Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hlas: Rytmus a Michal David se hádali o koučování (video)

Podívejte se na první soutěžící Kristýnu Daňhelovou. Přišla na pódium a začala zpívat k čtyřčlenné porotě, která k ní byla otočena zády. Jakmile některého porotce její hlas zaujal, stiskl tlačítko, objevil se nápis „chci tě“ a křeslo se otočilo směrem k ní, kdy ji poprvé uviděl.

Kristýna se zalíbila Rytmusovi a Michalu Davidovi. V té chvíli nastal boj o koučování, oba se předháněli, kdo může pro Kristýnu udělat víc. Rytmus zmínil spolupráci s Tinou a Tomi Popovičem, Michal David ji přislíbil účast na muzikálu.

Z Hlasu Česko Slovenska je cítit příjemná změna, hlavně díky dialogům mezi porotci a předbíhání se, kdo dá víc. Během toho rodina Kristýny čekala v zákulisí, kde její zpěv docela emotivně prožíval otec a mladší sestra – samozřejmě spolu s vyfešákovaným Leošem Marešem. Zatím to vypadá dobře, jsme zvědaví na samotné koučování.

Původem holandský formát se v Česku a na Slovensku začne vysílat od 12. února. 150 zpěváků a zpěvaček, kteří prošli castingovými koly, budou bojovat o zájem koučů, aby se dostali do jejich týmů. Během pěti dílů si koučové vyberou čtrnáct talentů, což bude na celé soutěži nejzábavnější.

Hlas má také svůj první oficiální spot

Foto: youtube.com, zdroj: hlas.nova.cz

Onload

2 názory ke článku

18. 01. 2012 v 16:54Off-line Pavelklier  (31/181/86)
Vypadá to skvěle!
26. 01. 2012 v 22:50Off-line Lamka  (35/182/-)
Ale porota vypada strašně...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload