Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zjištění

14. 04. 2015 v 11:22Off-line Anonym
Ahoj, jsem docela bezbraný a vůbec nevím co mám dělat :(
Včera jsem zjistil po 2,5 letech vzrahu,krásného vztahu,který nám funguje a dám ruku do ohně za to,že jak já přítele tak přítel mě,jsme nikdy nepodvedli.
Ale včera jsem zjistil že v 13-19 letech můj přitel aktivně se věnoval prostituci,prostě se k***il a dokonce asi 3 roky bral drogy.
:(:( Strašnně mě to vzalo,jsem z toho psychicky docela na dně, MILUJI HO,ale nevím jestli se dokáže přes něco takového přenést :(
Co mám dělat?
Vím,že je zdravý,než jsme se spolu poprvé vyspali,moje podmínka byla zajít společně na testy,protože vím jak odporně promiskutiní tento svět je :(
Nejraději bych se s ním rozešel,ale neumím si představit,že budu bez něj :(
Co mám dělat?
14. 04. 2015 v 11:39Off-line filip.2580  (54/174/73)
Podle mně máme každý svou cestu životem, to co jsem prožily nás činí takovými jakými jsme. Ten kdo naší cestu nešel, stěží může pochopit každý náš krok, tím spíše podle mého názoru nemá právo soudit. Neumím si představit, že bych někoho, koho miluji odsoudil za jeho minulost, za něco o čem skoro nic nevím, za něco co bych možná i já ve stejné situaci udělal podobně jako on...já osobně bych to zcela určitě nijak neřešil. Jedině snad pokud bych se to dozvěděl od někoho jiného, příteli bych řekl, že o tom vím, a že s tím nemám problém, že ho miluji nikoliv takového jaký je, ale právě proto jaký je, a k tomu podle mně patří i jeho minulost, neboť i to čím si Tvůj přítel prošel je jeho součástí, je součástí toho do koho jsi se zamiloval...
14. 04. 2015 v 11:45Off-line JarodShadowsong  (23/-/-)
Připadá mi poměrně hloupé se s ním rozcházet kvůli něčemu, co dělal v minulosti.

Po 2,5 letech vztahu by snad neměl být problém se s ním o tom pobavit, ne? Zeptat se ho proč to dělal a ujistit se, že to už nedělá. Nevím, jak ses o tom dozvěděl, ale odsoudit jej za to a hned myslet na rozchod není zrovna rozumné.

Tvůj přítel asi zažil mnoho nepříjemných chvil a myslím si, že v takovém případě ví možná i lépe než ty, co to znamená, mít se dobře.
14. 04. 2015 v 11:50Off-line vegantronic  (38/186/77)
Pokud to překonal a už v ničem takovém nejede tak není důvod k rozchodu. Minulost člověk nezmění. Ale je fakt, že ti to měl říct na začátku vztahu. Já také svému příteli řekl, že jsem kdysi jel v perníku. Naopak lidé co překonají špatné období si pak více váží toho co maj.
14. 04. 2015 v 13:13Off-line Anonym
Děkuji za všechny Vaše názory :(
V postatě má každý pravdu,je hloupé jej odsoudit za jeho minulost. Každý máme svou a samozřejmě tak i já. Mě jen strašně vadí,že mi o tom nic neřekl,že mi lhal ...
A ono bývalý prostut a feťák,je to prostě těžký kalibr :(
Ale snažím se řídit heslem,že láska nezná hranice, láska je slepá a odpouštět je životě nutno ...
14. 04. 2015 v 16:28Off-line vegantronic  (38/186/77)
Anonym: prostě ti to neřekl. Ptal ses ho někdy na to? O blbých etapách života se blbě mluví... Já bych dva roky mezi 18-20 rokem taky nejradši vymazal... Ale ano, měl ti to říci on, i když je jasný, že tohle obvykle nikdo nevybalí na prvním rande.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload