Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

HIV, vyrážka, antibiotika

22. 05. 2015 v 19:25Off-line Anonym (bezradnykluk)
Ahoj, nevím kdo z vás má s tím nějaké zkušenosti, ale potřeboval bych poradit. Měl jsem menší zákrok kvůli zánětu na palci, a protože tam byl zánět, tak mi nasadili antibiotika, hned v ten den mi naskočila vyrážka, tak jsme vysadili antibiotika a nasadili jiné, ale stejně vyrážka pokračovala... trvalaa cca 11 dní (od palce až se rozlezla později dále) doteď nevědí, co bylo příčinou...vyloučili jednu bakterii, tudíž budou zkoumat alergii na ty antibiotika...

LENOŠI ČÍST JEN TOTO
jenže teď k věci, bylo to 3 týdny po nechráněném sexu, co jsem dostal tu vyrážku, tak jsem se začal obávat... po 6.5 týdnech jsem byl na testech a negativní, jenže zhruba 10 dní jsem bral ty atb, takže ta doba by se měla prodloužit. Chci jít znova na testy, ale bojím se. Myslíte si, že ten test je aspoň trošku průkazný?

Díky vím, že jsem posera, ale člověk myslí někdy jen tím dole :(

Představujeme naše rádce…

Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

Radek Řadu let se věnuje problémům ve vztazích a milostném životě.
22. 05. 2015 v 19:47Off-line vegantronic  (30/186/77)
Po 6,5 týdnech ikdyž si bral atb. by měl být test průkazný. Ale určitě si dojdi ještě jednou. Ale na 99% si čistý. Asi ale nemusím že dokud si nebudeš 100% jistý, žádný sex, natož nechráněný...
22. 05. 2015 v 19:52Off-line Credo  (24/188/97)
Co ja vim, tak infekce HIV se projevuje spis chripkovymi priznaky nez vyrazkou a antibiotika by na to mit vliv nemela, protoze ta maji vliv na bakterie a ne na viry, kazdopadne po 6. tydnech je na jakykoli test hodne brzo.... nejdriv po 3 mesicich a mluvil jsem s jednou sestrickou, pry se to u nekterych typu testu a pri specificke imunite cloveka muze ukazat az po roce, urcite kontrolni test aspon po 3 mesicich,, to uz pak muzes byt klidny, ale s vyrazkou to spojitost mit nebude
23. 05. 2015 v 00:11Off-line 21m  (24/188/92)
2 mesice se doporucuji jako minimum.
23. 05. 2015 v 06:00Off-line sirEragon  (50/182/78)
Jo každý strůjcem svého štěstí.
23. 05. 2015 v 10:05Off-line ThomPrag  (38/180/76)
Podle mě tohle naukazuje na HIV, spíš na syfilis. Doporučuju nechat si udělat testy.
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2016 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Vytvořili: Zdeněk Večeřa a  Michal Kutňák,  design: Lukáš Churý
Onload