Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay a nikdo to o mně neví (delší zpověď)

02. 01. 2015 v 01:50Off-line Anonym
Mám 3 roky kluka, kterého jsem poznal přes Internet. Vůbec nikdo netuší, že jsem gay. Mám pocit, že mí přátelé by z toho byli vážně v šoku, to samé i rodina. Tím chci říct, že nevypadám jako gay a nikdo to ani netuší. Stejně to má i můj kluk - je ve společnosti dost oblíbený, všichni ho znají, má spoustu přátel. Prožil jsem s ním neskutečně moc zážitků, včetně dovolených u moře, pobytů v zahraničí atp. Zajistil mi skvělou práci (dobrá pracovní pozice na můj věk, 22).
Poslední dobou to mezi námi skřípe. Dává mi hodně důvodu neskutečně žárlit. Nebudu to sem vypisovat. Před naším vztahem měl jednoho kluka (nemiloval ho, jenom sex) - zjistil jsem, že si spolu píšou o docela intimních věcech. Bydlí X km daleko, takže není šance nějakého střetnutí, ale...

To všechno mě hodně vzalo. S ním se nedá upřímně mluvit. Už několikrát jsem se s ním pokoušel mluvit na rovinu (např. o tom, co nám na sobě vadí, o sexu atp.) = bez šance.

Nedávno jsem poznal kluka. Úplně náhodou v jedné hospodě, kde jsem seděl s partou kámošů. Automaticky se všem přiznal, že je gay - vůbec s tím neměl problém. Byl ve vztahu 6 let s přítelem, který ho podvedl. Ještě teď se z toho nemůže dostat. Jeho orientace mě zaskočila, protože vypadal fakt dobře a vůbec to nešlo na něm poznat. Setkali jsem se ještě 2x...

Musím na něho furt myslel... je to člověk, který furt miluje, ale říká, že už se do vztahu s ním nikdy nevrátí - užívá maximálně života. Vztahy neřeší a vlastně nic neřeší.

Přiznal jsem se mu, řekl jsem jak to ve skutečnosti mám. První člověk, kterému jsem to řekl. Poděkoval mi, říkal, že je rád, že jsem se mu svěřil. Nikam se to neposunulo, protože on je fakt inteligentní a prostě mu nejde o sex, ale o vztah (samozřejmě v tu chvíli bych ani víc nedopustil).

Je takový zvláštní. Decentně mi naznačil, že se mu líbím, ale on teď prostě vztahy, lásky, sex neřeší. Já se mu ani nedivím.

Zase na jednu stranu s ním nic nechci mít, protože za prvé mám přítele, za druhé o něm to všichni ví a o mně ne (=což by nefungovalo) a za třetí je úplně z jiného města - sem jezdi jenom k rodičům.

Asi hledám něco nového, říkám si, že mám krizi po třech letech. Nevím, jak to mám řešit - vlastně to ani nemá řešení.

Přiznám se, myslím na něho... ale zase vím, že to nemá cenu. Mám fajn kluka, se kterým je sranda a kterého miluju. Vybudovaný vztah, sakra...

Díky za přečtení... uvažoval jsem, že to nakonec smažu, protože stačilo mi u toho jen zapřemýšlet, ale hodím to tu. Třeba si to někde rád přečte :)
02. 01. 2015 v 02:48Off-line footman  (41/-/-)
Ahojte no ja mam total chaos v sebe, vždy som bol iba na dievcata cisto Hetero a pomali sa mi zacali pacit chalani, najprv som si to nepripustal, ale co sa budem klamat, viac sa mi pacia chlapci ako dievcata, mam s toho chaos a najhorsie ze si o tom nemam s kym pohovo***. Ak sa tu najde dakto co by mi poradil alebo niekto s podobnym problemom tak sa ozvi a popiseme.
02. 01. 2015 v 10:51Off-line david1055  (30/168/55)
Super članek taky pěkny jsem dost dlouho nečetl
02. 01. 2015 v 14:03Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
"nevypadám jako gay a nikdo to ani netuší"

"Jeho orientace mě zaskočila, protože vypadal fakt dobře a vůbec to nešlo na něm poznat"

Jak se na člověku podle vzhledu pozná sexuální orientace? :)
02. 01. 2015 v 15:14Off-line Daniel2008  (28/195/73)
Myslim si, bud rad co mas a nemysli na kraviny, jako vetsina gayu.
02. 01. 2015 v 16:34Off-line Gliese581c  (39/176/78)
Doporucil bych ti dat si ve vztahu na chvili pauzu.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload