Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zpověď: Zjišťuji, kdo jsem

18. 02. 2015 v 21:28Off-line Anonym
Ahoj :)
Na začátek chci říct, že tohle asi není typické téma do poradny. Nepotřebuji znát žádné odpovědi, protože ani nemám otázky. Spíš tohle všechno potřebuji někam napsat. Nejsem si úplně jistý, jestli se zrovna s tímhle můžu někomu blízkému svěřit, přestože věřím v to, že by mě snad mí blízcí nezavrhli.
(Obvykle píšu všude hrozně moc smajlíků, ale tady to krapet omezím.)

Mno, je mi 15 let. To, že sem napíšu, zvažuju už delší dobu, ale zatím jsem to pokaždé odložil. (Což je pro mě mimochodem dost typické. :D)
Ohledně mojí orientace...To jsem zjistil až tenhle rok. Do té doby jsem si nalhával, že jsem někdo jiný a hlavně v to doufal. Možná částečně kvůli tomu, že mi ostatní kluci ze třídy (a na ZŠ dost často posmívali. Párkrát padlo i slovo "gay".(Přestože doufám, že to není moc poznat) Tehdy jsem to samozřejmě nevěděl a začal jsem o tom přemýšlet. Nebyla to šikana nebo tak, i když jsem z toho často byl dost špatnej. Pro někoho to možná může znít jako prkotina, ale když člověk ani nemůže projít po chodbě nebo se v klidu najíst, aniž by na něj skupina pobertů pokřikovala, je to celkem nepříjemný. Navíc nejsem nejhezčí (tím pádem šeredný jak tma) a antitalent na tělocvik. O důvod víc, proč do mě rýpat.

Teď chodím na gympl. Abych pravdu řekl, dost se mi líbí jeden kluk za třídy. Dříve jsem si namlouval, že je mi prostě jen sympatický a že se klukovi kluk prostě líbit může a automaticky to neznamená, že je gay, ale...Nedávno (tak cca dva týdny zpátky) neměl učebnici z češtiny, a tak si sedl vedle mě. Panebože, on je tak dokonalej. Celou hodinu jsem měl pocit, že se asi zblázním radostí. O to větší radost jsem měl, když neměl ani sbírku z matiky a tentokrát ho vedle mě posadila učitelka. Další hodina radosti. Je tak hezkej, ale zároveň i hrozně milej. Směje se mým vtipům (i když jsou podle mě dost trapné), má krásný úsměv (Vážně nevím proč, ale když ho zdravím třeba na chodbě, vždycky se na mě tak mírně pousměje a to je tak pěkný...) a dokonce i perfektní zvonivý smích. Mám dojem, že mě narozdíl od ostatních chápe a nevadí mu, že jsem spíš tišší. :) Jen škoda, že je asi hetero, protože se často mucká s jednou holkou od nás. Ale i kdyby, tak jim to přeju, protože ta holka je podle mě hrozně roztomilá a docela často se s ní bavim.
19. 02. 2015 v 00:45Off-line Hypatia  (31/185/72)
Jej, to přejde. Třeba je bi :D.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload