Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Juri: Ve 34 letech se mi otočil život naruby, začali se mi líbit kluci

40letý vizážista Jirka Kotlan aka Juri (Toy) si vždycky myslel, že je na holky. Ve 34 letech poznal kluka a ukončil 15letý vztah s bývalou přítelkyní. Teď ve čtyřiceti letech se rozhodl neotřelým způsobem popsat svoje počátky a sebepoznávání. Radí, abychom se nebáli políbit na přivítanou v kavárně, a kdyby mohl, zrušil by „dark roomy“.

Juri na nákupech

Nejlepší byly Prestižky ze Svitu Gottwaldov

Narodil jsem se v Brně v roce 1972. Tedy v době, kdy kluci nosívali rifle Lee Cooper z Tuzexu a protekčně na ně sháněli takové ty jinak bezvýznamné prachy, co se jim říkalo „bony“.

Nejlepšími teniskami byly „Prestižky“ ze Svitu Gottwaldov a na prázdniny jezdili možná tak „na Mácháč“ a za babkou, protože Bulharsko letecky bylo jen pro papaláše.

Juri v 15 letech

Juri v 17 letech

Jejich případná orientace na kluky byla téměř trestná a rodinné životy zničené a nudné. Ano, v červenci 2012, na raka, mi bylo rovných 40 let a vůbec se za to nestydím.

Naši si vždycky přáli, abych vystudoval pořádné řemeslo, které v té době mělo mnohem větší prioritu než vysoká škola. A tak jsem se stal po vzoru mého dědy a našich předků slévačem, přesněji „jádrovým metalurgem“. Naši byli spokojeni a já začal po dobu dlouhých dvou let vydělávat na tu dobu dost slušné prachy.

Rok 1989 všechno změnil

Pak přišla revoluce a všechno se změnilo. Byl jsem mladý a chtěl jsem víc. Noví přátelé (a nové možnosti) mě zaváli do světa modelingu, a já začal pokukovat po uplatnění právě v této branži.

Juri ve 26 a 27 letech

Špína, prach a pekelný zápach ale nebylo to, co bych chtěl v životě dělat, neboť tohle zaměstnání mělo celkem vysokou úmrtnost a já se mám fakt rád.

Vlastně to vzniklo úplně náhodou, kdy mě kamarádka modelka pozvala na svoji přehlídku, a já ji v zákulisí pomáhal s přípravami. Byl tam pořádný šrumec, jak už to tak na těchto akcích bývá.

A tak jsem začal

Modelíny a modelové tam hystericky pobíhali ve zdánlivém chaosu. Zrovna, když se holky líčily, pronesl jsem legendární větu, která dala vlastně za vděk mému dnešnímu zaměstnání: „Holky, vám to malování trvá jak nemocnýmu sr..í“, načež odvětily: „Když seš tak chytrej, tak nám pojď pomoct“. A já tak začal.

Později jsem absolvoval kosmetickou nástavbu, psychologii a praxi v několika salonech, rekvalifikační kurzy a různá školení, abych mohl dostat živnostenský list a začít profesionálně (Jirkův profesní web).

Juri v roli vizážisty

Je to už 12 let, co to dělám, a zatím jsem neměl chuť přestat a dělat něco jiného. Dá se říct, že mě to uživí a i v dnešní „krizové“ době si nestěžuji.

Vztah s holkou

Ve svých devatenácti jsem si našel svoji první holku „na vážno“, se kterou jsem šťastně vydržel rovných 15 let. Měli jsme už vlastní dům, na který jsme si oba složitě vydělali, dva Výmarské ohaře a střízlivé ideály do života.

Bývalá přítelkyně Andrea a dva ohaři

Ať se vracím ve vzpomínkách, jak chci, tak nikdy jsem neměl potřebu pokukovat po klucích. Ani na základce, dokonce ani později na škole. Setkával jsem se sice v rámci své profese se spoustou gayů, ale můj liberální přístup k nim byl čistě kamarádský.

Před 6 lety: Já vizážista a on kadeřník

Pak ale přišel kluk, jmenoval se Jirka a neotřelým způsobem mi sdělil, že mě miluje. To mi bylo nějak 34 let. Vysmál jsem se mu se slovy: „Kámo, ale já mám holku :)“

Byl dost důsledný v tom, co dělal, a chtěl mě tedy pozvat na panáka s tím, že můžeme být aspoň kámoši. Neodmítl jsem, a v baru jsme „prokecali“ celou noc.

Náramně jsme si rozuměli, co se týká profese, protože on byl kadeřník a já vizážista. K ránu jsme se rozloučili, on mě rozpačitě objal a řekl: „Tady máš moje číslo na mobil, kdybys snad někdy zase měl chuť na panáka“. Usmál se a odešel.

Asi po čtrnácti dnech jsem kdesi z riflí vysypal drobný a s nimi i jeho číslo. Byl pátek večer a já sám doma, protože přítelkyně Andrea byla se psy na závodech v Praze a všichni kámoši už někde pařili.

V bedně nic, a nuda je můj největší nepřítel. Nevím proč, ale zavolal jsem Jirkovi: „Čau, zajdeme na panáka?“ Další skvělá pařba s ním a já začal pak doma nad ním stále víc přemýšlet.

Jako zralému dospělákovi se mi ale hlavou honily racionální myšlenky a tisíce otazníků. Nechápal jsem nic a začal se sám sebe ptát na otázky, které spíš patří do světa kluků 15 let a výš.

Vrhl se na mě a začal mě líbat

Bylo to pro mě dost složité období. Zvlášť, když už mi bylo 34 let. Korunu tomu později nasadila situace, kdy jsme se s Jirkou na jedné skvělé party po přehlídce docela „ztřískali“, a on se na mě začal z ničeho nic tak nějak podivně dívat. Objal mě kolem krku a začal se se mnou líbat před nevěřícími zraky mých přátel.

Líbilo se mi to, cítil jsem něco, co jsem v tu chvíli nedokázal popsat. Bylo mi pořádně horko. Nezmohl jsem se pak na nic, než že jsem mu řekl „čau“ a utekl jsem domů.

Přítelkyně se málem zhroutila

Následovalo pár složitých měsíců coming outu, kdy jsem mimo jiné své holce sdělil, že se mi zřejmě líbí „také“ kluci. Plakala a já také. Nechtěla se mě za žádnou cenu vzdát a já ji stále ještě také miloval. Ze začátku mi tolerovala přátelství s Jirkou.

Dokonce ho pozvala i na společný oběd k nám, aby se pokusila pochopit „pro ni nepochopitelné“. Neproběhlo to vůbec dobře a málem se tam zhroutila. Já jsem se pak po vzájemné domluvě od ní na dva měsíce odstěhoval, abych si ujasnil myšlenky a měli jsme oba klid na přemýšlení.

Zůstal jsem s Jirkou, ale dodnes jsme s bývalou přítelkyní velmi dobří přátelé.

Juri s přáteli

1. Máš teď přítele?

V současné době mám fajn přítele a jsme spolu už 6 let. Nechci tady honit čísla, ale je to můj druhý kluk. Má 23 let a studuje vysokou. Jsme k sobě a svým zájmům poměrně tolerantní a chápaví. A rozumíme si.

2. Jak to vzali rodiče?

Moji rodiče vzali moji orientaci celkem v pohodě. Pravda, tátovi to trvalo déle, ale nakonec i on musel připustit, že jsem stále jeho syn, i když se asi vnoučat nedočká.

Co se týká mých přátel, ubylo jich po zjištění mé orientace jen malé procento. Ale tak to už bývá.

Juri s kamarádkou

3. Co bys poradil mladým klukům? Neodkládejte to! 

Chtěl bych vzkázat hlavně mladším klukům, ať nečekají zbytečně na svůj coming out a jdou se svými city ven, tak jak to cítí, protože je mnohem jednodušší zjistit a přiznat si svoji orientaci třeba v patnácti, než ve třiceti, a ztratit tak nejlepší léta a zážitky.

Já sám jsem velký smíšek a stále vymýšlím nějaké srandičky. Moje hyperaktivita a energie nezná dno. Zřejmě od tohoto se odvíjí vše kolem mě. Můj styl, moje vystupování, moji kamarádi a moje zájmy.

Možná také proto mám kolem sebe dost mnohem mladších přátel (mám na mysli samozřejmě i holky). To oni jsou moje energie a snad i náhrada za moji zaschlou pubertu, kterou jsem nikdy nepoznal, za což jsem jim hodně vděčný. O to zajímavější to však teď pro mě je.

Rozumím si dobře stejně tak s nimi, jako se svými vrstevníky. Ovšem, neumím si představit, že bych šel do hospody, dal si pivo a řval u fotbalu s chlapy, co vypadají, jako že jim jejich stará nedala. To opravdu po mě nechtějte.

4. Jak vnímáš českou/slovenskou gay scénu?

S odstupem času pozoruji jistou vyrovnanost s okolním světem. Rozmach zábavních podniků si zřejmě v ničem nezadá se západem a úroveň je poměrně vysoká. Stále však naše minorita zůstává poněkud v podzemí těchto podniků a na světlo světa se odváží vyjít jen určité procento.

Musíme si ovšem uvědomit, že stále ještě žijeme v postkomunistické zemi, kde žije poměrně vysoké procento starší generace lidí, kteří díky nedávnému režimu mají jiný pohled na gaye.

Proto jsem zastáncem různých veřejných aktivit a osvět jako je Prague Pride apod. Věřím, že se do budoucna dočkáme větší liberálnosti v otázkách registrovaného partnerství a možné adopce dětí.

Gayové jsou sociálně inteligentní lidé, vhodní pro rodinný život stejně tak dobře, jako současná konvenční heterosexuální priorita.

Jsem takový ten nezávislý pozorovatel. Nevyčnívám moc z davu (nemám teď na mysli to, jak vypadám), ale bedlivě pozoruji dění kolem sebe, na které si pak tvořím svůj vlastní názor neovlivněný vrkáním druhých. Má to jednu nespornou výhodu. Čím méně projevuji svůj názor, tím méně jsem pak napadán těmi, kteří s ním nesouhlasí a nemusím tak potom řešit problémy, které se na to nabalují.

Vždy se totiž najde skupina pesimistů, kteří vám dokáží „výborně“ znepříjemnit život. Kritiky se ale nebojím, a jsem za ta léta praxe s lidmi už poměrně odolně vytrénován. Je ale dost těžké mě urazit.

5. Co tě mrzí na gay komunitě?

Mrzí mě jen, že naše komunita je mnohem vyhraněnější co se týče závisti a pomluv vůči druhým, na které ale já stejně nikdy nedám, pokud si to osobně neprověřím.

Bohužel je to výsada právě gayů. Na tohle pasuje výborně přísloví: „Žij a nechej žít“. Právě my bychom měli držet spolu nejvíc. A je jedno, jestli jsi starej, mladý nebo ošklivý. Myslím, že takto bychom dnes byli o pořádný kus cesty dál ve společnosti.

6. Jak navazuješ kontakty s kluky?

Jak jsem už napsal, nejsem moc dlouho v tomto „vašem“, a teď i mém světě. Vlastně jen sedm let, což v poměru k mému věku je, jako by šestnáctiletý kluk měl měsíční vztah. Jsem ale dost velký „fejsbůkář“. Vlastně to vše většinou začíná právě tady, pokud ne někde na „dežotéce“. 

Za svými přáteli si stojím, a pokud mají nějaký problém, rád jim poradím nebo pomůžu, pokud je to v mých silách. Těch mých současných cca 600 přátel, co tam mám, jsou půl na půl holky a kluci, znám je z devadesáti procent osobně díky srazům a setkáním, která (buď oni, nebo já) pořádáme.

Mám takovou osvědčenou teorii. Když se tam s někým seznámím a rozumíme si, obvykle to dlouho netrvá a potkáme se. Nedělá mi totiž problém sednout do auta a udělat si z Brna výlet třeba i na Slovensko, kam moc rád jezdím za přáteli.

Děsně rád výletuju, a výletuju často. A zase je tu výhoda. Když začne někdo pomlouvat mé přátele, tak tím, že je znám osobně, nemají pomluvy příliš velkou šanci se prosadit.

Juri (v modrém) s přáteli

7. Jak se kluci vyrovnávají s větším věkovým rozdílem? 

Někdy bohužel, jindy bohudík, pohybují se kolem mě většinou mladší kluci, podobného stylu, jako mám já. Myslím, že to vychází z toho, jaké mám vlasy a jak vypadám.

Samozřejmě, občas se stane, že narazím na výsměch typu: „Podívej se na sebe jak vypadáš a kolik ti je“. Ale příliš mi to nevadí. Věřte, že to není žádná hra.

Já si prostě před mnoha lety tenhle styl vybral, protože mi vyhovuje. Nezapomeňte přece, co dělám za práci, a v této branži je výstřednost nutností. Ale zpět ke klukům.

Existují dvě skupiny kluků. Ti kteří jsou zvědaví, někde o mně slyšeli a chtějí zjistit na vlastní oči, co že jsem to za exota, a pak ti, které zajímám čistě z kamarádských důvodů, a chtějí mě poznat jako člověka. Většinou si pak hodně rozumíme.

Obvykle se dozví o tom, kolik mi je, spíše náhodou mezi řečí, nenechávám to ale moc dlouho na náhodě a raději to na sebe prásknu hned. Zatím se mi ještě nestalo, že by s tím měl někdo problém.

8. Jací kluci se ti líbí?

Nemám vyhraněný typ. Mám rád zajímavé a inteligentní lidi. Především si musíme rozumět.

9. Jakou nejvíc gay věc by sis přál? 

Přeji si vzít svého kluka za ruku v tramvaji. Přeji si obejmout ho a políbit na přivítanou v kavárně. To vše, aniž by on měl strach, že možná u vedlejšího stolu sedí někdo z místa jeho bydliště, který by se na nás pokrytecky díval.

Co pro to udělat? Nebát se přirozeného chování. Čím více se budeme chovat přirozeněji, tím dříve to společnost bude brát jako standard.

Koukám snad já s podivem na pupkatého padesátníka, co se líbá s dvacítkou? Ne.

10. Jak vnímáš internetové seznamování?

Jako možnost zjistit více o svých heterosexuálních přátelích.

11. Kdybys teď mohl změnit tři věci, které by to byly?

Nechci nic měnit. Vše, co jsem v životě zažil, vyzkoušel a prodělal, je mojí dobrou školou a jsem rád, že tomu tak bylo (nevěřím na osud).

Snad jen jedna maličkost. Zrušil bych dark roomy. Je to podle mě špinavé a degradující místo. Povýšil bych účel toho zařízení na důstojnější místa – třeba domov nebo hotel. 

12. Jak relaxuješ?

Asi nejvíc muzikou. Nějakej Core, nějakej Chillout a dramík. V zásadě jsem ale odkojenej na legendární kapele „Depeche Mode“.

Jinak mě kámoši docela slušně dopují fesťáky a koncerty. Byl by hřích to odmítat. Na „keytru“ už dlouho nehraju. Prostě není čas.

Juri ve 39 letech na Kraví hoře v Brně

V listopadu 2012 se chystáme do Prahy na BlessTheFall v rámci akce „Impericon Never Say Die! Tour“, to se dá považovat taky za můj relax...

Do kina nechodím, protože co si budeme vykládat, net je mocný.

Baví mě také zbraně, což je pozůstatek mé temné minulosti, o které nechci mluvit. Zrovna nedávno jsem si udělal radost a pořídil si pěkný kousek „Walther P22 cal.9mm“.

13. Tvoje motto?

„Já potřebuju nasekat, plakat, usnout, pak oživit a pohladit... v tomhle pořadí!“

14. Sportuješ?

Baví mě snad všechno, co je spojeno s nějakou aktivitou – snowboard, bike a hlavně 12 let „Off road“, kde jako koníčka mám průvodcovství a pořádání expedičních výprav se specializací na rumunské Karpaty.

Juri ve 30 letech na expediční výpravě

Pšššš...

Ač bych to neměl říkat vůči svému příteli, tak stále mě přitahují i holky.

Jirkův profil: Toy

Onload

82 názorů ke článku

03. 11. 2012 v 08:01Off-line Nejgu  (51/174/64)
Tohle se mi zdá zatím jako nejzajímavější článek :)
Souhlasím - 49   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
03. 11. 2012 v 09:50Off-line GayMan87  (27/-/-)
super ! ani bych neřekl, že mu je 40
Souhlasím - 35   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
03. 11. 2012 v 10:32Off-line Otaku.UKE  (27/-/-)
:) Jurííí :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
03. 11. 2012 v 10:40Off-line Michal2369  (24/-/-)
moc zajimavý článek! ...:)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
03. 11. 2012 v 12:16Off-line Rysaak  (29/-/-)
Je jeden z mála tady, který nepřemýšlí ču****m :)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
03. 11. 2012 v 13:55Off-line Den-Di  (95/-/-)
Juri ani som nevedel, že máš takúto minulosť :) Veľmi zaujímavé a tiež hodnotím článok ako jeden z najlepších :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
03. 11. 2012 v 18:45Off-line Tomaa_sek  (26/-/-)
Nedivím se, že se mi tak s Tebou dobře psalo :))
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
03. 11. 2012 v 21:30Off-line Majo900  (31/176/-)
Ááá Juri, čo sa o tebe nedozviem? :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 11. 2012 v 21:42Off-line Hagal  (32/180/90)
To, že se člověk může o své sexualitě ještě pořád něco dozvídat i v takovém věku je pro dnešní děcka téměř neuvěřitelné, proto jsem za takový článek rád, myslím že je i docela přínosný.
Jinak pohled na gay komunitu jako na vesměs povrchní a odsuzující lidi (bohužel) sdílím.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 11. 2012 v 22:25Off-line Eldiablo  (102/180/120)
konečně článek,kterej má hlavu a patu!
na mysli mě vytanuly nostalgický vzpomínky na "naše" mladý léta,kdy buzny ještě drželi při sobě a byli si vzácnější-nehledě na věk,barvu kůže apod...naše generace může těm mladším možná závidět tu volnost a nevázanost,jakou sme my neměli,ale na druhou stranu,nemaj možnost poznat hořkosladkou chuť zakázanýho ovoce(proč první kluk,do kterýho se člověk zamiluje,musí bejt zrovna nejlepší hetero-kamarád?! :D)
hezkej den!
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 11. 2012 v 23:34Off-line Miketo  (29/176/85)
Společně s xdancerx nejlepší článek. Oba tyto lidi obdivuju :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 11. 2012 v 13:01Off-line GabrielTwinX  (28/184/-)
Jediný jeho mínus je, že nesnáší Lady Gagu! xD
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
04. 11. 2012 v 15:02Off-line Eldiablo  (102/180/120)
naopak,že nemusí lejdy gagu svědčí o tom,že má vkus!!!
jo,madonna,to už je jiný kafe!
pro srovnání-madonna má bezesporu lepší barvu hlasu,v mládí byla fakt sexy a ani teď nevypadá špatně,její písničky měli melodii a určovali společně s jaksonem trend,kam se popík potáhne-dodnes toho sou důkazem "umělci",který čerpaj z jejich úspěchu a pokud má někdo hodně naposloucháno,tak se při současných hitech nezbaví dojmu,že "tohle už někde slyšel"...
madonna jistej čas sice "tíhla" k marylin monroe,byla to ale pořád "madonna"...je příkladem,že i z průměrnou hlasovou dispozicí a s talentem vycítit tu správnou chvíli se dá dobejt svět.lady gaga ruku v ruce s biebrem a dalšíma,sou jen výplodkem nahrávacích společností,který se ze zoufalství snaží zastavit klesající trend populární hudby,páč ten je nevyhnutelnej-aneb,jak řek jeden moudrej klasik-na světě je už tolik hudby,že jí lidstvo může poslouchat do konce svých věků!všechno "nový",co se dneska hraje,už tady jednou bylo!
osobně je mi docela líto dnešní generace,nemaj možnost poznat ten boom novejch stylů,jakej tady byl třeba koncem osumdesátek a začátkem devadesátejch let,kdy vítězili v hitparádách kapely s novýma stylama,jako třeba prodigy,depeche mode,nebo nirvana,za který se nemusej stydět ani dneska...na vrcholu byli i rockový a metalový kapely,jako metallica,gun's'rosses a další a další...
snahou každýho v šoubyznysu,je přijít s něčim novým...sám bych si to přál,ale je otázkou,jestli je to reálný...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 11. 2012 v 20:02Off-line SN210  (48/191/87)
rockový a metalový skupiny jsou největší hnus . Jinak článek patří mezi nejpovedenější co jsem zde četl
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 15  Nahlásit
05. 11. 2012 v 20:03Off-line GabrielTwinX  (28/184/-)
S tím musím nesouhlasit, Madonna mi nepříjde nějak zvlášť úžasná, ani že by nějak skvěle zpívala, nebo to někam daleko dotáhla. Jo je známá a odst**tovala éru Vogue, za to ji oceňuji. Ale Gaga je Gaga. Lady Gaga mění svět a dokazuje lidem aby ukázali své pravé osobnosti. Je svá a to je originální, neřeší jestli se něco hodí nebo ne, prostě to udělá a čau. A ty vlasy? Nevím, ale Madonna má pořád stejné vlasy, takový stereotyp. A Gaga dnes? hnědá s blond bokem, dokonalé. Ale fascinující jak někdo může přirovnat Gagu k Biebrovy, který nic nedokázal oproti ní, to se nedá házet do jednoho pytle...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
05. 11. 2012 v 22:03Off-line Eldiablo  (102/180/120)
srovnávat celeb***u,která se udržuje na špici šoubyznysu třicet let(což je úctyhodný a dá to zabrat) a jinou,která si teprve ošoupává podpatky,je dost ošemetný...madonna svýho času taky šokovala,ať už vizáží,názorama,obscénostma...i ona některým "hloupým" mladým lidem bez fantazie určovala trend(byl sem částečně jeden z nich :D),stejně jako to dneska dělá gaga...je to logický,každej mladej člověk se chce prosadit,upozornit na sebe,mít nějakej svuj idol,kterej rebeluje proti všem zažitejm pořádkům...patří to k pubertě...nahrávací společnosti,ruku v ruce s výrobcema značkovýho voblečení z toho těží a vydělávaj na lidský blbosti obrovský peníze...naše generace poslouchala metal,nebo "vexl" a rozlišovalo se to podle oblečení,dlouhejch vlasů,atd...
apps!kdy by to tak nebylo a každej z nás se už "dospělej"narodil,tak by si nějaká lady gaga,ani madonna netrsli a módní kašpaři z dé und gé a podobně,by mohli jít škrábat brambory do školní jídelny! :D
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 11. 2012 v 22:30Off-line GabrielTwinX  (28/184/-)
Nepřijde mi že by si Gaga ošoupávala podpatky, už teď je víc než jasný že dostane cenu, o nejlepší fanoušky.Gaga mění svět. Madonna by jsi s prominutím měl uvědomit, že důchod čeká každého a měla by dát přednost ostatním zpěvákům a né je u svých fanoušků ponižovat apod. A taky by si měla uvědomit že plastická chirurgie není dokonala a nespraví všechno ( můj názor)... a docela nechápu proč sem pleteš nějakej metal apod. když mluvím o Gaga a Madonně
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
05. 11. 2012 v 22:51Off-line Eldiablo  (102/180/120)
aha,gaga mění svět,takže bude levnější chleba,ne?! :D
takovejch už tady bylo,v čele s jacksonem,kterej si podával pravici s bushem i gorbačovem...svět je ve sračkách a určitě ho nezmění nějaký kozatý slepice á la gaga,nebo madona,maximálně ti zatemní mozek! :D
a metal?ten byl tenkrát popisnej naší době...vlastně tady byl před náma,je a bude dál...například ozzyho milujou lidi všech věkovejch kategorií,páč to je muzika,narozdíl od nějaký "trendy" gagy,která za pár let uschne a neštěkne po ní ani pes! :D
05. 11. 2012 v 22:53Off-line Eldiablo  (102/180/120)
a to je zas kdo,ta "nicka" minaj?! :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 11. 2012 v 23:00Off-line GabrielTwinX  (28/184/-)
jak jsem psal předtím, mění svět tím že povzbuzuje lidi k vyplnění snů!! Aby byli samy sebou! O chlebu nebyla řeč! Mluvím o pocitech! Zážitcích! A nemyslím si že někdo kdo má uřvanej hlas a v celé písničce chrapní a kašle (metal) to dotáhne nějak daleko.. Gaga mění lidem životy! Něco dokázala! TEČKA!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
05. 11. 2012 v 23:24Off-line Eldiablo  (102/180/120)
jasně,hlavně peace,dyk de vo hovno! :D
i v metalu sou dobrý hlasy-třeba tarja-stejně tak v popíku,ale vidí se to málokdy...bohužel,talent neroste na stromech,že jo,a je jen pár vyvolenejch,co o sobě můžou tvrdit,že maj hlas a umí zpívat...samozřejmě,že je to všechno o pocitech-ty máš svuj vzor v ní,jinej zase ozákovi,další v někom jiným...já hodnotim pěveckej talent,rozsah a barvu hlasu...chci,aby mě ten hlas hladil po duši,abych zpěvákovi věřil,že to co zpívá prožil na vlastní kůži...asi se možná shodnem v tom,že největší borec je prostě kája gott...ať už ho má někdo rád,nebo ne,jedno se mu nedá upřít-má skvělej hlas,kterej tady nebyl před nim a ani dlouho po něm asi nebude...i mě jako klukovi byl k smíchu,ty jeho oči,uši,přiteplený mluvení,ale časem sem si k němu našel cestu a dneska na něj nedam dopustit!obdivuju ten jeho šarm,nadhled,pracovitost,smysl pro humor,kterej je tak vzácnej...je toho víc... hlavně,má kolem sebe obrovskou nepopsatelnou auru,která je odzbrojující...nechtěl nikdy nikoho šokovat svojí vizáží,nebo radikálníma názorama,nebo snahou o záchranu světa,prostě jenom zpívá a je v tom dokonalej!tohle je pro mě idol,vzor člověka!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
14. 11. 2012 v 11:52Off-line Toy  (100/178/70)
Zajímalo by vás něco k tématu na co jsem v rozhovoru zapomněl? Co vás zajímá? Ptejte se. Postřehy, náměty? :)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
14. 11. 2012 v 16:31Off-line Eldiablo  (102/180/120)
je lady gaga chlap,nebo ne?! :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
16. 11. 2012 v 01:04Off-line Toy  (100/178/70)
ŘÍKÁM k tématu!
16. 11. 2012 v 21:32Off-line HipHopLucky  (27/158/41)
No, konečně smysluplné čtení a ne sračka o Urbanovi. Zajímavý člověk, evidentně chytrý, za mě velké plus. :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 11. 2012 v 02:50Off-line Toy  (100/178/70)
kuju ;) za trest ho dostaneš taky! :D
08. 12. 2012 v 05:58Off-line Toy  (100/178/70)
To je sranda jak se to tady snaží někdo neustále spamovat tím svým "NESOUHLASÍM" ;) Vždy když se zde objeví příspěvek tak do druhého dne je tu "dislike"...
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
15. 12. 2012 v 16:43Off-line Toy  (100/178/70)
Děkuji za pozitivum a za pochopení mého příspěvku.
25. 12. 2012 v 15:14Off-line Nikkgermanotta  (28/175/60)
Wou Juri :) .. tak ot som si vôbec nemyslel že ty by si mal 15 rokov priatelku ..hh :) super !
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 12. 2012 v 16:18Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Juri je příkald toho, proč mám ve svim profilu odstavec o tom, že věkovej rozptil je pouze orientační podle většiny. Na těch nejhorších fotkách tu vypadá max. na 30, na např. poslední na 25 :) A přijde mi to docela dost romantický, když se v životě někoho oběví někdo, kdo v něm probudí něco, co Takovou dobu spalo :'-) Kéž by všichni čtyřicátníci vypadali takhle a né ty nechutný zamindrákovaný holohlavý pupkáči z reklam na pivo :)
26. 12. 2012 v 19:24Off-line Toy  (100/178/70)
no dík teda :D Mě to teda romantický moc nepřišlo v tu dobu :)
26. 12. 2012 v 19:31Off-line Ligerisek  (36/172/62)
jn, pro mě by byl taky obří šok, kdyby se mi najednou začali líbyt holky, když od 11-ti sem si jistej, že patřim k nejčistokrevnějším gayům :D
11. 01. 2013 v 22:59Off-line Eldiablo  (102/180/120)
Ligerisku,tvý názory omlouvá jenom tvoje hloupost a mládí...pokud se ti nelíbí plešatý pupkáči z reklam na pivo,tak se na ně nedívej,nikdo tě nenutí,spíš se podívej do zrcadla- za cca deset let budeš mít na hlavě "kolečko" a pokud nezačneš trochu sportovat,tak se tvoje rachitický tělíčko časem změní k nepoznání...každej ve čtyřiceti nemusí vypadat,jak playboy a měřítko "krásy" je u každýho jiný...navíc,takovej pěstěnej chlápek,by si o tebe ani neopřel kolo,maximálně by tě jednou "švihnul" a pak kopnul do p***le,takže je ti dobrej tak akorát na dívání,stejně jako pro většinu z nás třeba ferrari...je očividný,že jedinej,kdo tady má mindrák,seš ty sám,tak zase pěkně sleť z oblak na zem a sundej si růžový brejle z očí,možná uvidíš krásu v jienjch barvách! ;)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 01. 2013 v 23:24Off-line Ligerisek  (36/172/62)
eldiablo: jaký, že mě nikdo nenutí se koukat?!! To si mám vydloubnout oči?! O.o To je ako kdyby se ti někdo usral pod nos a řekl ti, že to nemusíš čuchat. Tu aroganci nesnášim, jak ty vopičáci tvrděj, že správnej chlap má při 180 vážit nejmíň 130, mít vyholenou hlavu, bejt chlupatej a smrdět. A kdes vzal, že mám rachitický tělíčko, vážim snad 40kg?! A mě pupek nenarůstá, mě, když tloustnu, se tuk ukládá rovnoměrně po těle. A to se rači připoutám k topení, než abych se začal znova takhle přežírat. A Ty seš lenom blbej pokrytec s nevyzrálim myšlenim, když mě odsuzuješ lenom proto, že se mi líběj žirafáci (lanky boy/men) a né cvalíci. A odsuzuju lenom ty co maj vyžranej pivní mozol a né ty co sou silný kvůli nemoci. A jak sem někde čet, radši bejt sám, než s nesprávnou osobou a nevim, proč bych se měl nutit do vztahu s někym na koho bych potřeboval viagru, aby se mi postavil, to si rovnou můžu najít holku!
13. 01. 2013 v 03:14Off-line Toy  (100/178/70)
Ale no taaak kuciiii, přece byste se nehádali ;)
21. 02. 2013 v 10:29Off-line Angellou  (31/174/62)
:-) dobry poctenicko:-)
22. 02. 2013 v 07:54Off-line Toy  (100/178/70)
Že dík Kjubo ;)
22. 02. 2013 v 09:16Off-line Angellou  (31/174/62)
neni zac :-D
05. 03. 2013 v 11:12Off-line Mitch645  (46/189/98)
Opravdu moc hezký článek. Čirou náhodou u mě došlo ke coming-outu také v pozdějším věku a také jsem dříve randil se ženskými. Ačkoliv zastávám názor, že vzhled není na prvním místě, u Yuriho musím konstatovat, že vypadá sakra dobře na to kolik mu je. Někdo možná může namítnout, že se obléká a upravuje jako kdyby mu bylo 20, ale to je přesně i můj styl a ať si o tom myslí kdo chce co chce. Totalitní časy, kdy bylo lidem diktováno i to jak se mají oblékat a kdy každý, kdo nosil džíny nebo dlouhé vlasy, byl automaticky považován za podezřelou existenci, máme naštěstí dávno za sebou.
05. 03. 2013 v 15:54Off-line Toy  (100/178/70)
Díky :)
05. 03. 2013 v 20:51Off-line Eldiablo  (102/180/120)
Mitch645?
05. 03. 2013 v 21:06Off-line Eldiablo  (102/180/120)
zato dneska nám naopak diktuje západ-jak máme makat,co na sobě nosit,co jíst,za co utrácet,atd...už nám ale neporadili,jak žít v týhle zas...ý republice,kterou vládne mafie a kde bližní okrádá bližního...
05. 03. 2013 v 21:25Off-line Toy  (100/178/70)
thx bro :)
29. 03. 2013 v 08:01Off-line OndraPov  (42/174/58)
Já jsem to zjistil ve 30 letetech taky to pro mě nebylo lehký.Ale teď je to fajn.Jenom jsem to už nestihl říct tátovy.Moc dobrý članek
29. 03. 2013 v 21:00Off-line Toy  (100/178/70)
Možná to táta věděl. Ale asi to tak mělo zůstat :)
28. 04. 2013 v 09:05Off-line Colombo  (102/192/90)
Až ve 34 letech ?? Tos prošvihl nejkrásnější léta života :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 04. 2013 v 14:09Off-line Toy  (100/178/70)
Vůbec toho nelituju.
06. 05. 2013 v 20:49Off-line DannyBI  (29/185/65)
Tak jí to zjistil v 10 letech :-D takze pomerne brzo :-)
06. 05. 2013 v 20:50Off-line DannyBI  (29/185/65)
a na té jedné fotce mi připomínáš Adama Lamberta :-)
06. 05. 2013 v 20:51Off-line DannyBI  (29/185/65)
ale jinak jak uz tady nekdo psal nejlepsi zpoved, ktera tu byla ;-)
07. 05. 2013 v 05:42Off-line Toy  (100/178/70)
Na které?
09. 06. 2013 v 15:39Off-line Lifeisafight  (34/185/70)
Jurik je fajn člověk, fajn pařmen a hlavně má něco v hlavě což je dneska ra***a :) jen tak dál ...
10. 06. 2013 v 19:21Off-line Toy  (100/178/70)
:)
09. 07. 2013 v 22:48Off-line Inception64  (47/180/70)
Až na to, že Juriho přítel mu taky některé kamarády zakazuje, ze mě neznámého důvodu :) Jinak dobrý no.
10. 07. 2013 v 17:52Off-line J.Benda  (25/-/-)
nevim co máte prozi Lady Gaga, podporuje homosexualní páry a zpívat umí :0
11. 07. 2013 v 13:05Off-line Toy  (100/178/70)
Přítel mi opravdu kámoše nezakazuje. Jde jen o přirozenou selekci společných přátel :D
14. 07. 2013 v 07:41Off-line SirEragon  (58/182/82)
Toy - smekám
14. 07. 2013 v 17:45Off-line Toy  (100/178/70)
:)
11. 08. 2013 v 02:16Off-line Toy  (100/178/70)
V tom případě jsi právě poznal výjimku. Těší mě :D ...btw je mi úplně jedno čemu ty věříš. Důležité bylo a je, čemu jsem v životě věřil já. Opakoval bych se kdybych ti teď řekl že ničeho v životě jsem nelitoval a svoji holku miloval do poslední chvíle. Nikdy jsem neměl potřebu koukat klukům na p***l. Teď je to jinak. Život 1 vs. život 2. Nehledej mezi tím prostě žádnou souvislost. Vzrušuje mě stejně tak pěknej kluk jako holka a tak to zůstane. Jen moji přátelé co mě znají dobře ví ! :)
11. 08. 2013 v 20:55Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Toy: někdes psal o příhodě s péřovkama...kolko ti bylo? nebyl to eště školní výlet? :-D
03. 09. 2013 v 01:44Off-line Toy  (100/178/70)
??
23. 09. 2013 v 21:33Off-line Chalan112112  (28/170/58)
aky mas canon ? co fotis? mozes i spravu
01. 10. 2013 v 14:14Off-line Toy  (100/178/70)
Nefotím nic. Je to jen reportážní foťák na momentky
03. 11. 2013 v 23:39Off-line Zvedavko  (44/175/85)
deshacarm, mne tiez trvalo dlhsie nez som zistil ze muzi su rovnako sexi ako zeny :-)
05. 11. 2013 v 03:42Off-line Toy  (100/178/70)
Přátelé, je to přesně rok co jsem poskytl tento rozhovor. Můžu vás s radostí ujistit že se za tu dobu nic nezměnilo a stále jsem stejnej prevít co má rád svůj život naplno :) Přeji vám to stejné.
06. 01. 2014 v 18:43Off-line Colombo  (102/192/90)
No přeji ti úspěch, ale taky to, abys tu nebyl často jako Jech, kterého už právě proto má spousta lidí plné zuby. Jak se říká, je umění včas odejít :-)
17. 01. 2014 v 01:36Off-line Toy  (100/178/70)
Jako že bych měl zmizet? Myslím že zas tak na očích nejsem.
07. 03. 2015 v 13:59Off-line Iglw  (48/172/77)
Suprový článek!
21. 04. 2015 v 00:02Off-line Alexts  (52/173/68)
Zpověď, která mě zaujala. Normální kluk, který žije svým životem a jde si naplno za svým. Na svůj věk vypadá fantasticky a tak to má být. Rozhodně palec nahoru.
08. 07. 2015 v 20:21Off-line Apel  (20/-/-)
fajn ;-)
26. 12. 2015 v 13:09Off-line FrancoXPERIA  (36/171/78)
Nemohu si pomoci, ale myslím si, že pán by si zasloužil větší dávku Prozacu :-D
26. 12. 2015 v 16:55Off-line Toy  (100/178/70)
Který?
27. 01. 2016 v 01:58Off-line DivnejKluk  (24/187/72)
Juri je fajn kluk. Jo říkám kluk schválně protože když s ním bavíte tak vám vůbec nepřijde že by jemu bylo tolik. Mluví s vámi jako s rovným a já ho tak bral když jsme spolu fotili. Jo pozdravuje tě máma. Říkala že ty jsi f**king sexy :D srry :P
11. 05. 2016 v 17:01Off-line Tommy1  (27/165/50)
Nevypadá vůbec špatně. Málokdy se stává, že se mí líbí starší. Je jen pár případů.
21. 08. 2016 v 23:25Off-line Tibiis  (23/-/-)
co jsou darkroomy?
25. 08. 2016 v 00:54Off-line Toy  (100/178/70)
Fakt hnusná věc :D Jinak zkus Google ...no dobře, ukecals mě :D https://cs.wikipedia.org/wiki/Darkroom
14. 01. 2017 v 06:18Off-line Tycz  (44/180/72)
Juri = Jsi jeden z mála chlapů, kteří prostě odmítají stárnout! Je to ten nejlepší způsob, jak se udržet mladým.
Nemáš štěstí, že jsi takový, jaký jsi. Jsi jen dokonalý produkt toho všeho, co jsi sám dokázal, a toho s čím ti taktrochu pomáhali tví kamarádi.
Je snadné být výjimečný vzhledem. Ale je velmi nesnadné být výjimečný i duchem, svojí osobností, charakterem, příjemným jednáním a komunikativností.
A tohle všechno ty zvládáš a v sobě máš!!
-----
Takže smekám (i když čepice ani klobouky nenosím"-)) ), a nepokaz se nám!!!
Až se možná někdy někde potkáme, asi slzu uroním svým dojetím... Vážně!
Moc zdravím
M.T.
15. 01. 2017 v 02:33Off-line Toy  (100/178/70)
Tycz - Sakra kdo jsi? :)
24. 12. 2020 v 22:41Off-line Troll  (96/-/-)
Hroznej Ocas tohle a ta jeho banda přiblblejch posluhovačů :-D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 02. 2021 v 15:00Off-line Toy  (100/178/70)
Vskutku konstruktivní komentář :) Troll je prostě přiblblej troll...
28. 02. 2021 v 21:10Off-line Eldiablo  (102/180/120)
Toy: to není troll, ale trotl! :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 03. 2021 v 02:06Off-line Toy  (100/178/70)
Vůbec neřeším...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload