Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pokračování Dědictví aneb Kurvahošigutntág 2 bude velká jízda!

Kultovní komedie „Dědictví aneb Kurvahošigutntág“ se dočká po 21 letech pokračování „Dědictví II“ dle scénáře Bolka Polívky. Natáčení začne už na konci května, premiéra je plánovaná na únor 2014. Čekají nás staré známé postavy.

Vedle Bolka Polívky (Bohuš) se objeví Arnošt Goldflam, který už možná stihl prodat hadraplán a splatit nos. Dočkáme se i advokáta Miroslava Donutila a jeho manželky, doktorky Ivany Chýlkové (třeba už začala věřit v Boha, i když ho nikdo nikdy neviděl…) a Dagmar Veškrnové-Havlové, která se ale zajisté vyhne scénám „na špeku“.

V novém Dědictví si dále zahrají Karel a Marian Rodenovi, Břetislav Rychlík, Karel Heřmánek a dokonce se vrátí i Karel Gott. Chybět nebude ani Jiří Pecha, který možná opět připomene, že k*rva se neříká. A když jsme u toho, jsme zvědaví, jestli se ve filmu objeví i Irenka.

Bohuš v původním filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Režii dostal na starost Robert Sedláček, který kromě průměrného filmu „Muži v říji“ prozatím natáčel spíše dokumentární filmy. Doufejme, že se ukáže, co v něm je. Původní Dědictví režírovala a na scénáři se podílela, dnes už 83letá, Věra Chytilová.  Natáčet se bude v Praze a v Brně.

O čem bude Dědictví II?

Vlastička umřela. Vesnický kostel, pohřební kočár tažený koňmi, farář, obyvatelé Olšan a souputníci zvláštního života Bohumila Stejskala, multimilionáře z vůle Boží, z Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Trochu zestárli. Slovy Bolka Polívky: „Jsou to jako tři mušketýři po dvaceti letech“.

Bohumil (Boleslav Polívka) taky trochu zestárl. Přibyly mu majetek, starosti, kilogramy a děti. Bohuš si postavil ohromné sídlo ve farmářském stylu obklopeném zoologickou zahradou. Má rád svou dceru (Anna Polívková) a visí na šestiletém vnukovi, jehož učí jízdě na koni. Má vlastní chov koní a považuje se za odborníka.

Už sedm let nepije a celkem si zvykl na peníze. Teď ztratil ženu svého života. Bohuš je smutný, ale smutek v jeho podání má velmi výstřední podobu. Téměř každá promluva se mu proplétá s pohřební řečí a duch Vlastičky postupně výrazně vstupuje do jeho mysli i jednání. Vlastička dávala jeho životu řád, vnutila mu kázeň. Teď je Bohuš zase sám. A smutný. Je na čase vrátit se ke kořenům… k flašce.

Po sedmi letech se napije. A bude to jízda, během které se bláznivě zamiluje do herečky, málem se stane filmovým producentem a majitelem zámku, málem přijde o vnuka, málem uvěří, že Vlastička pořád žije, přijde o několik miliónů, rozbije v přímém přenosu finále soutěže Hvězdy tančí, aby nakonec pod tlakem dcery a věrného přítele Arnošta (Arnošt Goldflam) dobrovolně našel klid a sebe samého v protialkoholní léčebně v tichém rozjímání s bláznivým JUDr. Andělem (Jiří Pecha).

Bohuš si přivedl Irenku v původním Dědictví aneb Kurvahošigutntág 

Našláplá jednička

Filmová pokračování obyčejně nebývají úspěšnější než první díl, jsme proto zvědaví, jestli nové Dědictví bude aspoň trochu hrdým pokračovatelem našláplého původního filmu. Snad po zhlédnutí nebudeme muset říct: „Ježiš, to je nuda. Poď.“, jako Irenka v jedničce.

Zdroj a foto: TZ

Onload

9 názorů ke článku

03. 04. 2013 v 10:14Off-line Rinoa  (35/182/83)
ANO! :D
"A co jako?"
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
03. 04. 2013 v 12:20Off-line Peterlautner  (26/170/63)
a jako hovno...twl..:D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
03. 04. 2013 v 12:57Off-line Last33  (31/179/62)
Irenka :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 04. 2013 v 13:57Off-line Peterlautner  (26/170/63)
:DD HERČKA...........K***A je to..:D
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2013 v 16:18Off-line Windigonn  (29/181/61)
stejně ty starší filmy jsou a stále budou nejlepší... ty nové jsou taky někdy fajn, ale už to není ono.. hold byla to fajná doba, hlavně pro filmy.. ! :D :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2013 v 20:18Off-line Jenda...  (29/-/-)
Však vašu p**u jsem taky neviděl a věřím, že jí máte
03. 04. 2013 v 22:04Off-line Hozel12  (28/193/92)
"mě je tak blbě, že nemám ani tužku" :D :D
04. 04. 2013 v 03:26Off-line Toy  (100/178/70)
Iris asi nepoznáme i kdyby se tam přede všemi představila páč má nový kozy, lifting, fisting,ř**ing, p**ing a já nvm co všecko :D a její rty jsou tak napumpovaný botoxem že kdyby před kamerou řekla "Á" tak by všecky ze štábu ten průvan z pysků odnesl! :DDDD
26. 12. 2013 v 23:08Off-line Lau  (42/-/-)
pokračovanie určite nebude dosahovať kvality jendotky. Prvý film nak***ula feministka, ktorej výnimočnosť bola práve možno aj v názoroch. Film je výnimočný, odhaľuje naozaj mysel jednoduchého alkoholika. Dvojka moze byt zial reklamou na súčasného Bolka.
A ako je známe, film sa nakoniec volá inák .Vtipné je že súčasné meno je vytvorené z hlášky prvého filmu. http://zaujimavosti.net/…rvasenerika/ - vtipné je, že článok keď otvorím v práci, mi systém zablokuje. :-) stále vulgárny názov
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload