Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Krok do neznáma

14. 12. 2014 v 15:59Off-line Anonym
Ahoj,
Je mi 33 a mám o 28 let staršího přítele (nikdy to nebylo o penězích). Možná si říkáte, že je to trochu moc, ale do letošního léta mi to nepřišlo.
Je pravda, že jsem vždycky koukal po mladších klucích než jsem já, ale stále mě to táhlo k příteli. Miloval jsem ho. Teď už ho mám pouze rád a vím, že to není v pořádku. On se sice snaží seč mu síly stačí, ale je to k ničemu. Musím přiznat, že se občas i stydím, když s ním někam jdu.
Poslední dobou cca dva měsíce mám z toho deprese. Tento rok už jsme se dvakrát málem rozešli, ale já vždy cuknul a asi si to i vyčítám.
Z největší pravděpodobností se bojím toho kroku do neznáma. Je to vlastně můj první vážný vztah. Hodně mi dal, ale taky vzal.
Potřeboval bych několik nezaujatých názorů na to, co bych měl udělat.
Kluci díky moc Max
14. 12. 2014 v 16:23Off-line Falco  (32/185/90)
Pokud nejsi spokojen se současným stavem věcí, je na čase je změnit! Život je příliš krátký na to, abys ho trávil tak, jak nechceš! :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
14. 12. 2014 v 16:49Off-line fogacer  (55/172/61)
No souhlasím,že onen věkový rozdíl je opravdu hodně velký,ale jde o to jak dlouho jste spolu? Já byl s partnerem skoro 2O let a bylo to fajn ač jako u mnoha delších vztahů tam byli hádky i krátké rozchody a návraty.Ale u nás byl rozdíl jen rok a půl. Bohužel nikoli věk či krása ale nemoc vše zakončila. Ale láska není jen o sexuální přitažlivosti,ale chápu ,že chodit s někým s kým si připadáte jako s otcem na procházce či v baru je jaksi pro mnohé nemožné. No jsme lidé a každý je jaksi jinak uhněten. Někomu třeba chybí více volnosti a zábavy a to pak jaksi se starším o dost partnerem je pro něj již nemožné. Ale než se vzájemně citově nepřitahovat je lepší to nějakou poklidnou cestou ukončit. jen jaksi nechápu,že onen mladší partner musel vědět,že tato situace nastane....no měl být připraven na vše a nebo do vztahu raději nejít. jen je mi líto vlastně Vás obou.Každý jste měli původně lásku v srdci ale jaksi jste nekoukali,že vztah bud je na celý život nebo jen chvilkový? Ale jak jsem psal, ten věkový rozdíl je velký,ale ne neobvyklý!! Znám páry kde je jeden o např.20 let starší a jsou spolu mnoho a mnoho let.Prostě když jdeš do vztahu, musí se koukat i do budoucna,ale vysvětlujte to dvěma co jsou zamilovaní...ti žijí přítomností.
14. 12. 2014 v 16:57Off-line galileolevi  (51/187/82)
Prý je dobrý, napsat si sloupeček s klady a vedle zápory. Rozhodneš se podle delšího sloupce.
Já to tedy nikdy nedělal. Neumím psát. :)
14. 12. 2014 v 17:15Off-line THX1188  (40/183/90)
Mně je 31 a mám o 17 let staršího muže. Našel jsem v něm, co jsem vždy hledal. Všechny předchozí vztahy byly jen prázdné nic. Až nyní prožívám skutečný vztah a život v partnerství. A nejsme spolu pár týdnů. Zároveň si nedokážu představit, že bych se někdy za něj styděl...to je na hlavu! Chovám k němu úctu, respekt a lásku. A počítám dopředu s tím, že to budu já, kdo se nakonec o něj postará až bude nemohoucí se vším všudy...i s těmi nepříjemnými věcmi okolo (však asi víme o co jde). Přijde mi sobecké s ním prožít produktivní léta a pak ho opustit...to mi charakter nikdy nedovolí a doufám, že u něj budu hrdě stát až dokonce. Odejít umí každý...zůstat už málokdo....
14. 12. 2014 v 18:14Off-line filip.2580  (54/174/73)
Nejdřív jsem chtěl napsat, že nechápu souvislost, mezi první větou a zbytkem dotazu, ale vlastně tam ta souvislost je "Musím přiznat, že se občas i stydím, když s ním někam jdu". pak se nabízí otázka: Dříve jsi se nestyděl?
14. 12. 2014 v 18:45Off-line onlip  (60/180/84)
Lidem, kterých si vážím, je často o 20 víc než mně. Přemýšlel jsem o tom, jestli, kdyby mě pozvali na skleničku, bych do toho šel. Končilo to tím, že na skleničku ano, rozmlouvat s nimi je nekonečně dobré, ale dál si to moc nedokážu představit. Asi bych to zvládl právě jen proto, že si jich vážím.
Sám si vybírám mladší kluky, podobně těžké to mají oni se mnou. S kamarádem, když jdeme do divadla nebo se psy, aspoň můžeme vypadat jako otec a syn.
Podstatnou informací pro mě je, že ti i vzal. Nepíšeš co, ale pokud to tak je, asi se poohlédni po jiném. Krok do neznáma... začínat budeš muset bohužel třeba ještě vícekrát.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload