Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kruh se postupně uzavírá, poslední nebo vůbec?

22. 12. 2014 v 18:50Off-line Anonym
Postupem času potkávám ve svém věku kluky, kamarády a známí s kočárkem a dítětem, dříve bych s nimi hodil určitě řeč, ale teď se jim raději vyhýbám. Když dojde na toto téma řeč, tak je vůbec nechápu(proč je mají nebo si je dělají). Mrzí mě to, na střední jsem děti chtěl a teď...nevím jestli to mám kvůli své orientaci ale po citové stránce mě vůbec nenaplňují.
K dětem nemám špatný vztah, ale proč i chlap touží a já to tak nemám a to ani trošku? Myslíte si, že na to má vliv sexualita? názor a zkušenost od starších uvítám
22. 12. 2014 v 19:16Off-line onlip  (61/180/84)
Nic si nevyčítej. Nemyslím, že je za tím sexualita. Jednoduše zatím děti nechceš. Pokud je časem budeš chtít, zařídíš si to. Pokud to má přijít, přijde to.
22. 12. 2014 v 19:30Off-line Demien  (26/166/64)
Nějaký ten vliv na to ta sexualita možná má, přeci jenom na „chtění“ dítěte má vliv hodně věcí, ať už je to pohlaví, věk a tak dále, ale nic z toho není nějak…stoprocentní. Zkrátka každá žena dítě prostě nechce, i když celkově jsou ženy spíš ty, které potřebují pro nějaké své emocionální i existenční naplnění dítě (moc komplikovaná věta, nenapadlo mě jak jinak to napsat :D)

A někdo prostě dítě chce a někdo ne. Rozhodně nemá cenu se kvůli toho trápit, nebo vyhýbat přátelům, kteří už je mají. Naopak, buď s nimi víc, poslouchej co vše obnáší mít dítě, ať už ty dobré věci nebo ty starosti co s tím jsou. Třeba si tak na to uděláš ucelenější názor, a nebudeš se kvůli němu cítit špatně nebo nejistě :)
22. 12. 2014 v 21:42Off-line THX1188  (40/183/90)
Mám přesně ten věk, kdy všichni moji hetero kamarádi začínají plodit děti. Přijímám to zcela všedně. Některé už i občas hlídám, když si potřebují odfrknout. S mužem se věnujeme dětem zájmově a poloprofesně. Nechceme děti, ale rádi je pohlídáme, či obstaráme. Muž by byl vůbec dobrej otec :) Nechal bych to být, netrápil se a pokud rodičovský pud bude velmi silný, nový život si už cestu najde, včetně tebe. Do té doby čerpej z okolí...
22. 12. 2014 v 21:56Off-line galileolevi  (51/187/82)
Moc mi nejde do hlavy, proč to řešíš. Nechybí ti mít dítě, nemáš dítě, je to v pořádku. Nevím, kolik ti je roků, ale mě ta touha postihla až kolem 28.- 29, roku. No a hned v jednatřiceti se to povedlo. Vůbec to neřeš a užívej si volnosti a cestuj, poznávej svět... :)
22. 12. 2014 v 22:35Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Podle mě to se sexuální orientací (jestli tím byla myšlena ta sexualita) nesouvisí. Ani ne každej heterák touží po dítěti. Jak psal Demien, tuhle touhu mají spíš ženy, chlapi do toho kolikrát spadnou a ani neví jak :-) Je to možná tím, že muž má sice stejnou touhu po sobě něco zanechat, ale zatímco žena to cítí skrz potomky, muž spíš přes materiální hodnoty nebo třeba dobré jméno (svoje, firmy, atd.). Jako jasně, když už je z něj otec, tak spousta z nich si na tom hrozně zakládá, ale tak to je už jiná kapitola :-)
Jestli ty nemáš touhy po dítěti, tak je prostě nemáš - někdo je má, někdo ne. Není na tom nic zvláštního a rozhodně nic, čím by ses měl trápit, připadat si kvůli tomu divnej, apod.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload