Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hvězdná zpěvačka Sarah Brightman: Relaxační klip Angel

Nejprodávanější sopranistka všech dob, Sarah Brightman, po pěti letech vydává nový videoklip k singlu „Angel“. Sarah tak započala novou éru týkající se především vesmíru a snahy si splnit své sny. Do tohoto tématu je laděn i videoklip, který je sestříhán z různých záběrů.

Singl je první ochutnávkou z očekávaného alba „Dreamchaser“, které vyjde 22. ledna 2013. Spolupracoval na něm producent Mike Hedges, známý pro svou ikonickou práci s U2, The Cure a Dido.

V lednu 2013 Sarah započne „Dreamchaser Worl Tour“, která se dotkne 5 kontinentů a bude se skládat s více než 100 koncertů.

Sarah: první zpěvačka ve vesmíru

Sarah se stane také první zpěvačkou ve vesmíru. Mise je organizována ve spolupráci se Space Adventures Ltd a federální kosmickou agenturou Ruska. Poté, co dokončí své turné kolem světa, projde šestiměsíčním intenzivním vzdělávacím programem.

Pak odstartuje v raketě Sojuz s dalšími dvěma členy posádky a na oběžné dráze v Mezinárodní vesmírné stanici stráví 8 dní. Tam by měla podat i nějaký hudební výkon. Mise bude uskutečněna někdy v roce 2014.

Tento výlet do vesmíru podstupuje z několika důvodů. Chce podpořit ženy ve vědě a technice, splnit si svůj sen a inspirovat ostatní pro splnění vlastních snů a pomáhat plnit roli „Artist for Peace“ UNESCO velvyslankyně na podporu míru a udržitelnosti zdrojů.

Za posledních 25 let prodala více jak 30 miliónů alb. Získala více než 180 zlatých a platinových ocenění ve 40 zemích. Stala se jediným umělcem, jehož singl byl na prvním místě hudebního žebříčku Billboard v kategorii dance a současně v kategorii classical music.

Jako jediný umělec byla dvakrát pozvána na olympijské hry pro úvodní melodie. První v roce 1992 v Barceloně a o 16 let později v Pekingu. Také si zahrála v několika filmech a muzikálech, včetně nezvyklého Repo! The Genetic Opera (Repo: Genetická opera!) režiséra „Saw série“ Darrena Lynna Bousmana.

Foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

12. 10. 2013 v 15:58Off-line Chosenone  (26/176/64)
Krásné. :) Sarah mám celkem rád. Neměla to v životě jednoduché..
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload