Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

25 nejlépe placených hudebních umělců na světě

V srpnu jsme vám prozradili, kdo z herců a hereček si za minulých 12 měsíců nejvíce vydělal. Byly to velké sumy. Ovšem na ještě větší výdělky jsou zvyklí hudební umělci. Magazín Forbes každoročně zveřejňuje různé žebříčky. Tak se nyní pojďme podívat na 25 hudebníků, kteří si za posledních 12 měsíců nejvíce vydělali.

V žebříčku půjdeme pěkně popořadě, od toho, kdo si vydělal nejméně, až po toho, kdo tomuto žebříčku vévodí.

25. Rihanna (29 miliónů dolarů)

Barbadosská rodačka si vydělala 1 milion dolarů během jedné noci svojí show. Těchto show za posledních 12 měsíců zvládla 38. Mnohem více jí však vynesla americká kosmetika značky CoverGirl, které propůjčila svou tvář.

Dalšími silnými přijmy byl prodej desky „Loud“, vydané v listopadu 2010. Neuplynul ani rok a Rihanna ohlásila vydání nové desky s názvem „Talk That Talk“. Tak uvidíme, která deska bude mít větší úspěch a kolik miliónů dolarů ji vynese ta nová.

Shakira a Rihanna natočily žhavý klip Can't Remember To Forget You

24. Kenny Chesney (30 miliónů dolarů)

Tohoto country zpěváka nejspíš neznáte, ale jeho sexy traktor stranou. Kenny za poslední rok hodně koncertoval na podporu svého posledního alba „Hemingway's Whisky“, které se stalo platinovým.

23. Rascal Flatts (34 miliónů dolarů)

Tato americká country skupina složená z Garyho LeVoxe, Jay DeMarcuse a Joe Don Rooneyho si vydělala na svých 61 show 45 miliónů dolarů. Samozřejmě z této částky se musely odečíst náklady.

Kapelu si určitě budete pamatovat ze spolupráce s Justinem Bieberem v singlu „That Should Be Me“.

Za poslední rok si vydělalo 35 miliónů dolarů více hudebních hvězd, proto všechny mají stejné osmnácté pořadí.

18. Muse (35 miliónů dolarů)

Britská rocková kapela si své dolary vydělala hraním na 63 koncertech. Mimo to, také jejich příjmy pocházejí z nazpívání hlavního singlu „Neutron Star Collision (Love Is Forever)“ pro film Twilight Saga: Eclipse.

Hlavní basák Chris Wolstenholme k tomu dodal, že musíte využít každé příležitosti a někdy je nutné prodat i svoji duši.

18. Tim McGraw (35 miliónů dolarů)

Vydělal velké peníze i přes to, že se rozhodl vydání svého alba odložit na příští rok. Většina jeho peněz pochází z turné, na kterém vystupoval s herečkou a zpěvačkou Gwyneth Paltrow.

18. Beyoncé Knowles (35 miliónů dolarů)

R&B diva Beyoncé se letos umístila neobvykle nízko. Protože minulý rok nevyjela na žádné turné a nevydala novou desku, tak se díky svým 35 miliónům dolarům umístila na 4. místě nejbohatších zpěvaček. Její příjem pochází z oděvní značky Deréon, ze spolupráce s L'Oreal, DirecTV, General Mills a další.

Rok 2011 by pro Beyoncé měl být slibnější. Tam se už budou sčítat i výdělky z desky „4“.

Beyoncé vydala bláznivý klip 7/11, ve kterém vítá rok 2015

18. Sean "Diddy" Combs (35 miliónů dolarů)

Hudba u Diddyho tvoří méně než 20 % čistého zisku. Na tomto místě se umístil díky velkým podílům v hip hop módních značkách Sean John a Enyce, nahrávací společnosti Bad Boy, marketingové reklamní agentuře Blue Flame a podílu v Ciroc vodka.

18. AC/DC (35 miliónů dolarů)

Ve Skotsku narozená a Austrálií odchovaná rocková skupina, založená v roce 1973, má ještě stále co předvést. Jejich příjem činil hlavně z koncertování.

17. Jay-Z (37 miliónů dolarů)

Jeden z nejvíce finančně úspěšných hip hoperů v Americe. Jay-Z má mnoho obchodních zájmů. Je rapper, hudební producent, podnikatel a příležitostný herec. Je spolumajitelem sítě nové NBA Jersey. S Damonem Dashem vlastní síť Rocawear, která se zabývá oděvy, obuví, parfémy a módními doplňky.

Je zakladatelem hudebního vydavatelství a zábavné společnosti Roc Nation. Jeho příjem za poslední rok pochází také z koncové části jeho turné.

Beyoncé a Jay Z: Podívejte se na záznam z megaturné On The Run

16. Tom Petty & The Heartbreakers (38 miliónů dolarů)

Zdá se, že tato americká rocková skupina má nekonečnou trvanlivost. Každoročně pořádají několik koncertů. Díky nim se dostala na 16. místo.

15. Brad Paisley (40 miliónů dolarů)

Jeho hudba se nachází mezi klasickým country a jižanským rockem. Na 15. místo se dostal díky silnému turné podporované značkou Chevrolet, vodou značky Skinny a loděmi Sea Ray.

14. Katy Perry (44 miliónů dolarů)

Další ženou, která se dostala do převážně mužského žebříčku, je Katy. Její peníze pochází z prodeje alba „Teenage Dream“, ze spolupráce s Adidas, s vydavatelem videoher Ubisoft a také z jejího parfému Purr. Drží třetí místo nejvýdělečnějších hudebních umělkyň.

Katy Perry nechala v novém klipu This Is How We Do explodovat twerkující zmrzlinové kornouty

13. Taylor Swift (45 miliónů dolarů)

Country popová zpěvačka Taylor Swift si přišla na 45 miliónů dolarů a umístila se tak na druhém místě mezi ženami. Hlavní příjem měla z prodeje alba „Speak Now“, které se stalo trojnásobně platinovým, ani ne měsíc po jeho vydání.

Taylor Swift se jako šílená ex mstí příteli v klipu Blank Space

12. Usher (46 miliónů dolarů)

R&B zpěvák, který napomohl k objevení Justina Biebera. Své jmění si vydělal koncertní šňůrou na podporu svého EP „Versus“, z něhož měl také nemalý příjem.

Jen pro vysvětlení: EP je hudební nahrávka, která obsahuje více hudby než jen jeden singl, ale přitom je příliš krátká na to aby byla kvalifikována jako celé album nebo LP.

Usher v novém klipu Good Kisser prozradil, jaký typ sexu miluje

11. Toby Keith (50 miliónů dolarů)

Není to jen hudba, která vydělává peníze pro tuto country hvězdu. Tobyho zisky pocházejí ze smlouvy s automobilkou Ford a ze sítě restaurací s názvem „I Love This Bar And Grill“.

10. Dave Matthews Band (51 miliónů dolarů)

Čtyřčlenná rocková kapela ještě koncertovala se starším, a s úspěšným albem „Big Whiskey and the GrooGrux King“ z roku 2009. Za minulých 12 měsíců zvládli 68 koncertů.

9. Justin Bieber (53 miliónů dolarů)

Ve věku 17 let je Justin nejmladším v žebříčku nejvíce vydělávajících hudebníků. Jeho příjmy jsou z mezinárodního turné „My World Tour“, alba „My World 2.0“, životopisného filmu „Never Say Never“ a dokonce i z parfému.

[ArticleBox : 4630 : http://www.nakluky.cz/magazin/item/4630-justin-bieber-poprve-uplne-nahy-nejspis-je-to-jen-fake/]

8. The Eagles (60 miliónů dolarů)

Rocková kapela, která jde stále za své hranice. Většinu svých peněz tvoří koncertováním po celém světě.

7. The Black Eyed Peas (61 miliónů dolarů)

Dance-hiphopová skupina BEP si vydělala 68 miliónů dolarů během 62 vystoupení po celém světě za poslední rok. Své peněženky posílili lukrativními smlouvami se společnostmi Samsung, Pepsi, Honda, Verizon, Chase a další.

Podívejte se na klip Do It Like This od Black Eyed Peas

6. Paul McCartney (67 miliónů dolarů)

Bývalý člen skupiny The Beatles a velmi úspěšný umělec. Podle Guinessovy knihy rekordů je nejvíce komerčně úspěšný skladatel v historii populární hudby. Svůj výdělek za poslední rok vydělal hlavně svým turné „Up and Coming Tour“.

5. Michael Bublé (70 miliónů dolarů)

Kanadský zpěvák, který zbohatl na svém turné a také prodejem alba „Crazy Love“, se řadí mezi 5 nejúspěšnějších hudebníků.

4. Lady Gaga (90 miliónů dolarů)

Nikdo ze zpěvaček ale nepřekonal Queen Monster Lady Gaga. Její Turné „The Monster Ball Tour“, Polaroid, Virgin Mobile, Monster sluchátka, kosmetika Viva Glam a další aktivity jí vynesly 90 miliónů dolarů.

Je tak nejbohatší zpěvačkou za uplynulý rok. Podle Forbes je i nejvlivnější osobností showbyznysu. Jen na Facebooku má přes 44 miliónů fanoušků.

Lady Gaga vyzvala gay pár na pódium, pak jeden druhého požádal o ruku

3. Elton John (100 miliónů dolarů)

Za poslední rok si přišel na 100 miliónů dolarů. Za uplynulých 30 let prodal po celém světě 250 miliónů desek. Měl 102 živých vystoupení v minulých 12 měsících. A ještě má čas na rodinu.

S partnerem Davidem Furnishem se stali rodiči, když jim náhradní matka porodila syna Zacharyho. Za roli kmotry malému Zachovi šla Lady Gaga.

Elton John: Práva gayů nevznikly mávnutím kouzelného proutku

2. Bon Jovi (125 miliónů dolarů)

Druhé místo získal Bon Jovi se svými 125 milióny dolary. Bon Jovi odzpíval 74 vystoupení během posledního roku. Svým turné „The Circle Tour“ otevřel nový stadion New Meadowlands Stadium, který byl úplně vyprodaný.

Za jeden večer vystoupení si v New Meadowlands Stadium vydělal 21 miliónů dolarů, což je pro Bon Joviho nový rekord. Také vydal album největších hitů.

Skupina Bon Jovi ukáže odvahu a sílu při boxu v Because We Can

1. U2 (195 miliónů dolarů)

První místo hudebního světa obsadili nestárnoucí rockeři U2. Za posledních 12 měsíců si skupina vydělala 195 miliónů dolarů. Jejich dvouroční turné „360° Tour“ skončilo letos v létě. Kapela za tu dobu prodala vstupenky v hodnotě 700 miliónů dolarů a hrála pro více než 7 miliónů fanoušků. Turné tak vstoupilo do dějin jako nejúspěšnější koncertní šňůra všech dob.

Titulní foto: © Depositphotos.com/natis76

Onload

12 názorů ke článku

30. 10. 2011 v 01:46Off-line Epop  (30/173/65)
asi budu zpěvák :D
30. 10. 2011 v 02:01Off-line Toni  (31/174/60)
rihanna si určitě polepší
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 03. 2012 v 22:51Off-line Samko  (27/179/59)
AC/DC! U2! Paul McCartney! To je hudba, nie tie p*coviny a la Bieber...
Souhlasím - 17   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
15. 06. 2012 v 23:21Off-line Patrick.ArtHur  (28/185/60)
presne takto si to aj zasluzia :)
20. 07. 2012 v 00:34Off-line 1978robert  (46/-/-)
Na Madonnu nějak zapomněli :-)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 08. 2012 v 15:23Off-line Lindom  (26/183/79)
přeju to lady gaga :)
je 1
28. 08. 2012 v 01:16Off-line FuFIXiiL  (27/-/-)
1978robert: Ne nezapomněli... :D
17. 12. 2012 v 13:47Off-line Georgered  (28/175/62)
Madona is s**t :P :D Lady Gaga the best :P :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
29. 12. 2012 v 01:49Off-line Samko  (27/179/59)
georgered kebyze nieje Madonna tak nieje Gaga ;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
27. 02. 2013 v 20:12Off-line Seky1234  (26/-/-)
Gaga I love you !
05. 03. 2013 v 22:41Off-line Freecoolin39  (27/174/63)
Michael Bublé mě teda překvapil na 5. místě ;))
03. 08. 2015 v 22:57Off-line Zajicekke  (22/185/95)
a co madonna je to nejvýdělečnější zpěvačka show byznysu
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload