Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Strach ze sexu

14. 06. 2015 v 18:00Off-line Anonym
Zdravím, mám takový problém. Jde o to, že v poslední době (asi půl roku) mám velký strach ze sexu a celkově z intimit. Je mi 21, jsem od mala introvert, lidí jsem se dost bál a byl z nich nervózní, a ke všemu všechno moc řeším a zbytečně moc přemýšlím. Ale představy a nadrženost jsem měl. Pak jsem to už nevydržel, našel kluka a vlítli jsme na to, jenže byl moc rychlý, já byl šíleně nervózní, takže se mi to pochopitelně nelíbilo. Dnes toho lituji, protože vím, že jsem na to nebyl připraven.

No ale tehdy jsem si řekl, že to asi bylo jen nějaký chvilkový, tak jsem našel druhého, bylo to stejný, pak třetího... ale ne že bych se sešel s nima jen kvůli tomu, trošku jsem je znal, ale jakmile došla řeč na sex, tak jsem hrozně znervózněl, a ke všemu mě vždy zradila erekce, která se na začátku dostavila, ale po chvíli byla pryč.

Teď jsem ke všemu nedávno prodělal neúspěšný pokus o vztah a coming out rodičům, a objevila se u mě menší deprese. A od té doby je pro mě vše kolem sexu velké tabu. Mám z toho strach, a ke všemu už ani nedosahuju tak kvalitní masturbace jako dříve. Jednoduše řečeno, jen pomyslím na líbání, mazlení a cokoliv dále, objeví se strach, úzkost, vybavím si moji erektivní disfunkci... Ale přitom vidím, že se mi kluk líbí, ale když s ním na něco pomyslím, dostaví se tohle...

Dost mě to už trápí. Prožil jste někdo něco podobného? Myslíte si, že se to časem vylepší, až si najdu třeba partnera, který ke mě bude ohleduplný?

Děkuji za odpovědi.
14. 06. 2015 v 18:29Off-line johnj  (40/186/82)
Myslím, že se to vylepší, jakmile objevíš toho pravého, byť by to nemusel být ten pravý na celý život. Na sex s ním úplně zapomeň, minimálně na několik týdnů, dokud si neuvědomíš, že je všechno v pořádku a tak, jak má být. Nečekej, že to bude hned, ale počítej zlepšení spíše v měsících.
Hodně štěstí!
14. 06. 2015 v 18:50Off-line LACOPEKY  (74/-/-)
Pokud mě oslovíš,poradím Ti
14. 06. 2015 v 22:00Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Podle mě relativně normální reakce a průběh. Pouze se více projevuje to, k čemu máš sklony. A bude to přesně tak, jak se domníváš a jak píše johnj - jakmile si najdeš někoho, kdo tě bude mít rád a nebude to jen o sexu, situace se změní. Nebude to snadný - většina gayů chce svého prince na bílém koni. Takže se obrň trpělivostí, bude to hledání jehly v kupce sena ;-)
15. 06. 2015 v 00:02Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Mám to podobně, ale narozdíl od tebe mám odjakživa víc rozumu než ty a chovám se podle toho jak píše johnj. Půl roku?! ...pche ...já skoro půlku života, jak mě po coming-outu (15) začli d***y sexuálně traumatizovat. Zkušenosti ze sexu podobně jako ty popisuješ. Až na tu erekci, místo toho silnej pocit zranitelnosti kvůli potřeby vlastní pasivity, páč mi to přijde jako nejintimější část fyzickýho spojení, hnedka po líbání. Akorát su neměl žádný kámoše na kamarádství s výhodama. A kvalitní masturbace - co to je?! :-D :-/ - já se dycky akorát snažil to mít co nejrychlejc zasebou, abych si co nejvíc udržoval čistou hlavu s nezakaleným myšlením, protože se mi dycky hnusilo, jak se všichni normální kluci chovaj jako slintavý nadržený prasata bez špetky citu a rozumu.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload