Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Narušený vztah - Co dělat?

14. 03. 2015 v 17:48Off-line Anonym
Ahoj,
jsme s partnerem již pět let. Včera jsem mu vlezl do telefonu (zásadní chyba). A má jiného přítele, kamaráda se kterým si rozumí víc jak se mnou.

Když se snažím si s ním o tom promluvit, tak mi říká, že neví. Vyhýbá se jakékoliv konverzaci na toto téma, což mě ještě víc ubiji, že nevím na čem jsem. Opravdu nevim, jak dál. Poradí někdo? Děkuji.
14. 03. 2015 v 19:09Off-line onlip  (61/180/84)
Především jsi mu vlezl do telefonu. Můžeš zkoumat, proč si s druhým rozumí líp.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
14. 03. 2015 v 19:18Off-line Relostyt  (102/-/-)
A položil sis otázku "Na čem stojí kvalitní vztah?"
To že si s někým rozumí více neznamená že by to pro něj byl ideální partner a že ho za partnera chce.
Tady jde o to zda tě miluje, zda neupadáte do stereotypu či zda si věříte.

Možná to bude blbý příklad ale můj ex si podstatně lépe rozuměl s jinými gayi ale nepustil mě k vodě díky ním nebo porozumění ale kvůli tomu že ke mě ztratil jakékoli city, stal se ze mě z jeho pohledu jen kamarád.
14. 03. 2015 v 20:28Off-line paul86  (103/-/-)
Tu potřebu lézt někomu do telefonu, mailu atd. prostě nechápu. Buď dotyčnému věřím nebo ne.
22. 03. 2015 v 13:41Off-line Betonica  (39/191/93)
No tak, no tak. Aleš ví, kde udělal chybu...

Hele, po pěti letech už je vztah dost pevný, máte hromadu za sebou. Někdy se stane, že jeden se potřebuje ujistit. A cesty k tomu ujištění jsou různý. Třeba i přes jinou osobu... Tak mi to přijde, z toho, co jsi napsal. Kdyby se přítel chtěl rozejít a nevěděl, jak Ti to má říct, pak by asi využil momentu, kdy jsi na to přišel sám. Já si myslím, že buď se začal nudit (kdo ví, proč...), nebo hledal něco, co mu chybí doma, nebo ... Nenapsal jsi, jestli si jen píšou, nebo spolu udržují poměr...

Já se svojí náturou bych nechodil kolem horké kaše. Přímo bych partnera vyzval k rozhovoru. Řekl bych mu, že mě mrzí, že jsem mu nevěřil a díval se tam, kam jsem neměl. Řekl bych mu, že chápu, že nechce teď o ničem mluvit. Řekl bych partnerovi jasně, že bych rád tuto událost překonal a potřebuji znát jeho stanovisko. Nepotřeboval bych ho znát hned, ale v řádu pár dnů ano.

Víš, je to tak, že to vycítíš. Změny chování, změny v mluvě, v posteli... Jestliže se Ti partner vzdaluje, poznáš to, aniž by ses musel dvakrát ptát. Zažil jsem to, je to hrozný. Cítil jsem, že se den za dnem vzdalujeme, přičemž jsme o tom nemluvili. Chci Ti tím říct, že učinit pokání a omluvit se je správně, nechat ale věci na mrtvém bodu a dělat, že žádný další muž mezi vámi není, je cesta do blázince... Jednej asi citlivě ale přímo.

Moc moc moc vám držím pěsti, dej třeba pak vědět :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload