Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Frigo No1: Žhavá luxusní novinka pánského spodního prádla

Na trh právě dorazila časovaná bomba v podobě novinky Frigo No1! Jde o designově, funkčně i technologicky nejpropracovanější pánské spodní prádlo na světě, což dokáží ocenit především gayové. Frigo tak přineslo další revoluci ve spodním prádle a staví se ve světovém žebříčku jednoznačně na první místo.  

Značka Frigo prorazila na českém trhu s jedinečným patentem, který nemá konkurenci. Standardní řada pánského spodního prádla Frigo si za čtyři roky působení v Čechách získala na svou stranu profesionální i rekreační sportovce a širokou veřejnost. Teď si můžete vyzkoušet nové Frigo No1.

Frigo No1 je určeno jen pro ty nejlepší a nejodvážnější muže, kteří se nechtějí jen zúčastnit, ale chtějí vyhrát.

Vyniká mezi všemi modely

Jedinečný Frigo patent, který spočívá ve speciální vnitřně všité kapsičce z vysoce prodyšné látky, není žádnou novinkou. Právě do ní si muž vloží své genitálie, které jsou tak lehce odtaženy od těla a pevně zafixovány na jednom místě.

Model Frigo No1 jednoznačně vyniká mezi všemi modely sportovního spodního prádla na světě  dokonalým zpracováním a materiálem, speciálními detaily a nezaměnitelným komfortem, který vám poskytne při jakékoliv sportovní aktivitě.

„Je pravdou, že na celosvětovém trhu neexistuje firma, která by něco tak základního jako je pánské spodní prádlo dokázala pojmout luxusně, pohodlně a výkonnostně  zároveň. Právě skloubení těchto vlastností do jednoho produktu je naší největší devizou. Modelu Frigo No1 nemůže nic konkurovat,“ říká country manager Frigo pro Českou republiku a Slovensko, Tomáš Hrdlička.

Frigo No1 bylo navrženo ve spolupráci s firmou Progressive Sports se sídlem ve Velké Británii, která patří mezi technologicky nejvyspělejší vývojová centra v kategorii sportovního oblečení na světě. Na vývoji modelu Frigo No1 se podílel tým expertů, který vyvinul také proslulé závodní plavky LZR SPEEDO určené pro vrcholové plavce.

Než model Frigo No1 přistál na našem trhu, testovali ho muži různých sportovních profesí po celém světě. Českým mužům se tak dostává dokonalý produkt vyladěný do posledního detailu.

Čím je model Frigo No1 výjimečný?

Speciální materiál modelu Frigo No1 je tvořen ze tří zón, které eliminují pocení, mají chladivý efekt a dokonale odvádí vlhkost. Vnitřní všitá kapsička je vyrobena z ultra tenkého nylonu a svrchní látka je z materiálu odolného proti opotřebení zejména v oblasti sedu a stehen.

Strečová guma perfektně drží kolem pasu a neklouže dolů. Unikátní laserem řezané větrací otvory v bederní části zajišťují dokonalou termoregulaci v místech, kde dochází k největšímu pocení těla. Takže si po tréninku klidně vyrazte rovnou do města a budete stále v suchu.

Lepené švy vytváří jemné přechody mezi jednotlivými zónami prádla a na vnitřní straně nohaviček je navíc silikonová páska, která zabrání jejich nepříjemnému vyhrnování, když jste v akci.

Teď už vám nic nebrání v tom, být nejlepší. Zakuste pocit výjimečnosti, o kterém budete vědět jen vy!

Cena: 2 490 Kč

www.frigounderwear.cz
www.revolutionwear.com

Foto: Frigo

Onload

3 názory ke článku

07. 06. 2012 v 13:07Off-line Romeo  (29/178/63)
ta cena :DDDD
09. 06. 2012 v 10:55Off-line Oliver483  (32/176/55)
Je to otrasné neviem ktorý d***l by si to mohol dať na seba !
25. 06. 2013 v 10:06Off-line DarkRaven  (29/192/84)
nevím, 1) přijde mi to spíše jako kraťasy nežli spodní prádlo 2) cena je poněkud.. odrazující :D 3) Shirova reakce byla podobná jako ta moje :D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload