Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Katy Perry jako drsná vojanda? Ano, v ukázce ke klipu Part Of Me

Katy Perry se změní z křehké sladké dívky na drsnou vojandu v novém videoklipu k singlu „Part Of Me“. K tomu právě teď vydala malou ochutnávku. Celý videoklip pak vyjde 21. března.

Foto: youtube.com

Onload

8 názorů ke článku

16. 03. 2012 v 15:10Off-line Jim  (43/180/92)
Současný trend babochlapů a chlapožen moc nevítám...
Při pohledu na ženy v uniformě (vojenské, policejní) mám podobný pocit jako při pohledu na chlapa v sukni a lodičkách :-))
Asi jsem výjimka (jak tak pozoruju v rámci gay komunity a na seznamkách, kde každý třetí má fotky, na nichž se proměňuje v další kamarádku z cukrárny), ale přitahuje mně, když chlap nevypadá a nepůsobí moc žensky ani zženštile. Samozřejmě, neznamená to, že preferuju burany nebo machistický typy - to ani omylem. A komplemetárně s tím se mi nelíbí současná móda zatlačování mužů do pozadí, jejich feminizace, proti tomu preference žen současnou mediální kulturou jakožto dokonalých nadlidí, supežen a supermužů zároveň...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
16. 03. 2012 v 19:00On-line CH.a.r.m.i.n.g  (33/172/56)
Že předešlému uživateli přijde ženská v policejní uniformě stejně zvláštní jako chlap v sukni ...tím bych se opravdu nechlubil. Přece jen, kdyby se tímto názorem řídili všichni, tak sme sto let za opicema (stačí, že část populace za nima pořád je). Na světě je strašně moc lidí, strašně moc chlapů a plno gayů. Každej vypadá jinak a všichni prostě nemůžou za každou cenu vypadat jak dřevorubci. Od někoho, komu je 31 let už bych si asi představoval trochu pokrokovější názory. Pan "Jim" nám tady híří slovama jako jsou "feminizace" a "komplementárně", aby vypadal inteligentněji či co, ale když se každej zamyslí na tom, co má jeho komentář sdělit ...vyjde mu z toho akorát veliký prd.
Samozřejmě, nic se nemá přehánět, taky mě nepřitahují gayové co jsou za holky, ale to neznamená, že když uvidím nějákýho co bude mít jemnější plet´, dokonale upravený obočí, nebo bude mít sladěný hadry podle poslední mody, tak že se zhrozím..
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 03. 2012 v 19:22Off-line Overdrive  (103/-/-)
Teším sa na klip :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 03. 2012 v 21:35Off-line Jim  (43/180/92)
"Kdybychom se tímto názorem řídili všichni", no to já právě vůbec nechci, abychom měli všichni jednotné názory na všechno možný...
Tendence k pohlavní unifikovanosti, stírání rozdílů mezi pohlavími je prostě pro současnou dobu příznačná, což neznamená, že co je "trend", musí se mi nutně líbit... otázka je, jestli se v některých či mnoha případech nestírá i něco z mužské přitažlivosti, charismatu či identity. Aspoň tak to na mě působí a nic víc s tím nenadělám, ani nechci a ani to nejde :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 03. 2012 v 21:07Off-line Epop  (30/173/65)
take bych s Jimem nesouhlasil

"Při pohledu na ženy v uniformě (vojenské, policejní) mám podobný pocit jako při pohledu na chlapa v sukni a lodičkách :-))"

kdyz to vezmu k povolani... ono mnohdy ta zena v uniforme odvede daleko lepsi praci, nez muz nebo naopak... ano nektere povolani jsou typicka pro urcite pohlavi, ale proc, kdyz je v tom nekdo dobrej, proc mu branit, nebo rikat ze je to spatne.. taky se mi nelibi prehnany feminizmus, ale myslim, ze by kazdy si mel zvilit to co mu sedi a v cem bude dobry, pokud zena bude dobra vojanda, at je, pokud muz bude dobry v baletu, nebo bude zdravotni bratr, vazat kytky atd.. tak proc ne
17. 03. 2012 v 22:30Off-line Lamka  (35/182/-)
No, pokud vím, tak vojenská a policejní uniforma pro dámy má také lodičky a sukně :D A ta pánská má kalhoty. Nebo se snad pletu ?:D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 03. 2012 v 09:47Off-line Anariko  (32/174/60)
Lamka: Mám dojem, že k nějaké příležitosti yop. Ale umíš si představit, jak vojanda s podpadkama a sukní utíká? :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 04. 2012 v 00:19Off-line Lamka  (35/182/-)
Ne všichni vojaci bojuji v prvni linii ;)
A vojandydo boje nenosi lodičky a sukni. Ale kvuli boji tu samou uniformu. :D jinak nevim me se u chlapa maskace nezdaji sexy. To spis jejich "lepsi" uniforma :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload