Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Senzační parkour na motivy herní série Assassin's Creed III

S třetím dílem populární série Assassin's Creed, které můžete hrát na PC už od 23. listopadu 2012, přišel také se svým pokračováním parkourista Ronnie Shalvis. Natočil úžasné video, které stojí za pozornost.

V třetí sérii je hlavním hrdinou Ratonhnhaké:ton, napůl indián a napůl Angličan, který později přijme jméno Connor Kenway. Děj se odehrává v druhé polovině 18. století v prostředí britských kolonií na východním pobřeží Ameriky. Potkáte zde řadu historických postav jako je např. George Washington nebo se můžete jen tak pohybovat ve volné přírodě, lozit po stromech a lovit zvěř.

A právě tomuto prostředí svůj parkour Ronnie přizpůsobil. Ve svém videu z koruny stromů oběsí prvního červenokabátníka a za druhým, který ujíždí na koni, běží krásnou přírodou a zároveň ukazuje své parkourové umění. Pak netrvá příliš dlouho a jeho sekyra se ocitá v hrudi druhého vojáka.

Kameru si vzal na starosti filmař Devin „Supertramp“ Graham, který s ní odvedl skvělou práci. V předchozím videu si Ronnie navlékl Altairovu zbroj a předvedl svůj parkou mezi moderními stavbami.

Oficiálni trailer Assassin's Creed III:

Nebo se podívejte jak parkourové video vznikalo:

Úžasné parkourové video: Altair z Assassin's Creed v reálném světě

Foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload