Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hlas Česko Slovenska: soutěž, ve které vizáž nehraje žádnou roli

Nova a Markíza chystají pěveckou soutěž „Hlas Česko Slovenka“, známou také jako „The Voice“. Opět se můžeme těšit na zpěváky z Česka a Slovenska, kde je oproti ostatním pěveckým soutěžím jedna hlavní změna – zde není důležitý vzhled.

V originále soutěže sedí porota k soutěžícím zády, aby nemohla být ovlivněna vzhledem a soustředila se tak pouze na hlas. Lze proto předpokládat, že zde to bude podobné.

Vizáž není důležitá

Nova přímo říká: „Zapomeňte na amatéry bez špetky soudnosti, kteří se chodí do nejrůznějších soutěží jen zviditelnit. Nezajímá nás vaše vizáž, nerozhodují sympatie, je nám jedno, kolik je vám let. Rozhoduje jen váš hlas a to, co s ním umíte.“

Má to být soutěž, ve které se budou hledat opravdové hlasy. Každému soutěžícímu už od samého začátku pomohou profesionálové z oboru hudebního světa.

Původně z Holandska, u nás už na jaře 2012

Nova dále uvádí, že soutěž je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. V Holandsku byla soutěž poprvé uvedena premiérově v lednu 2011 a stala se jedním z nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků.

Později ji odvysílala americká televizní stanice NBC a taktéž se setkala s kladnou odezvou. My se Hlasu Česko Slovenska dočkáme na jaře 2012, stejně tak se premiérově objeví v Belgii, Francii, Velké Británii a Austrálii.

Od 16 let...

Je vám více než 16 let a umíte zpívat? Více na webu soutěže! Výherce čeká finanční odměna a vydání alba u společnosti Universal.

Zdroj: tv.nova.cz

Onload

3 názory ke článku

19. 10. 2011 v 00:19Off-line ChavierDe  (33/183/76)
to jsem zvědavý na porotu, chtělo by to nové tváře než v čsmt
22. 10. 2011 v 19:07Off-line Lamka  (35/182/-)
CSMT je primácká a Jojkařska, chtelo by to kazdopadnenoveho moderatora - Mareš me opravdu už nebavi!
27. 01. 2012 v 21:55Off-line Larten  (30/179/64)
Osobně jsem zvědavej, jak to bude vypadat.. ale tenhle článek mě sem nutí napsat komentář:
ano, říká se, že nezáleží na vzhledu, nicméně pravda je trochu jiná. Než se vůbec člověk dostane k hlavní porotě, musí automaticky projít přes poroty jiné. A tam zády otočení nejsou, ba dokonce se ani nestydí neskrývat svoje sympatie, jen co člověk vejde :))
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload