Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Inzerát #93813

Abys mohl vložit inzerát, musíš se vpravo nahoře přihlásit. Pokud ještě nemáš svůj účet, zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
Upozornění: Tato sekce inzerátů může obsahovat erotickou a sexuální tématiku.

Stisknutím tlačítka „OK a skrýt upozornění“ potvrzuješ, že:
  1. Je mi více než 18 let a již jsem dosáhl zletilosti.
  2. Pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti stanovena odlišně od předpisů České republiky, potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a/nebo zakázán předpisem státu, v němž se nacházím a/nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  3. Souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat jen v soukromí a to výlučně pro svou osobní potřebu.
  4. Sexuálně orientované materiály mne neurážejí, nepohoršují a/nebo jinak neohrožují a na uvedené stránky vstupuji dobrovolně.
  5. Budu si vybírat a používat pouze a výhradně takové materiály, které neporušují zákony státu, ve kterém se nacházím.
  6. Neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na těchto stránkách osobám mladším 18 let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení.

Pokud splňuješ všechny podmínky uvedené v bodech 1 až 6, jsi oprávněn stisknout tlačítko „OK a skrýt upozornění“. V opačném případě okamžitě opusť tuto stránku.
Hledám vztah 03. 11. 2018 v 01:38
PrahaOff-line Tajemnydavid  (32/184/115)
Ahoj, jak tě zaujmout mým inzerátem netuším.
Ani nevím jestli má sem cenu něco psát. Protože když vidím jak se tu inzeráty stále opakují, tak to buđ nikdo nečte, nebo není ten dotyčný ničím zajímavý.

Omluv, že tu nemám profilovou fotku ale nemám zájem aby celá seznamka viděla jak vypadám když moje přezdívka je tajemný a většina z vás jí tu stejně taky nemá. Mám k tomu i svůj důvod proč jí tu mít nechci ale v průběhu konverzace nemám problém dodatečně případně poslat ve zprávě když pošleš také jako první. Nejsem ale žádný krasavec ani Shrek, považuji se za takový ideální střed. Ale posouzení už by záleželo na tobě. Každý má svůj vybraný vkus jak by měl vypadat ten druhý.

Něco o mě:
Jsem David, je mi 27, kluka sem měl jen jednoho, tím pádem se stále považuji za nezkušeného. Celkem divný v mém věku si říkáš co? Jsem nevyoutovaný a vyhovuje mi to. Nemâm ani zatím potřebu to měnit. Třeba časem ano.
Nosím brýle protože mám zrakovou vadu, ale nijak mě to neomezuje, maximálně tím když mi třeba na vycházce budeš ukazovat něco ve velké vzdálenosti, tak na to buđ nedohlédnu nebo to uvidím rozmazaně a nebo to nepřečtu pokud to bude text v dálce.
Rád podnikám různé akce, ale nenavštěvuji žádné gay podniky, sauny a bary. Tam mě nikdy nedostaneš! Jinak sem pro každou blbost a srandu. :D Dále pokud tě o mě něco bude zajímat dál, tak klidně napiš.

Koho bych rád našel:
- dobrého kámoše, ten se vždy hodí.
- když to mezi námi zajiskří a něco to zapálí, tak budu rád když si najdu kluka na trvalejší vztah, proto sem přece píšu. :)
- prosím piš, jedině v případě pokud ti je do 30 let, nerad pak odepisuji starším s omluvou že starší nehledám. Pokud si ale starší a věříš si, že by si mě něčím mohl zaujmout, tak to klidně riskni ale počítej s menší pravděpodobností že bych měl o tebe zájem.
- nevadí mi odkud budeš, ale nejideálnější bude poblíž Prahy, aby jsme se mohli vidět častěji.
- hledám kluka zábavného ale hlavně milého a věrného (pokud by mezi námi něco bylo), pokud tu takový vůbec je. Když budeme mít nějaké společné zájmy, bude to nejideálnější.
- pokud se odvážíš napsat, zkus ve své první zprávě něco o sobě napsat, tím že tvůj profil bude prázdný a napíšeš jen ahoj, tak ti sice odepíšu také ahoj ale tím moc konverzace se neposune dál.

Prosím nepsat sběratelé fotek, úchyláci a podobná individua. Děkuji. :)
Nahlásit
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload