Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Koho hledat?

10. 06. 2015 v 00:26Off-line SoulOfPrincess  (39/181/97)
Ujel mi vlak. Na přeměnu je dávno pozdě, navíc mi to nedovoluje životní situace. Změna trvá 4 roky (celý proces) a výsledek nákladný a nejistý. Krom toho stárneme a mně bude letos 31. Spoustu let jsem to přebíjel tím, že jsem se snažil stát se alfasamcem. Honil jsem svaly v posilovně, cvičil bojové sporty, dělal i ochranku. Znásilňoval jsem svoji pola***u všemi možnými způsoby po mnoho let, než mi došlo, že s tím fakt nic neudělám. Vždy se budu uvnitř cítit jinak. Moje tělo nesouhlasí s mým pohlavím, které se cítím být a narážím na to a bojuju s tím celý život.

Dokázal by mi někdo poradit, koho a kde hledat? Mám své představy, ale nevím, jestli je to reálné (asi není). Potřebuju k sobě dominantního chlapa, který mě bude brát jak jsem. Ale je to vůbec možné? Gayové hledají gaye, heteráci heteračky, ale KDO může čekat právě na někoho, jako jsem já?
10. 06. 2015 v 05:49Off-line Haru  (26/-/-)
Neporadím ti sice v tvé otázce, ale místo toho tě můžu ujistit, že na přeměnu není nikdy pozdě. Je spousta lidí, kteří si to později uvědomí, nebo, jako ty, se to v sobě snaží celý život skrýt, a s přeměnou začínají až třeba po 30., 40. roce.. To, že jsi svalnatý není velký problém. Svalová hmota jde při nepoužívání těch svalů rychle dolů, to asi sám víš. A estrogen spolu se změnou jídelníčku tomu dost pomomůžou. Držením toho v sobě si jen ubližuješ, a pravděpodobně tě to bude dost trápit... Zkus třeba alespoň popřemýšlet nad návštěvou psychologa nebo sexuologa, jsou tu přece od toho, aby ti pomohli a poradili ;-)
Hodně štěstí :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload