Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vodafone má novou internetovou samoobsluhu

Vodafone přes víkend spustil novou internetovou samoobsluhu (samoobsluha.vodafone.cz), pomocí níž můžete spravovat svůj telefonní účet, zapínat a vypínat služby a mít přehled nad útratou. Samoobsluha se Vodafonu povedla, konečně opravdu funguje.

Konečně přišla dlouho slibovaná samoobsluha, která ovládání smysluplně zúžila na tři hlavní celky – Nastavení služeb, Vyúčtování a přehledy a Osobní údaje. V každé části naleznete vyčerpávající informace, které jsou konečně pravdivé – už opravdu vidíte, jaké služby platíte. A co víc, samoobsluha je rychlejší a pohodlněji se ovládá. Vodafone, od nás máš „palec hore“.

Konečně opravdový přehled nad službami

Přechod na nový systém

Už tomu budou pomalu dva roky, co Vodafone oznámil přechod na nový „systém“. Přenos zákazníků na nový systém trval cca roku a půl, probíhal postupně (nyní už je dokončen). Kluci z IBM, kteří měli nový systém na starosti, se snažili, přesto se Vodafonu problémy nevyhnuly.

Častá nefunkčnost samoobsluhy rozzlobila zákazníky Vodafonu, kteří si stěžovali na Twitteru i Facebooku. A když tehdy spustili novou samoobsluhu, uživatelům zbyly oči pro pláč. Nepřehledná, chaotická, bez dostatečných informací a bohužel místy nefunkční. Teď se to naštěstí změnilo.

Onload

1 názor ke článku

27. 06. 2012 v 14:25Off-line Chrisik  (32/176/51)
No super, nová samoobsluha , půjdu si tam koupit rohlíky :-D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload