Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vztah

08. 06. 2015 v 14:04Off-line Anonym
Zdravím, začal jsem se vídat s jedním klukem něco už přes měsíc jsme v kontaktu a měli sme tři schůzky. Ta poslední byla tuhle sobotu. Byli jsme v parku na víně a pak zašli k němu - ještě před tím mi nabídl jestli bych u něj nechtěl přespat (měl volný byt) a já souhlasil. Koukali jsme na film. Poté připravil matrace a já se mezitím vysprchoval. Když jsme jakože ulehli tak sme měli takovou menší "argumentaci"...:D šlo spíš o srandičky né nic vážného a nakonec jsem "vyhrál" a že teda jdem spát...otočil jsem se ke stolku, že si sundám brýle a když jsem se zase otočil byl úplně blízko u mě v pozici, takže bylo jasné, že mě chce políbít...bylo to takové rychlé a nečekané...tak jsem ho políbil a odpojil se a on zase přiblížil pusu tak jsme se zase políbili a já se zas odpojil...nejde o to, že bych nechtěl nebo že by se mi nelíbil, ale byl to pro mě "šok"...jak říkám bylo to takové "z ničeho nic" a já nikdy neměl kluka (jak vztah tak fyzický poměr)...takže sem zaregoval takle odtažitě...na což se mě zeptal jestli fakt chci jít spát a já že jo...ještě jsem se mu teda omluvil. Když jsme lehli ještě jsem se zvedl a rozsvítil, protože mě to trápilo a chtěl jsem možná na to nějak navázat a začít znovu, a omluvil se mu s tím, že to není kvůli němu! On to, ale špatně pochopil...myslel si, že chci být jen kamarád, takže se mi taky omluvil. Ráno jsem docela narychlo vypadl...a bylo to takové zmatené...když jsem odešel byl jsem z toho docela v prd...načež jsme si začli psát smsky a vše jsme si to vyjasnili jak to je. Řekl jsem mu, že ještě sem neměl kluka a tak...a on, že to sem mu měl říct...že by po mě tak "nevyjel" a že se mi omlouvá. Nakoenc to vypadá, že sme spolu nejspíš teda začli chodit...a můj dotaz zní...myslíte si, že tento můj "handicap", že jsem s nikým ještě nebyl a neměl vztah může ovlivnit jeho vztah ke mě? V tom smyslu, že mě nemusí brát úplně vážně jakožto zajíčka, který "to" má ještě všechno před sebou...i tohle jsme si docela vyříkali...řekl mi, že chce vztah a naznačil mi, že se obává jestli to tak je i z mé strany...já sem ho v tom ujistil...ale i tak...řeči jsou řeči...on (jemu je 30 a nějaké vážnější vztahy už měl, mě 21) na mě může stále pohlížet skrz to, že jsem "začátečník" a proto do toho nemusí chtít dát všechno...jestli mi rozumíte? Chtěl bych názory těch, jak to vnímají ti, co už vztahy měli a jak by se cítili kdyby se měli začít něco se zajíčkem...jak byste k tomu přistupovali?
08. 06. 2015 v 15:01Off-line johnj  (40/186/82)
Pokud bych někoho viděl na vztah, dal bych do toho úplně všechno. Jakmile se ten začínající vztah ošidí, tak se to bezpochyby někde projeví.
Je úplně jedno, jestli jsi zkušený nebo ne. Někdo střídá "vztahy" od 16 a není ani v 26 na opravdový vztah připravený. Někdo si dá na čas a třeba se mu zrovna ten první vztah vydaří. Je to individuální.
Hodně štěstí!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 06. 2015 v 15:35Off-line Anonym
Co konkrétní myslíš, tím ošidí? Děkuju! Rozhodně ho neberu jako nějakou "zkušenost" a chci do toho vztahu jít rozhodně naplno! Ikdyby mě to mělo nakoenc třeba uplně odrovnat :(
08. 06. 2015 v 15:45Off-line vegantronic  (38/186/77)
V začínajícím vztahu, pokud se má někam posunout, vždy někdo musí být ten aktivnější kdo dá první pusu, kdo tě pozve domů... Pokud jste si to vyjasnili, tak bych se toho nebál pokud tvůj přítel není do všeho až moc hrr... oproti tobě.
08. 06. 2015 v 16:36Off-line onlip  (61/180/84)
Nemyslím, že bys něco promeškal, zkazil, ať už v životě, nebo v tomto vztahu. Nakonec sám píšeš, že jste si vše vysvětlili. O svém kamarádovi píšeš, že je zkušenější. Pak tedy předpokládám, že tě zejm. počátkem vztahu provede se vší ohleduplností. Nakonec na rozsah tvých zkušeností se mohl zeptat sám. To není výtka, chápu, že v některých chvílích běh věcí nemá jasnou režii. Za podstatné považuju, že jste o všem dokázali dál hovořit.
Nevím, co myslíš zajíčkem, jestli mladého, nebo jen nezkušeného kluka. Mému milému bylo 36, když jsem se s ním poprvé setkal, a byl jsem jeho první kluk. Dodnes nezapomenu na jeho větu: Myslel jsem, že budu nervóznější. Zkrátka je na něm, aby tě vedl, ne proti tvé vůli. Ty mu můžeš vycházet vstříc tím, že o chvílích milých i méně milých budeš mluvit, nečekej, až se zeptá.
11. 06. 2015 v 17:21Off-line esthetique  (41/-/-)
Když ho miluješ není co řešit aneb, kdybych do něj byl blázen, šel bych za/s ním na konec světa. bohužel se mi to prozatím stalo jen u pár heteráků....
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload