Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Inzerát #129725

Abys mohl vložit inzerát, musíš se vpravo nahoře přihlásit. Pokud ještě nemáš svůj účet, zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
Upozornění: Tato sekce inzerátů může obsahovat erotickou a sexuální tématiku.

Stisknutím tlačítka „OK a skrýt upozornění“ potvrzuješ, že:
  1. Je mi více než 18 let a již jsem dosáhl zletilosti.
  2. Pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti stanovena odlišně od předpisů České republiky, potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a/nebo zakázán předpisem státu, v němž se nacházím a/nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  3. Souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat jen v soukromí a to výlučně pro svou osobní potřebu.
  4. Sexuálně orientované materiály mne neurážejí, nepohoršují a/nebo jinak neohrožují a na uvedené stránky vstupuji dobrovolně.
  5. Budu si vybírat a používat pouze a výhradně takové materiály, které neporušují zákony státu, ve kterém se nacházím.
  6. Neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na těchto stránkách osobám mladším 18 let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení.

Pokud splňuješ všechny podmínky uvedené v bodech 1 až 6, jsi oprávněn stisknout tlačítko „OK a skrýt upozornění“. V opačném případě okamžitě opusť tuto stránku.
Hledám vztah 05. 07. 2021 v 13:33
Košický kraj › Košice 1Off-line FlipyFlipy  (36/175/70)
Často premýšľam, či ešte existuje človek, ktorý túži po skutočnej a úprimnej láske. Láske, ktorá dokáže prežiť aj napriek búrkam života, ktoré sa jej postavia do cesty. Rád by som spoznal človeka čistého, úprimného a vnímavého srdca. Človeka, ktorý nechce, aby po celý zvyšok jeho života kráčal sám, ale rád by ho zdieľal s niekým, kto za to stojí. Človeka, ktorého hlavným zmyslom života nie je len sex, ale rád by sa delil o svoje starosti a radosti s niekým, kto by ho vedel pochopiť, vypočuť, ktorý by vedel vyčarovať úsmev na tvári, s ktorým by sa mohol ísť len tak niekam prejsť, stráviť pekný večer vo dvojici, s ktorým by zaspával v objatí, ktorý vie potešiť i bez slov hoc len úsmevom. Človeka, ktorý má vo svojom srdci dostatok miesta aj pre toho druhého a nemyslí len na seba, ktorý sa pozerá na toho druhého a vníma ho ako celok aj s jeho nedostatkami. Človeka, ktorý sa nepotrebuje obklopovať množstvom „kamarátstiev“, ktoré sú plné faloše a pretvárky. Ak si sa našiel v týchto pár riadkoch, budem rád ak napíšeš. To, o čom som tu písal, samozrejme ponúkam aj ja :)

...mám 33 rokov a milujem život. Rád pokecám s kýmkoľvek o hocičom... medzi moje záľuby patrí dobrá hudba, prechádzky, priatelia, zábava, film... Rád čítam :) a čo hľadám? pokec, priateľov, lásku? človek nikdy nevie čo ho tu stretne...možno že nájdem to čo hľadám...možno si to práve ty :)) môj názor na lásku - nájsť tú pravú osobu je niekedy ťažké, no napriek všetkým sklamaniam stále verím že sa to raz podarí... snažím sa byť úprimný, veď každý človek by mal byť sám sebou, vedieť prijať ostatných s ich dobrými a zlými vlastnosťami, ale predovšetkým prijať a vážiť si samého seba...
#Košice
Nahlásit
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload