusíš v 16 letech přiznávat nebo se k ní vyjadřovat,v tomhle věku se experimentuje,takže nic není definitivní a zkusit se má všechno.V amerických,anglických i francouzských filmech je v téhle situaci zajímavá šablona," kluci jsou spolu někde sami,dlouhej pohled do očí a pak se jeden z nich rozhoupe a druhého políbí jako když dává pusu mámě na odchodu,potom rychle couvne a řekne promiň,nechal jsem se unést,prosím tě neříkej to nikomu,bude to jen mezi námi." Osobně si myslím,že to je dobrej způsob jak se sblížit,heterák omluvu příjme a jde se dál,kluk kterýmu to nevadí nebo to chce taky,ti to dá najevo jinak :) Předpokladem k úspěchu,ale vždycky bude to,že spolu budete trávit svůj volný čas,budete se poznávat.Z dálky nic nepoznáš a omezit se jen na dobu kdy jste spolu ve škole je v tomhle případě taky blbost.Tak hrdě do toho.Přeju hodně úspěchů,ať se zadaří a pokud to bude stát za to,tak i štěstí u toho vyoutování,když bude ve dvou bude to super.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload