Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

A zase politika...

21. 05. 2015 v 20:41Off-line Johnys  (27/184/69)
Zdravím. Než se to zvrtne a začnou se tady jistí lidé opět navzájem překřikovat, jako u všech témat spojených s politikou, tak bych byl rád za nějaké seriózní odpovědi :)

Chtěl bych se prvně zeptat, jestli tady náhodou není někdo z Mladých Konzervativců? :O Jsem tak trochu členem jedné politické strany, a jelikož jsem mladý tak ode mne kolegové tak nějak "vyžadují" se angažovat v tomto sdružení, pomáhat s organizací akcí a abych se podílel na vedení apod. Nečekám od zdejšího lidu zázraky, jen jsem se zeptal pro jistotu, kdyby tu někdo takový byl.

Za druhé by mě zajímalo, co vnímáte jako důležitější. Jestli jsou to vlastní zájmy, nebo to, co je důležité pro stát jako celek? Třeba že jste v situaci, kdy byste rádi podpořili nějaký návrh (třeba by šlo o nějaká rozšíření práv homosexuálů), ale vaše strana je z nějakého důvodu proti. Vystoupili byste ze strany / šli proti ní jen proto, že v tomhle má jiný názor? Nebo jsou pro vás důležitější ekonomické a ideologické zájmy a překousli byste to?

A třetí dotaz: Všimli jste si někdy toho, jak hlasují/hlasovali poslanci za KSČM kdykoli když se projednávalo cokoli ohledně homosexuálů? Nepřijde vám trochu divné to, že za své vlády potírali jakékoli projevy tohoto "deviantního" chování, a teď jsou strašně cool a in a hlasují pro? I přes to, že značnou voličskou záklandu této strany tvoří starší generace, která by nás z velké části pozavírala do lágru na Sibiři? Na to, že jsou silně orientováni na východ, je to poměrně zarážející.

Zeptal jsem se slušně, upřímně a neanonymně, takže od vás požaduji odpovědi když už, tak pokud možno slušné a srozumitelné, bez nějakých urážek a s trochou respektu vůči sobě navzájem :)
21. 05. 2015 v 20:56Off-line vegantronic  (38/186/77)
No tak protože se mě bod 1 fakt netýká a ideologicky jsem asi úplný opak konzervatismu, tak teda od bodu 2. Tak, že SZ se staví za práva homosexuálů je obecně známé. Ale třeba s čím mám malinko problém u SZ je až řekl bych někdy "pravdoláskářská" a "proamerická" zaslepenost. Ale vždy je to o vyváženosti. Pokud se v 90% věcí shoduješ, tak asi není důvod odcházet. Ty jako člen můžeš ovlivňovat směřování strany a třeba se jednou změní. :-)

Myslím, že KSČM se v jistým slova smyslu reformuje a možná bych jí to i věřil nebýt toho, že tam jsou tak odporní lidé jako třeba paní Semelová apod..
22. 05. 2015 v 21:45Off-line esthetique  (41/-/-)
No konzervativní bankéři dovedli svět do krize po prasknutí realitní bubliny ještě v roce 2008. komunisti dekriminalizovali homosexualitu v roce 1968 nebo 69 tuším....a za komančů kvůli orientaci nikdo netrpěl... v Irsku až před několika lety, ale zato dnes (doufám) v referendu prošlo zrovroprávnění manželství i pro gaye A TOMU ŘÍKÁM PROGRESIVNÍ ZEMĚ... ono totiž pravicovost, konzervativismus a liberalismus jsou 3 celkem odlišné věci...
takže se klidně konzervativně připravuj na další kupónovou privatizaci nebo jinou rozkrádačku v režii ODS (Opravdu Dokonalé Straky) nebo toho z**da Kalouska, ale o utrpení homosexuálů za socialismu nám tu nevykládej pohádky, OK?
22. 05. 2015 v 21:56Off-line lumux  (27/183/88)
Vždy bych hlasoval podle ideologie své strany. Podle mě s právy homosexuálů souhlasí pouze mladí čeští komunisté, jež kandidují do europarlamentu. (viz Konečná)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 05. 2015 v 22:12Off-line vegantronic  (38/186/77)
Já osobně bych klidně hlasoval proti vůli strany pokud by to bylo mé přesvědčení. :-)
23. 05. 2015 v 10:17Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Nikdy jsem nebyl členem žádné strany. Nejblíž mám názorově k Pirátům, slovo konzervativní ve mě vyvolává odpor. Hlavně si ale myslím, že v 18 letech by měl člověk studovat, užívat si života a v politice mít "jen" přehled, aby věděl, koho volit.

Jelikož nejsem stádoidní ovce a takové chování se mi příčí, tak kdybych náhodou někdy byl členem strany a hlasovalo se o něčem, co by nebylo v souladu s mým názorem, hlasoval bych dle svého názoru nebo bych se zdržel hlasování. Kdyby takových situací nastalo více, považoval bych za logické takovou stranu opustit.

Komunisti potřebují větší podporu, strana prošla jistou změnou a obecně jejich sociální politika nemá důvod být proti homosexuálům. A když nejsou vyloženě proti, tak proč nebýt pro a získat tím nějaké voliče. S Ruskem to nemá nic společnýho.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2015 v 10:34Off-line Johnys  (27/184/69)
Souhlasím až na to s tím věkem. Ono nikdy není na nic příliš brzo, může být jenom příliš pozdě :) Studovat a užívat si a pak po škole brečet, že nemohou najít práci, to je bohužel trend mladých lidí dnešní doby. Ono je důležité být vždy o krok napřed a dělat něco navíc. Já jelikož jsem z gymplu a krom vědomostí mi škola více nedá, tak se snažím sám rozvíjet v jiných oblastech. Krom školy pracuji, podnikám, chodím na jazyky a taky ta politika a myslím, že na tom není nic špatného, dokud to všechno zvládám. Ještě jsem neslyšel, že by zaměstnavatel někdy řekl: ,,Vás nechceme, vy toho děláte moc a my tady pracovité lidi nepotřebujeme" :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload