Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Co dělat po rozchodu s klukem? Hlavně se nezblázněte!

Pokud vám právě skončil mnohaletý vztah s klukem, určitě si připadáte, jako kdyby nastal konec světa. Opak je ale pravdou. Když něco končí, vždy začíná něco nového. A u vztahu to platí dvojnásob. Dejte si ale pozor, jak se chováte. Těchto 8 věcí byste totiž nikdy neměli dělat.

1. Nelitujte se

Pokud se začnete litovat nad tím, jací jste chudáčci, ničemu tím nepomůžete. Kluci nechtějí lítostivé chudáčky, tak ho ze sebe nedělejte, protože nejste žádný chudáček. Každý den se rozchází tisíce a desetitisíce párů, aby si našli lepšího partnera. Je to úplně normální životní věc.

2. Nezabředněte doma

Pokud si chcete někoho najít, určitě ho nenajdete u televize ani v počítačových hrách. Vysedáváním doma a koukáním do zdi nikomu nepomůžete, a sobě už vůbec ne. Založte si profil na gay seznamce a jděte ven mezi lidi. Scházejte se, navazujte kontakty a dělejte si kamarády. Jakákoliv komunikace s cizím člověkem vám pomůže přejít tuto nepříjemnou životní situaci.

Foto: straightpimpin, Flickr, Creative Commons

3. Nebuďte negativní

Nikdo nechce zamindrákované mrzouty. Buďte proto pozitivní, kteří se umí radovat z každé maličkosti, které těší kdeco a které baví žít.

4. Zabraňte stereotypu

Musíte vnitřně sami v sobě udělat tlustou čáru za tím, co bylo a především před tím, co vás právě čeká. Musíte začít s čistým štítem. Tlustou čáru proto udělejte i v tom, co je vidět – kupte si něco nového na sebe nebo změňte účes. Udělejte si radost a pořiďte si na sebe něco, co vám dodá sebevědomí.

5. Neodmítejte dobré rady

Když dojde na lámání chleba a někdo vám v dobré víře poradí, co byste měli na sobě změnit, rozhodně ho poslechněte. Když vám doporučí změnu účesu, možná má pravdu. Nemusíte být Gay Man roku, ale pokud budete neupravený a zanedbaný, nikdo vás nebude chtít.

Foto: jsdavis, Flickr, Creative Commons

6. Neříkejte blbosti

Jsem tlustej, nikdo mě nechce,“ často zaznívá od kluků, kteří do sebe ládují jedno jídlo za druhým. Když si sami nejste jistí svoji postavou, je nejvyšší čas s ní něco udělat. Začněte běhat. Jděte do fitka. Nezáleží na tom, jestli během pár týdnů zhubnete deset kilogramů nebo nulu. Důležité je začít něco dělat.

7. Nenadávejte na něj

Nezačněte všude nadávat na svého bývalého kluka, co to bylo za… Nic tím nezlepšíte a v očích ostatních budete vypadat jako nevyrovnaná hysterka, co kope a kydá špínu kolem sebe.

8. Neuzavírejte se sami do sebe

Já už nechci nikoho poznat, kluci jsou svině.“ Nejsou. Svině může být úplně kdokoliv, záleží pouze na tom, koho jste si pustili k tělu.

Foto: straightpimpin, Flickr, Creative Commons

Onload

14 názorů ke článku

01. 05. 2013 v 08:17Off-line Power  (23/180/65)
jsou důležitější věci na světě než hloupej vztah
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 32  Nahlásit
01. 05. 2013 v 09:58Off-line ThomPrag  (45/180/76)
"To jsou taková hezká slovíčka...", řekl by Václav, takže se podívejme trochu na realitu.
To hlavní na začátek - chce to čas, je to nejlepší lék. Někomu to může trvat týden, jinýmu měsíc, rok nebo i více.
K jednotlivým bodům:
Ad1) Rozchodu je líto téměř vždy a téměř vždy se tím trápíme. Těžko se přestaneme litovat po 1 dni, ale po čase musíme, jinak se v tom utopíme a můžeme skončit na psychiatrii. Takže tento bod zvýraznit!

Ad2) Mno, tak určitě se chvíli po rozchodu vrhnu na nějaký seznamování... Ne, sedět doma a čumět do zdi fakt nemá smysl. Ti, kteří jsou zvyklí na "klubový život", si zajdou do svého oblíbeného buzince a třeba jim to bude stačit. Ti ostatní budou více času trávit s kamarády, protože lásky odcházejí, ale kamarádi zůstávají. Až přejde to nejhorší, může se zkusit seznamka. Nemá ale smysl se seznamovat a chtít hned další vztah, pokud nemám uzavřenou minulost - na to pozor.

Ad3) No ovšem - jestli jsem právě odkopnul někoho, kdo mě měl sice rád, ale už mě nudil a já si radši našel jinýho, tak budu zcela jistě hýřit radostí a štěstím. Jsem-li na té druhé straně, tak asi těžko.
Ad4) Jednodušší, materiálně založená buzna si změní účes nebo nakoupí nové hadříky. My ostatní víme, že drobnosti radost udělají, jinak ale tyhle povrchnosti nikam nevedou. Důležitý je zachovat si úroveň a vnitřní krásu (nezačnu třeba fetovat jenom proto, že to dělají ostatní, čímž bych poznal možná víc kluků).

Ad5) Myslím, že každý ví, komu může věřit a komu ne, čí rady jsou k něčemu a čí k ničemu. Dbát na sebe máme pořád a ne jenom po rozchodu.

Ad6) To je jako radit hladovýmu, ať se nají. Když nebude sám chtít, stejně to neudělá a bude pořád kňučet, že má hlad. Nechoďte do fitka, jsou to zbytečně vyhozené peníze, radši jděte ven. Není důležité začít něco dělat, ale někam to dotáhnout. Když ani po čase není znát posun, asi je něco špatně.

Ad7) Jasně, právě jsem dostal kopačky, ale toho hajzla budu všude vychvalovat, jakou udělal dobrou věc... Ze začátku má každý vztek, je to přirozené. Nemusíme sice celému světu vykládat podrobnosti, na druhou stranu si nebudeme vymýšlet pohádky, když se nás někdo zeptá, co se stalo. Ono se to po čase uklidní.

Ad8) Tohle je typická reakce, ale je to přesně tak - všichni nejsou stejní a je nesmysl zanevřít kvůli jednomu na celý svět.

Na závěr něco, co vlastně tak trochu popře vše výše uvedené :-) Každý člověk je jiný a obecně platné rady, které zaberou na všechny, neexistují. Můžeme si z nich ale něco vzít.
01. 05. 2013 v 12:34Off-line Markoo123  (25/186/69)
No .. keby to bolo také jednoduché :'( ://
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
01. 05. 2013 v 16:31Off-line Trust.no.one  (27/179/65)
súhlasím s violin.concertoII :D mne to pomôže vždy :D možno sa neskôr udobríte a stanete sa aspoň kamaráti ak budete vedieť zabudnúť na to čo bolo a zmie***e sa s tým, že to už nikdy nebude..obaja...no aj tak je fajn povedať si aký to bol k****..
01. 05. 2013 v 19:02Off-line TheCreator  (28/171/60)
Když se zamiluješ, změní tě to navždy a nezáleží na tom jak moc se o to pokoušíš, ten cit nikdy neodejde...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 05. 2013 v 20:20Off-line MattSkywalker  (30/-/-)
If only I had a boyfriend to break up with...:)
01. 05. 2013 v 21:53Off-line Jorynek  (30/-/-)
s bodem čislo dva nesouhlasím ... myslím žeby si člověk měl odpočnout od flirtování a navazování novejch kontaktů dokud se z toho nevyseká ... myslím že měsíc klidu po rozchodu neuškodí a k těm novym kamarádům no z vlastní zkušenosti bych asi hned tak někoho nezatěžoval rozchodem a spíš bych se svěřoval lidem co znám už nějakou dobu a oni znají mě =)
01. 05. 2013 v 22:43Off-line Vlce.kluk  (49/183/84)
Ono se to lechce řekne než udělá protože záleží jak ten vztah dvou lidí byl hluboky.Jedno vím jistě vzpomínky zustanou vždy s námi tyse nedají vymazat.
02. 05. 2013 v 05:36Off-line Erumatto  (27/-/-)
Souhlasím.... ;) a potvrdím i z vlastní zkušenosti ;)
02. 05. 2013 v 05:59On-line Richard33  (44/185/80)
Každý si najde svoji cestu, jak se v tom neutopit.

Tohle je celkem dobrá kostra jak se chovat :-)
04. 05. 2013 v 18:25Off-line Byto  (54/171/75)
zivot ma naucil hodit to zajlavu a zit dalej
23. 06. 2013 v 11:53Off-line MICH  (28/189/71)
Jak to čtu celkem sranda
04. 05. 2014 v 21:28Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Mno tak to abych začal z toho hulit trávu ne? Podle těch rad by to tak sedělo :D
04. 05. 2014 v 21:33Off-line Vlce.kluk  (49/183/84)
Není lehké se rozejít s človíčkem, kterého si miloval a pak jsou další, teří se k tobě chovají jako k hajzlovi.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload