Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Bejvalej a jeho chování

19. 11. 2014 v 22:09Off-line Anonym
Ahojte kluci, potřebuju si trošku postěžovat. Už je to pár měsíců, co jsme se rozešli, ale docela mě to furt štve. Dal mi kopačky přes FB a napsala, že ho to mrzí, ale že by na mě neměl moc čas (prý má problémy ve škole a doma) a že než se z toho dostane, tak nikoho nechce. Nebyli jsme spolu dlouho, ale byl to můj první vztah, tak mě to dost vzalo. Po měsíci za mnou přijel (bydlí ode mě v asi 80 km, ale já to nevidím jako překážku, protože tu studuje, je tu na koleji a ještě pár let bude), seděli jsme v kavárně a malém se mi tam rozbrečel a pořad opakoval, že ho to mrzí a že nikoho teď nechce (bla bla bla). To jsem mu to pořád ještě žral. Asi dva týdny na to jsem se podíval na seznamce na profil a viděl, že už zase někoho má a komentáře byly plný těch sladkých keců, které mi nikdy neřekl. Pak jsem se na to vys*al a nechal to být. Za měsíc (září) chtěl jít ven, že zajdeme na kafe, když jsem se zeptal na toho jeho "new boyfrienda", tak říkal, že je to haj*l a že to chce skončit. No a asi za měsíc se spolu objevili v kavárně, kde pracuju a kam jsem ho tahal já. No a aby to nebyl málo, tak si museli sednout ke stolu, kolem kterého pořad musím chodit. Po asi hodině a půl co tam seděli zaplatili a šli k záchodům (přesně tam, jak tahal mě), což byl celkem trapas. Když jsme u toho prcání - vždycky v posteli myslel jen na sebe. Když se vycákal, já to spolykal, on si natáhl trenky a šel pryč a já, co ho 20 minut kouřil se musel dodělat sám, takže fakt super. No a dneska se byli po nákupáku promenádovat zase. Myslím, že v našem městě je spousta kadeřnictví, ale oni museli jít přímo do toho, na proti kterého pracuji. Když šli kolem tak se jen " usmál" (něco jako "hehe, mám nového kluka a teď tě tady budu 45 minut provokovat ") a zalezli dovnitř. Holky je ostříhaly a bejvalej byl dřív. Docela bych ocenil, kdyby přišel aspoň slušně pozdravit, ale nee (asi by ten jeho b***c žárlil bo co). Myslím, že mu ani neřekl, že tam dělám, protože on je takovej " Pan Přetvářka". Čekal na něj asi 10 minut a kam si to pak zase namířili - k WC! V tu chvíli jsem měl výbuch smíchu, protože je to už trochu ohrané.

No... Myslím, že by stačilo. Jinak by me docela zajímal vás názor na tohle a na to jeho chování. Je to strašnej lhář, asi by si zasloužil kopanec do těch jeho koulí, co mu vysí až po kolena.
O sobě si myslím, že nejsem špatný člověk a kamarádi to říkají a mají mě rádi. Tomu klukovi jsem nikdy nic neudělal a jak to skončilo... Kopačkama přes FB, ani ta srač*a nebyla schopná mi to říct do očí.
Jo já vím, asi jsem dost naivní a asi by bylo lepší to nechat už plavat, ale co je moc, to je moc...

Potřeboval jsem se z toho vypsat a moc díky za názory :)
19. 11. 2014 v 22:21Off-line Hypatia  (31/185/72)
Myslím si, že potřebuješ povzbuzení a empatii :D. Ale jako hej, jestli je to pravda, to co říkáš (byť z tvé subjektivní percepce, tak je to velmi takové vtipné :D. Pokud si jseš tak jist, že je to d***l, najdi si taky někoho, ne ? Třeba chtěl Ti jenom ukázat, že se z toho "dostal" a že po citové stránce má navrch.
19. 11. 2014 v 22:37Off-line comrade  (39/195/102)
No co, chlapec si chtěl jenom na tobě udělat dobře, možná je to homofob, když ti navíc chce ubližovat. A ten další dopadne asi stejně.
19. 11. 2014 v 22:45Off-line Anonym
Asi je to trochu vtipný no, ale sere mě to, jak se tam schválně promenádují. Rozptylit bych potřeboval a toho blba dostat z hlavy. Ale jak?

Taky mě napadlo, že mě chtěl jen využít (i když k ehm ehm ani nedošlo). A s tím jeho přístupem to taky na dlouho nevidím, podle toho, co mi říkal, tak nejdelší vztah trval půl roku a ten zbytek něco přes dva měsíce.
.
19. 11. 2014 v 22:59Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Z tohoto si vůbec nic nedělej. Takhle začínala spousta z nás, mé zkušenosti nevyjímaje. Nech ho plavat, ať si dělá, co chce, nejspíš je to jeho styl a možná jednou uzná, že nedělal dobře. Každej není vztahy a když si 2 lidi spolu v něčem rozumí nebo se i do sebe zamilují, ještě to neznamená, že spolu mohou mít trvalý vztah.
Podle toho, co píšeš, budeš asi fajn člověk, takže hledej dál a určitě někoho najdeš - volných kluků je tu fakt dost ;-)
20. 11. 2014 v 18:41Off-line dimelo  (30/170/57)
Podle toho,co popisuješ, máš asi navíc,tak snad se z tohohle ´vztahu´ poučíš a příště si vybereš lépe , to je ta nejlepší rada,co ti můžu dát, vykašli se na k****ny, protože život je celkem krátkej na to,aby ses zahazoval s někym takovym.
20. 11. 2014 v 18:49Off-line lesakarel  (102/-/-)
Neřeš to, kluků je hafo a určitě mají srdíčka vlevo
20. 11. 2014 v 19:40Off-line JarodShadowsong  (23/-/-)
Není to snadné někoho jen tak dostat z hlavy. Mohlo by ti být dost jedno, kde a před kým se promenáduje. Buď je nevyrovnaný a nebo prostě takhle křivý charakter má, ale ani jedno není tvoje starost. ;)
21. 11. 2014 v 20:26Off-line galileolevi  (51/187/82)
Myslíš, že to je pouze jeho chyba?
Opravdu se nedalo včas, po vycákání, odhalit, že je to sobec? :D
A co ti brání, ho při příští návštěvě s dalším klukem v kavárně kde pracuješ, nakopat do kulek?
Dělá mu dobře působit bolest, tak ji třeba i rád přijímá. :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload