Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zajímavá červí díra v klipu Mode Heaven od Depeche Mode

Už jste viděli videoklip od Depeche Mode k singlu „Heaven“? Klip se točil v bývalém katolickém kostele ve Faubourg Marigny v New Orleans, kde se pak otevírá jakási červí díra s lidmi v maskách.

Byl také inspirován filmem Terence Malicka Strom života (Tree of Life, The) z roku 2011. Singl je z připravovaného alba „Delta Machine“, které vyjde 22. března.

Studio verze singlu:

Foto: youtube.com

Onload

4 názory ke článku

22. 02. 2013 v 08:26Off-line Toy  (100/178/70)
Mysterious!...Když se v roce 1987 tato b***ská "Dark Wave" kapela proslavila legendárním songem "Never Let Me Down Again" (Music for the M***es) http://www.youtube.com/watch?… ,bylo mi čerstvých 15 let a svět se rozdělil na dvě skupiny Metal a Depeche Mode styl. Jejich muzika od té doby určovala módní směr oblékání i účesů. Dokonce tento fenomén neminul ani mě a já na této muzice vyrostl. Depeche Mode je významným průkopníkem elektronické muziky ve světě a drtivá většina pozdějších electrokapel se nechala inspirovat právě jimi. Co se týče psychedelických masek použitých v novém klipu "Heaven", pracují DM s těmito nápady častěji mj. i v klipu "Walking In My Shoes" (Songs of Faith and Devotion) http://www.youtube.com/watch?… Nový průlom v jejich tvorbě nastal podle mě v roce 2009 kdy z jejich nového alba "Sounds of the Universe" byl uvolněn do oběhu také poněkud drastický avšak pod kůži se vtírající klip "Wrong" http://www.youtube.com/watch?… z kterého od samého začátku až do konce nelze spustit oči.
Jejich směr je nově jasný a přímý a kapela opět drží krok s požadavky světové hudební scény. Je vidět že frontman kapely Dave Gahan si stále drží výbornou kondici i přes jeho pokročilý věk. Následuje spousta stejně zajímavých klipů které svými hlubokými texty a propracovaností použitých hudebních electroefektů svědčí o tom že Depeche Mode vždy budou patřit mezi nadčasové kapely které se nikdy neoposlouchají. Uvidíme jak si povede jejich nové album "Delta Machine" které je nosným scénářem pro jejich nové koncertní turné ve světě kdy DM zavítají po dlouhé době i k nám. Pražský koncert proběhne 23.7.2013 v Synot tip aréně od 17:00 hodin. Vstupenky jsou téměř vyprodány a na Aukru se dají pořídit kolem 2000,- Kč. I já jsem si nadělil vstupenku k narozeninám které mám v tu dobu a tak jako dříve na všechny jejich koncerty, těším se i na tento. Nikdy mě totiž nezklamaly a o multiefektní zážitky nikdy není nouze. Kapelu mohou mladší vrstevníci dnes znát také díky klipům "Enjoy The Silence" (Violator) http://www.youtube.com/watch?… nebo „Personal Jesus“ http://www.youtube.com/watch?…
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 02. 2013 v 22:55Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Tak tohle je dobrý... :-) ...to nejzajímavější a podstatný, co mělo být v článku, je v komentáři. Ještě, že tady ty komentáře jsou... :-)
PS: Díky, Toy.
24. 02. 2013 v 01:50Off-line Toy  (100/178/70)
Nemohl jsem odolat :D Jinak taky díky ;)
24. 02. 2013 v 23:43Off-line Forever.together  (27/180/85)
Jak môžeš uraziť Depešákou robin ? Oni aj niečo dokázali narozdiel od tích 1D asi sa nevieš vcítit do hudby -.-
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload