Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Operátor SIPhone nabízí internet s „neomezeným“ FUP

Asi každý už zná nové neomezené tarify od našich tří operátorů. O2 začalo s tarify Free, které způsobily revoluci a zbylí operátoři v rychlém sledu představili taktéž „výhodné“ tarify. SIPhone je další z mnoha, kdo přišel se svojí konkurenční nabídkou. Tato nabídka ale nabízí zajímavé podmínky a internet za pusu

Jak je na tom SIPhone s mobilní revolucí?

Na webových stránkách SIPhonu bohužel nenajdete ceník tarifů, můžete si ale o aktuální nabídku napsat skrz formulář na webu.

Tarify SIPhonu

Ceny internetu jsou bezkonkurenční. A velmi důležitá informace – tarify lze během měsíce obnovovat, můžete si tedy například koupit Internet V s FUP limitem 10 GB a až ho vyčerpáte, můžete si bezplatně pomocí e-mailu či zavoláním na infolinku reaktivovat dalších 10 GB. Pokud se tato možnost nezmění, máte tak k dispozici prakticky neomezený FUP.

Opětovné navýšení lze provést u všech datových balíčků – nedojde-li k zneužívání, operátor vám balíček reaktivuje klidně vícekrát do měsíce, a pokaždé zdarma.

SIPhone běží v síti T-Mobile a nabízí výhodné účtování po vteřinách.

Úvazek na 12 měsíců s výhodnými podmínkami

Ceny platí při úvazku na 12 měsíců, ovšem pozor. Od smlouvy můžete kdykoliv odstoupit (výpovědní lhůta jeden měsíc) a penále bude činit trojnásobek nastaveného tarifu.

Jelikož jednou měsíčně můžete zdarma tarify měnit, tak pokud si před podáním výpovědi požádáte o nejnižší tarif „Tarif 1“ za 29 Kč, penále bude činit pouze 87 Kč (3×29 Kč).

Pokud byste se pro SIPhone rozhodli, ověřte si výše zmíněné informace, které v době uveřejnění článku jsou sice platné, ale mohou se následně změnit. Převod čísla je zdarma. Věnujte také pozornost obchodním podmínkám a smlouvě, kterou podepisujete. Zkušenosti ostatních si také můžete přečíst na webu gsmarena.cz.

Až příliš lákavá nabídka?

Nedůvěřivci si určitě kladou otázku, v čem je vlastně háček, protože nabídka to je více než zajímavá. Bohužel otázku zatím musíme ponechat bez odpovědi – spolehlivost a reálné zkušenosti ukáže až čas.

SIPhone nám napsal: „Naše společnost je již historicky telekomunikačním operátorem, přičemž v posledních letech jsme své aktivity rozšířili i do oblasti mobilních služeb, které poskytujeme jako virtuální mobilní operátor v síti T-Mobile.“

Nabízí trojice hlavních operátorů „výhodné“ tarify?

„Revoluční tarify “ jsou výhodnou pouze pro část lidí, která často hodně volá a SMSkuje. Ten kdo si chce ale užít funkce chytrých telefonů – především internetu, tak revoluci nepocítí. Ceny internetu v mobilu jsou u těchto tří operátorů opravdu vysoké a FUP (tedy limit stahovaných dat) je směšný.

Dříve neomezené tarify stály i několik tisíc korun a proto nynější cena 749 korun je „výhodná“. Proč tomu je tak až nyní? ČTÚ nechal naší trojici operátorů volnou ruku a tak tu dlouhá léta byly pouze extrémně předražené tarify. Dalším faktorem je i aukce kmitočtů a potencionální příchod čtvrtého operátora.

Přehlídka tarifů

Neomezené volání, neomezené SMS a velký objem mobilního internetu – to je tzv. neomezený tarif. Všechny níže uvedené tarify mají neomezené volání a SMS v České republice. U každého tarifu je uveden FUP limit pro internet v mobilu.

O2 – 749 Kč (1 GB) – bez závazku 899 Kč

T-Mobile – 749 Kč (1,5 GB) – bez závazku 899 Kč

Vodafone – 699 Kč (1,5 GB) – bez závazku 574 Kč

Jak je vidět, ceny bez závazku jsou logicky vyšší a tak se lidé upisují (což zatím stále nedoporučujeme).

Titulní foto: © Depositphotos.com/yekophotostudio

Autor článku se věnuje moderní technice, mobilním zařízením a IT. Blízká je mu investigativní žurnalistika a nepohrdne ničím novým a neotřelým.
Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload