Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

HIV jsem?

20. 11. 2014 v 12:48Off-line Anonym (Jneop)
Ahoj chci se zeptat jestli je tu nekdo kdo ma hiv, pred 14 dny jsem mel s jednim klukem kurbu a on se mi udelal do pusy a spolk jsem mu mrdku... A za tyden mi zacalo to ze jsem mel zvraceni a slo to ze me ze vsech stran ehhm... No a boleli me kosti svaly horecky jsem mel vubec jsem nic nejedl zadna chut k jidlu atd... 2 dny uz jsem si rikal uz mi je dobre a v noci po tech 2 dnech jsem mel strasnou zimnici a rano se probudim jestli nemam teplotu jsem si meril a nemel pritom me boleli kosti svaly.
A pravě jsem četl ze hiv se projevuje tak jako ze si clovek mysli ze ma kratkodobou chripku atd... a ze ma vysoke teploty coz jsm dneska rano uz nemel bojim se :(

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
20. 11. 2014 v 12:49Off-line Slava_Proletariatu  (21/172/71)
Neopomínej na inkubační dobu, soudruhu. A to se neobjeví po týdnu či dvou.
20. 11. 2014 v 12:50Off-line Slava_Proletariatu  (21/172/71)
Dostal jsi jen chřipku z neroboty. Lék - okamžitý nástup do práce!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
20. 11. 2014 v 12:52Off-line Anonym (Jneop)
No mě se to projevilo presne po tydnu
20. 11. 2014 v 12:53Off-line Anonym (Jneop)
Ne vlastne po 4 dnech ale moc se bojim nevim no
20. 11. 2014 v 12:54Off-line Slava_Proletariatu  (21/172/71)
Tak buď jsi spolykal nějakou mrdku dříve, nebo jsi jen obyčejně nemocný a projevuje se u tebe akutní hypochondrie.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 11. 2014 v 13:02Off-line Anonym (Jneop)
No jasne :D jsem nemocny jednou do roka a jsem hypochondr :D
20. 11. 2014 v 14:07Off-line Hypatia  (23/185/72)
Tak si zajdi na testy, ne ? Dělají to dnes rutinně a nemusíš mít strach z nejistoty.
20. 11. 2014 v 14:14Off-line johnj  (32/186/86)
Však není jen HIV, existují taky jiné viry a bakterie. A v neposlední řadě psychika. :)
20. 11. 2014 v 14:39Off-line Slava_Proletariatu  (21/172/71)
Je to třídní bacil!
20. 11. 2014 v 15:11Off-line otto.pokoj  (24/194/79)
Vy ste pekne ovce. Clovek tu potrebuje poradit s dost vaznou vecou a vy si robite z toho p***l? Nemusi to mat spojitost s HIV ale kludne moze .. Precitaj si info hore v sekcii Help centra... Myslim ze test mozes absolvovat az po nejakej dobe tusim 3 mesiace, dovtedy si daj radsej pohov. Drzim palce
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
20. 11. 2014 v 18:33Off-line dimelo  (23/170/57)
Pokud jsi neměl nějakým způsobem poraněnou sliznici (v ústech,rty,patro,jícen,hltan), tak pravděpodobnost je celkem malá, sperma nakaženého sice obsahuje virus HIV, ale ten se musí dostat do krevního oběhu, pokud nejsi někde poraněný, nemáš otevřenou ranku,tak by se snad nic stát nemělo a HCl v žaludku virus zahubí. Pro jistotu si zajdi na testy za takové dva měsíce a do tý doby(nejen!) se chovej zodpovědně = bezpečný sex.
20. 11. 2014 v 18:50Off-line colombo  (95/192/90)
Za týden se absolutně nic nepozná a pokud to dostaneš, umírej na svoji blbost pomalu. Cos chtěl slyšet ?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 11. 2014 v 18:55Off-line lesakarel  (95/-/-)
Pokud se s klukem znas dlouho tak na ostro si šustni ale pokud je to na ůchyt tak musíš gumu. Škoda, guma je jak bych lízal zmrzlinu přes sklo.
20. 11. 2014 v 20:28Off-line vegantronic  (30/186/77)
Po týdnu se projevy HIV nepoznají. A vlastně HIV se nemusí poznat nijak. A Někteří to žel zjistí až po nástupu AIDS.
20. 11. 2014 v 20:31Off-line Doc  (25/-/-)
Gastrointestinální příznaky (zvracení, průjem) jsou relativně vzácné u akutního retrovirového syndromu (ARS). Typický je zánět patrových mandlí (alias běžná angína) spolu se zánětem (a zduřením) mízních uzlin a s teplotou. Může probíhat i jako chřipkovité onemocnění (což jste měl vy), toto je však mnohdy doprovázeno celotělovou vyrážkou, která brzy vymizí.

https://www.dred.com/…HIV-Rash.jpg
20. 11. 2014 v 20:32Off-line Doc  (25/-/-)
A jen pro doplnění, běžně se ARS projeví po 2 týdnech až 1 měsíci po expozici viru, byly zaznamenány případy, kdy se ARS objevil již po 6 dnech.
20. 11. 2014 v 20:34Off-line Kubajz91  (25/175/70)
Riziko přenosu HIV orálním sexem je velmi malé. Polknutí ejakulátu pravděpodobnost zvyšuje, ale i tak je velmi malá. Můžeš mít jakoukoliv virovou nebo bakteriální infekci. Šup k lékaři a pro příště se chovej bezpečně ;-)
20. 11. 2014 v 20:37Off-line Kubajz91  (25/175/70)
A vegatronicu: infekce HIV se dá normálně diagnostikovat, ani náhodou se nemusí čekat na propuknutí AIDS. Když na něco odpovídáš, mohl bys o tom něco vědět
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 11. 2014 v 20:42Off-line vegantronic  (30/186/77)
Kubajz: tak si znovu přečti co jsem psal... Nepsal jsem nic o tom, že nelze diagnostikovat, ale že někdy je tak nenápdné, že si ho ani někteří nevšimnou nebo připíšou to jiné nemoci. Bohužel.
20. 11. 2014 v 20:44Off-line Kubajz91  (25/175/70)
Whooops, uznávám, omlouvám se ... příště budu číst trochu pečlivěji ;-)
21. 11. 2014 v 11:29Off-line igy  (31/173/79)
Já bych spíš poznamenal, že na testy se nemusí čekat tři měsíce než skončí inkubační doba. S testy udělanými po inkubační době je teprve jistota zdraví, ale zjistit se to dá často i během inkubační doby a včasná diagnóza je vždy dobrá. Proto se v případě vystavení doporučuje jít co nejdřív a pak chodit opakovaně třeba každý měsíc až do dosažení těch tří měsíců. Ale dát si celou dobu pauzu od sexu, to se samozřejmě musí.
21. 11. 2014 v 12:27Off-line Doc  (25/-/-)
@igy
Inkubační doba v drtivé většině případů trvá mnohem méně než 3 měsíce. Doba mezi expozicí a nástupem primoinfekce (ARS) trvá většinou mezi 14 dny až 1 měsícem (byly popsány případy již po 6 dnech, ale i po 10 týdnech). 3měsíční odstup od potenciálního nakažení je nutný pro maximalizaci senzitivity i specificity testování na anti-HIV protilátky (metodou ELISA, WB). Pokud by jedinec chtěl mít klidné spaní i dříve, je možné si nechat provést rt-PCR (real-time polymerase chain reaction) pro zjištění nukleové kyseliny viru nebo vyšetřit krev na antigen p24. I zde je ovšem diagnostické okno (3 týdny).
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 11. 2014 v 16:20Off-line galileolevi  (44/187/82)
Podle toho co píšeš, můžeš zůstat v klidu.
To není HIV, ale Ebola. :D
21. 11. 2014 v 21:45Off-line Anonym (Jneop)
Fakt vtipny
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2016 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Vytvořili: Zdeněk Večeřa a  Michal Kutňák,  design: Lukáš Churý
Onload