Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Smůla

23. 01. 2015 v 16:01Off-line Anonym
Zdravím,

je to cca 6 měsíců zpět, co jsem potkal velmi dobrého kamaráda motorkáře (16let) já (17let). Vídáme se asi každý měsíc 3x a já si od začátku myslel že je to gay, zkoušel jsem mu něco udělat, nebo ho k tomu nasměřovat, ale nenechal se. Cca 2měsíce zpět jsem zde, přímo na seznamce našel profil kamaráda, ale ten už tu nebyl přihlášen cca 8měsíců, tak jsem mu o tom profilu napsal, jakože mi ho někdo poslal do asku, on řekl to je fake a najednou profil zmizel. Včera jsem zde měl zprávu "Ahoj, jak se máš?" Dívám se do fotek a ve fotkách vidím fotku mého kamaráda, tak ho hledám v přátelích na facebooku, po cca hodinovém hledání se zadařilo, poprvé v životě jsem někomu napsal že jsem bisexuál a že bych byl rád kdyby to zůstalo mezi mnou a nim. (Neznali jsme se) On co to povídáš? Já jsem mu psal že mu něco pošlu pod podmínkou, že to fakt zůstane jen mezi mnou a nim a on OK. Poslal jsem mu odkaz s jeho profilem a jeho fotkama. On se začal smát a že prý to je taky fake. Tak krátká doba a 3x se zmýlím? :( Nebo jsem jen blbej hledač.
23. 01. 2015 v 16:32Off-line vegantronic  (38/186/77)
Ne, pocybuji, že je to náhoda, ale určitě bych netlačil na pilu... Tím, že do něj budeš hutit tak ho akorát můžeš nasrat a ztratit ho..
23. 01. 2015 v 22:47Off-line Anonym
Jenže, on mi ani neodpovídá na zprávy, jak kdyby se lekl, nebo já nevím jak to nazvat :( Na jednu stranu mi připadá že mi lže a na druhou že to fakt není on...
24. 01. 2015 v 00:47Off-line Lollo  (29/-/-)
Klasický syndróm klamára. Pravdepodobne ti klamal, prirodzený obranný mechanizmus. A teraz mu je blbé sa s tebou baviť, pretože má výčitky. No na druhej strane sa cez chybu neprenesie, a neprizná sa.
Takže buď sa budeš tváriť akoby nič, a MOŽNO sa ľady prelomia. Alebo ťa bude ignorovať. Na druhej strane, ak p***lačíš môže sa úplne uzavrieť.
Ostatne, risk je zisk a asi ho poznáš lepšie ako my. :)
24. 01. 2015 v 10:05Off-line Anonym
Tak já bych byl třeba rád, kdyby mi někdo napsal z blízka. Momentálně mě spíše ignoruje :(
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload