Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jaro 2012 na Prima Family: Aréna národů a Slunečno, místy vraždy

Na Prima Family nás čeká nabité jaro. Kromě známých reality show se začne vysílat sportovní soutěž Aréna národů a první řada seriálu Slunečno, místy vraždy.

Aréna národů

Primu Family čekají sportovní soboty s Arénou národů, což bude alternativa k Hrám bez hranic. Do role moderátorů usednou olympijský vítěz Aleš Valenta a moderátor „Taxíku“ Aleš Háma. Začne se už od 11. 02. 2012.

Slunečno, místy vraždy (The Glades)

Bývalý policista Jim se přestěhoval z Chicaga na Floridu. Jeho bývalý nadřízený ho křivě obvinil, že mu spí se ženou, navíc se Jim nevyhnul letící kulce a byl postřelen. Domníval se, že ho na Floridě čeká klidný nový život, ale jak už je zvykem, opak je pravdou. První řadu začne Prima Family vysílat pondělní večery po Partičce.

Partička

Richard Genzer, Michal Suchánek, Ondřej Sokol a Igor Chmela budou opět plnit různé úkoly ve svém vtipně nevtipném pořadu.

Prostřeno

Václav Vydra a Jana Boušková nás zavedou do dalších domácností, kde je cítit vůně kuchyně. Každý týden se představí pětice nových hostitelů, kteří pro své spoluhráče uvaří ty nejlepší dobroty – aspoň tedy občas. Doufejme, že se opět objeví nějací gayové.

Tento týden v Prostřeno: soutěžící Dušan je také na kluky

Farmář hledá ženu

Každý má právo na lásku, i farmář. Aby našel tu pravou, mohou využít reality show, ve které mnohdy lidská hloupost nezná hranice.

Jste to, co jíte

Konec nezdravého přecpávání, je načase se začít hýbat a spravit si jídelníček. Pokud nejste spokojení se svoji postavou (který gay je, že?), můžete se aspoň inspirovat radami ke zdravému životnímu stylu od Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka.

A jak už jsme zvyklí, nevyhneme se ani seriálům Sběratelé kostí, Castle na zabití, Námořní vyšetřovací služba L. A., Vraždy v Midsomeru, To je vražda, napsala a další.

Foto: aetv.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload