Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Slovensko čekají Teplé dny: Filmový festival inakosti (FFi) 2011

Na Slovensku dnes startuje Filmový festival inakosti (FFi). V pátém ročníku nás čeká přehlídka slovenských a zahraničních filmů, kde bude opět hlavním tahounem gay tématika, lesby, bisexuálové a transgender lidé. I letos organizátoři Filmového festivalu inakosti promítnou nejatraktivnější filmy v multiplexu Cinema City v Auparku.

Snímek „Tři“ od Toma Tykwera

Tři: rozpletení partnerského trojúhelníku

Diváci se mohou těšit na film „Tři“ od režiséra „Toma Tykwera“, který má za sebou úspěšné filmy „Parfém: Příběh vraha“ nebo „Lola běží o život“. Tématem filmu je rozpletení nevšedního příběhu partnerského trojúhelníku.

Zabil jsem svou matku o 17letém gayovi

Zajímavý může být i částečně autobiografický snímek z Kanady: „Zabil jsem svou matku“. Popisuje sedmnáctiletého homosexuála Dolana, který začne být posedlý svou matkou, kvůli jejich nepřívětivým vztahům.

Stalo se tak v době, kdy mladý Dolan začal objevovat nástrahy dospělosti. Snímek získal téměř třicet ocenění na filmových festivalech po celém světě.

Když režisér Xavier Dolan přebíral cenu ve francouzském městě Cannes, bylo mu pouze dvacet let. Ve filmu si zahrál hlavní postavu.

Láska mezi vojáky: Jossi a Jagger

Svůj prostor dostanou také izraelské filmy. Od asi nejznámějšího izraelského režiséra gay filmů se můžete těšit na film „Jossi a Jagger“ o lásce mezi dvěma vojáky.

O izraelské LGBT komunitě toho více prozradí dokument „Teplé dny“.

Program Filmového festivalu inakosti

Festival poběží od 28. 09. do 04. 10. 2011. Odvysílá také filmy z USA, Dánska, Nového Zélandu, Francie, Kanady či Argentiny. Časy vysílání a kompletní přehled filmů najdete na stránkách festivalu.

Zdroj: TZ

Onload

1 názor ke článku

28. 09. 2011 v 17:53Off-line Xango  (30/172/57)
možno na niečo zájdem s kamarátmi :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload