Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Cenová válka pokračuje: Vodafone vrací úder a chystá RED

Na nové neomezené tarify Telefónicy zareagoval jako první Vodafone. Neomezené volání, SMS a internet s objemem (FUP) 600 MB můžete mít za 691 Kč. Stejně jako u Telefónicy musíte podepsat smlouvu na dva roky. Navíc se chystají zbrusu nové tarify Vodafone RED.

O2 FREE CZ: Nejdiskutovanější tarif dne způsobil poprask

Nastává otázka, co dokáže Vodafone nabídnout klientům, kteří vyžadují alespoň 1 nebo 1,2 GB. Možná si nechal 58korunový rozdíl právě pro tyto případy, aby jim mohl individuálně nabídnout navýšení FUPu za zvýhodněnou cenu (oproti ceníkové nabídce) a ve výsledku tak dorovnal cenu Telefónicy.

Výhodnější nebo ne?

Pokud se spokojíte s menším objemem dat (Telefónica nabídla 1 GB), tak je nový tarif Vodafonu dokonce výhodnější. Nemusíte proto nic řešit a zrovna si můžete vychutnat neomezené volání u Vodafonu.

Pokud se ale nechcete uvázat dvouletou smlouvu, situace se mění. U O2 zaplatíte za neomezený tarif bez smlouvy 899 Kč (namísto 749 Kč). Vodafone si bez smlouvy účtuje 901 Kč a bohužel dostanete i méně dat (600 MB vs 1 000 MB).

Noví i stávající zákazníci mohou provést objednávku on-line, nové tarify budou stávajícím zákazníkům aktivovány až během příštího týdne – Vodafone pravděpodobně potřebuje připravit systém na nové ceny.

Férové tarify zatím zůstávají

V nabídce zůstávají před nedávnem představené Férové tarify. Nejvyšší z nich nabízí neomezené volání, SMS, internet s objemem 1,2 GB a 1 000 minut do zahraničí za 3 299 Kč. Nutno dodat, že bez smlouvy.

Vodafone RED na konci května

Vodafone ještě včera sliboval nové tarify na konci května, což nadále platí. Měl by představit nové tarify Vodafone RED, takže pokud nutně nemusíte přecházet, zkuste ještě vyčkat. Stále se také čeká s čím přijde T-Mobile.

Nabídky ostatních:

O2 FREE CZ: Nejdiskutovanější tarif dne způsobil poprask

T-Mobile dorovnává nabídku: S námi síť nesíť za 749 Kč

Zdroj: TZ, Foto: vodafone.cz

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload