Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vymazlený Max Payne 3 zaútočil na herní konzole

Na počítače a herní konzole se vrací policista Max Payne. Nový Max Payne 3 úchvátí atmosféru, skvělou grafiku a spoustou zábavy, která si má vzít to nejlepší z předchozích dvou dílů. A ti co pamatují, určitě vědí, že původní Max Payne byla pecka.

Přestože nejsme herní magazín, spousta z vás někdy hraje nebo hrála hry – ať už na počítači či na konzolích. Max Payne rozhodně patří mezi hvězdy, které se zapsaly do herní historie. Už v roce 1999 se v herním časopisu Level objevily obrázky chystaného Max Payna.

Byla to doba Matrixu, takže když se v létě 2001 objevil první díl Maxe Payna s „bullet time“ efektem (který je i ve trojce), všichni jsme si připadali jako Neo ve zmíněném filmu.

Zastavení času a vyhýbání se kulkám byla opravdu zábavná věc. K tomu (na tehdejší dobu) povedená grafika, atmosféra, dabing a komiks, který dokresloval příběh.

Na konci roku 2003 vyšlo pokračování, které bylo také fajn, ale už tomu chyběl onen „wow“ efekt. Max zestárl a příběh víceméně těžil z prvního dílu.

Nový Max Payne 3

Uběhlo pár let a po Maxovi se hráčům začalo stýskat. V roce 2009 vydavatel oznámil pokračování, aby tři roky poté (nyní) skutečně zaplnilo pulty obchodů.

Smiřte se s tím, že to zpočátku nebude „původní Max“. Možná vás také překvapí postava s pleší na hlavě – pozor, abyste si ho nespletli s Hitmanem (o něm se zmíníme příště).

Výsledné hodnocení Maxe Payna 3 udělené zahraničními časopisy každopádně přesahuje 90 %, takže ať už Max vypadá jakkoliv, určitě bude stát za to.

Úvodní trailer

Foto: youtube.com

Onload

2 názory ke článku

14. 07. 2013 v 23:11Off-line Blackio  (32/189/84)
U dvojky jsem brecel kdyz zabili tu holku :( :D
20. 05. 2019 v 23:12Off-line Filip369  (23/173/79)
Ta trojka příběhově teda za mě nic moc...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload