Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Terra Nova, Bastardi 2 a noví Simpsonovi na Prima Cool

Prima Cool dnes slaví třetí narozeniny, přichystala proto svým divákům několik příjemných dárků. Podíváme se o 85 milionů let zpět v Terra Nova, navštívíme žlutou rodinku Simpsonů v 23. sérii a na obrazovku vpadnou Bastardi 2.

Terra Nova – návrat do doby dinosaurů

Hned prvního dubna (dnes) od osmi večer Prima Cool odvysílá dvě úvodní epizody seriálu Terra Nova z produkce Stevena Spielberga. Aspoň přes televizní obrazovky se vrátíme zpět o 85 milion let, do doby dinosaurů.

„Pro seriál bylo postaveno více než 250 různých kulis a rozpočet na jednu epizodu činil kolem 4 milionů dolarů! Paleontolog Jack Horner navíc pro seriál navrhl realistické dinosaury z období křídy, jiné než v Jurském parku,“ píše Prima Cool.

Seriálu Terra Nova se popravdě v zahraničí příliš nedařilo. Stanice FOX se proto rozhodla neprodloužit seriál na další rok, takže první série (kterou dnes začne Prima Cool vysílat) je zatím první a poslední. Teoreticky se může stát, že práva zakoupí jiná stanice, není to ale příliš pravděpodobné.

Bastardi 2 – film o českých školách

Hned po Terra Nova ve 21.55 nastoupí druhé pokračování Bastardů. Nelichotivým pohledem nás zavedou do jedné fiktivní základní školy. Uvidíme, jak v ní funguje násilí, drogy a sex, i když o něj oba dva nestojí. 

Simpsonovi – 23. série

Od 12. dubna se budeme pravidelně potkávat se žlutou rodinkou Simpsonových. Prima Cool je bude vysílat každý čtvrtek od 20.45.

V pátém dílu Simpsonů se objevil britský šéfkuchař a televizní osobnost Gordon Ramsay, kterému propůjčil hlas Zdeněk Pohreich (který je pro změnu hvězdou v Česku).

Zdeněk Pohlreich opět v akci, chystá další sérii Ano, Šéfe!

Foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

02. 04. 2017 v 17:28Off-line Tibiis  (23/-/-)
Hej, a American Horror Story jako nic jo?! :"((
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload