Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mladý umělec Daniel: Na klucích je něco víc sexy

Danielovi (DanielBlack) je 19 let, zatím bydlí v České Lípě, kde se i narodil. Dostudoval Oděvnicko-řemeslnou střední školu v Liberci. Miluje umění a chce se věnovat módnímu návrhářství. Rád šije, miluje kresbu a fotografování. Občas si brnká na kytaru a dokonce zpívá, i když jak sám přiznává, moc to zatím neumí.

1. Kdy sis uvědomil, že jsi na kluky?

Když jsem byl puberťák. Tohle je věc, kterou jsem asi věděl vždycky, jen jsem si to asi tak nepřipouštěl. S přibývajícím věkem bylo všechno jasnější a jasnější, až se mi rozsvítilo. A řekl jsem si, že jsem asi fakt gay, protože jsem samozřejmě nekoukal po holkách, ale po klucích. Prostě je na nich něco víc sexy.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

2. Komu jsi to řekl poprvé?

Asi ve 14 letech jsem se s tím svěřil svojí sestřenici jako prvnímu člověku z rodiny, věděl jsem, že si to nechá pro sebe. Ulevilo se mi a mohl jsem si o tom konečně s někým povídat otevřeněji.

3. Kdo další se to dozvěděl?

Když mi bylo asi 16 let, tak jsem to řekl bratrovi, se kterým mám nejlepší vztah ze všech mých čtyř sourozenců. Na základní škole jsem to neřekl nikomu, protože jsem se za to styděl, myslel jsem si, že je to špatně.

Ne však kvůli sobě, ale kvůli okolí, protože se o tom všichni tehdejší kamarádi bavili, jako by to bylo špatné a proti přírodě, a také na mě pokřikovali všichni okolo, že jsem teplouš a podobně. A to jen proto, že jsem byl uzavřený a s nikým jsem se moc nebavil.

Až v osmé třídě jsem si našel ve třídě opravdovou kamarádku, kterou je až doteď. Ale o své orientaci jsem jí řekl, až když jsem přestoupil do prvního ročníku na střední školu.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

4. Na střední škole to věděli?

Na střední školu jsem šel už s tím, že jsem gay a netajil jsem se tím. Všem jsem to na rovinu řekl, protože žít s tím, že si ze začátku neustále nalháváte, že takoví nejste a pak to vědět a tajit to, trápit se tím. To prostě není jednoduché. Takže jsem do toho šel po hlavě.

Většina mě přijala, ve třídě všichni, střední škola byla úžasná a opravdu jsem měl skvělý kolektiv. Okolní třídy mi byli ukradené, často jsem se setkával s různými nadávkami a podobně, ale na to už jsem byl vyzbrojený ze základky, takže jedním uchem tam, druhým ven. Prostě mě to nezajímalo, stejně tak jako ti lidé. Všichni, co se na mě koukali ze shora, jako na něco protizákonného a zvrhlého, byli hloupí. Už jen proto, že posuzovali lidi okolo sebe podle toho, jak vypadají, ne proto, jací doopravdy jsou, ale myslím, že na to sami časem přijdou.

5. Doma jsi do té doby neřekl?

Neměl jsem důvod to říkat, dokud se neobjevil přítel. Tím mám na mysli opravdový vztah. To bylo až o prázdninách po třeťáku. Můj otec pro mě neexistuje, takže žiju jen s mamkou, která mě vychovala sama, zrovna když se otec snažil být tátou.

Neměl jsem to doma nijak zvlášť lehké, ale nemám v plánu tu mluvit o problémech, kterými jsem si prošel, můžu však říct, že to bylo chvílemi opravdové peklo a byl bych rád, kdyby se většina těch věcí nestala. Ale vlastně jsem za to rád, protože věřím, že přesně díky tomu jsem takový, jaký jsem. A tak jsem se odhodlal svěřit se nejdůležitější osobě v mém životě – mojí mamince. Bylo to vlastně docela vtipné.

6. Jak jsi jí to řekl?

Jednou jsem přijel domů z Prahy od svého (dnes už bývalého) přítele, byli jsme spolu asi 2 měsíce a já věděl, že chci, aby o něm věděla, chtěl jsem si s ní povídat – o něm a o všem, co láska obnáší.

Mamka seděla u počítače a něco tam dělala. Já se vedle ní posadil a povídám jí, že si chci o něčem důležitém promluvit, o něčem co se týká mně. Ona mi řekla, ať pokračuju.

Začal jsem slovy: „Víš mami, je to pro mě opravdu těžké říct ti něco takového…“ a celkově jsem jí popisoval svoje – v tu chvíli – stísněné pocity a ona prostě koukala pořád do počítače, jak kdyby mě vůbec nevnímala, tak jsem jí okřikl. Že se jí tu snažím sdělit něco opravdu důležitého a ona se prostě věnuje počítači.

Když mi začala věnovat všechnu pozornost, začal jsem být opravdu nervózní. Ani nedokážu přesně definovat svoje pocity, ale nebylo to až tak příjemné.

Tak jí říkám: „Víš, mami, v Praze jsem si někoho našel“. Nechtěl jsem jí přímo vpálit „jsem teplej“ nebo „mám kluka“, proto jsem řekl, že jsem si našel drahou polovičku.

Ale to nejhorší bylo přede mnou – řekl jsem: „Jmenuje se Petr“. Najednou jsem viděl, jak na mě zaostřila, rozšířily se jí zorničky a povídá: „Cože? Petr? Jako kluk?“ Tak jsem jí to potvrdil.

7. Jak reagovala?

Výraz v její tváři ani nedokážu popsat. Byl jsem z něj zmatený, protože jsem si opravdu myslel, že to už dávno tušila, také se říká, že mámy to vždycky poznají.

8. A nepoznala. Jak to?

Proč to ta moje nevěděla, když jsem jako malý běhal po zahradě v holínkách s deštníkem a zpíval si Kylie Minoque, nebo když jsem jezdil k babičce a tam si omotával kolem hlavy tisíc barevných šátků a hrál si na Rosalindu?

Jako malý jsem si s bratry nehrál, byl jsem pořád sám a nehrál jsem si ani s auty ani s panenkami, ale se zvířátky. Povím proč, protože jsem byl na základce zamilovaný do holky, nebo spíš zakoukaný. Ani sám nevím, ale bylo to pro mě opravdu emotivní období. Mamka byla semnou a pořád mě utěšovala, a to samé se mi za čas stalo znovu, a dokonce v prváku. Bylo to asi to, co jí brzdilo v tom připustit si, že její syn je homosexuál.

9. Co ti na to řekla?

Ten den semnou už nemluvila, asi si potřebovala urovnat myšlenky a mě to ani nepřekvapuje, nechal jsem ji v klidu. Druhý den za mnou přišla sama a řekla mi jen, že Petra ráda osobně pozná. Tak jsem se štěstím rozbrečel. O týden později přijel přítel na návštěvu a všechno bylo dokonalé.

10. Jak tě bere zbytek rodiny?

Momentálně o mně ví snad celá rodina kromě dědy, ten by to asi neskousl.

Od začátku to všichni berou jako fakt, jako něco opravdového, co se nezmění, čemu není žádné nápravy, zkrátka, že je to přirozená věc, kterou jsem si nevybral.

11. Když se to dozvěděli, co jsi cítil?

Cítil jsem samozřejmě úlevu, co jiného. Úlevu, že se o tom můžu konečně bavit otevřeně, ničím se netajit. A také, že si o tom povídám jak s mamkou, tak s bratrem, bavíme se normálně o klucích a o věcech okolo.

12. Měl jsi nějaké problémy po coming outu?

Všichni mně nadávali hlavně kvůli vzhledu. Od osmé třídy jsem se začal řadit do skupiny s názvem „emo“. Takže jsem nosil černé natupírované vlasy s obří patkou. Dokonce jsem si maloval oči i nehty na černo. Ale musím podotknout, že jsem se neřezal ani žádné podobné věci, které si spousta lidí vybaví ve spojitosti s tímto stylem. Přivedla mě k tomu dnes moje nejlepší kamarádka. Takže jsme oba byli terčem pozornosti a posměchu.

Každý si na nás ukazoval, posmíval se nám a to jenom proto, že jsme měli potřebu vystoupit z toho davu samých stejných lidí a zvolili jsme si tuto cestu. Takže jediné nepříjemné situace byla slovní šikana, se kterou se setkávám dodnes.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

13. Máš nějaký nepříjemný zážitek s věřícími?

Nesetkal jsem se přímo s odporem, ale jednou, když jsem byl s pár kamarády, přišli za námi nějací „pánbíčkáři“ a začali vykládat nesmysly o Bohu a jak je spravedlivý a podobně. Dostal jsem CD nějakých modliteb.

14. Co jsi s ním udělal?

Když mi ho dávala, tak jsem jí řekl – jsem gay. Paní se tak podívala, vytrhla mi CD z ruky, sebrala svého pofiderního parťáka a rychlým krokem odchvátali (smích).

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

15. Co bys poradil klukům, kteří jsou ve stejné situaci, jako jsi byl ty?

Není na to žádná rada. Prostě být sám sebou, nebát se ničeho, i když se to někdy zdá na první pohled opravdu těžké, ale většina věcí potřebuje svůj čas, to je přesně to, co musíte udělat. Být trpělivý a všemu dopřát svůj čas.

16. V čem tě tvoje orientace omezuje?

Omezuje mě ve vztahu s dívkou.

17. Chtěl bys s nějakou chodit?

Znám spoustu skvělých dívek a vím, že vztah s nimi by byl dokonalý, kdyby byly klukem. Bohužel, je to už nemožné, to je jedna věc, kterou vím jistě.

18. Přináší ti tvoje orientace nějaké výhody?

Dozvím se spoustu věcí o klucích mých kamarádek, včetně těch intimních (smích). Dělám si srandu, žádné konkrétní výhody mi to nepřináší.

19. Dal bys klukovi pusu na tramvajové zastávce plné lidí?

Jsem naprosto smířený s tím, kdo doopravdy jsem. Našel jsem konečně, někde v sobě, ten klid, který jsem tak dlouho hledal. Takže ano! A rád. Jen ať to všichni vidí, že já se za nic nestydím, nic neskrývám.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

20. Koho považuješ za gay ikonu?

Je to sice dost ohrané, ale pro mě je to Lady Gaga.

21. Jak vnímáš českou/slovenskou gay scénu?

Nijak, moc se v ní nepohybuju. Ani mě neláká. Sice mám zde profil, ale z prostého důvodu – jsou tu skvělé články.

22. Co bys vzkázal lidem, kteří nemají rádi gaye?

Nic, stejně to nepomůže. Čas jim zodpoví na všechny otázky ohledně homosexuality. A buď si spoustu věcí uvědomí, nebo budou celý život ztraceni a žít ve lži.

23. Jací kluci se ti líbí?

Nemám žádný vyhraněný typ kluků. Stejně tak, jako se mi líbí blonďák, tak se mi může líbit i brunet. Mám ale slabost pro vousatý kluky, ale ne alá „Jesus Christ“.

24. Máš rád tetování, že?

Mám slabost pro potetované s pevným tělem, vysoké, ale jak říkám není to žádná podmínka a obejdu se i bez toho.

Nikdy ale nechci kluka, který by měl nadváhu, abych byl spokojený, tak mě protějšek musí prostě přitahovat. Snad se to nikoho nedotkne a nebude to znít povrchně.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

25. Co je ta nejvíc gay věc, kterou jsi udělal?

Udělal jsem ze sebe ženu. Chci ale upozornit, že nejsem nijak extra zženštilý. Jsem normální kluk, i když si to spousta lidí nemyslí, protože si barvím vlasy a používám make-up.

26. Jakou nejvíc gay věc by sis přál?

Vždycky jsem si přál dostat červené růže.

27. Jak vnímáš internetové seznamování?

Je to dost divné, ale doba je tomu přizpůsobená. Pokud se mám s někým sejít, tak jedině na nějakém veřejném místě a musím předem vidět jeho fotku.

28. Špatná zkušenost?

Mám smůlu na fejky.

29. Jak tomu předejít?

Nejlépe, kdyby se ukázal třeba na webkameře.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

30. Souhlasíš s registrovaným partnerstvím a adopcí dětí?

Rozhodně ano. Spousta lidí říká, že dva muži nedokážou dát dítěti tu pravou mateřskou lásku, jako třeba žena. To podle mě není pravda. Každý má na toto právo, bez jakýchkoliv výjimek. Osobně nad dětmi nepřemýšlím, ale kdo ví, co ukáže čas.

31. Co tě nejvíc baví?

Především kresba a fotografování. Kreslení se věnuju už odmala, doma říkají, že to mám po dědovi, je velmi nadaný v tomto směru. Co se fotografování týče, jsem velký amatér, ale chci se v tomto směru víc rozvíjet.

32. Je ti blízký oděvní průmysl?

Tvořím vlastní oblečení podle různých internetových inspirací, což je spjato s mojí střední školou, tedy rád šiju a dokonce jsem dostal první cenu za svou maturitní práci, tedy ušité šaty, to bylo velmi potěšující.

33. Co dalšího máš rád?

Rád si brnkám na kytaru a zpívám, i když to moc neumím (smích). Miluji svoje opravdové kamarády, takže se snažím, trávit s nimi co nejvíce času.

Když jsem byl malý, měli jsme velký dům a zahradu, tudíž jsem měl možnost chovat zvířata, takže jsem měl několik králíků a papoušků. Mezi moje nejoblíbenější zvířata patří především koně, které miluji. Jako malý jsem navštěvoval jednu jízdárnu. Strávil jsem u koní dost času na to, abych si k nim vytvořil silný vztah, jsou to pro mě silná a temperamentní zvířata. Jde z nich strach, ale také z nich lze vycítit lásku, rád jezdím a starám se o ně.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

34. Neuvažoval jsi nad modelingem?

Nedávno jsem se zaregistroval na jedné stránce pro modely/ky, to by mě také velmi bavilo, být fotomodel. Lidé o mně často říkají, že jsem umělec. Mně to přijde jako hrozně hezké označení, takže to beru jako kompliment. V budoucnu bych chtěl být nejspíš módní návrhář, když už jsem si to vystudoval, samozřejmě vím, že to obnáší mnohem víc, než jen střední školu.   

35. Co teď plánuješ?

Vysokou školu, která mi letos nevyšla, takže příští rok zkusím štěstí znovu. Samozřejmě bych chtěl pokračovat v oboru, nejspíš bych šel na nějakou textilku, nejlépe v Praze.

Do té doby si chci udělat buď státnice z anglického jazyku, nebo půjdu na rok někam studovat a dám si to dálkově, abych si mohl něco vydělat a zároveň neztratil titul studenta. Chci jít také bydlet do Prahy, protože je tam samozřejmě mnohem více možností, jak se uchytit, než tady u nás.

Foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

36. Jaký je tvůj sen?

Momentálně se více věnuji zpěvu a chci se v tom zdokonalovat, jak jen to půjde, protože mám už od mala životní sen, být zpěvákem, být úspěšný (hlavně v zahraničí), což se zatím nikomu z Česka zcela nepodařilo.

Jako malý jsem měl sen – někteří chlapci chtěli být třeba policistou, hasičem nebo třeba kovbojem. Holčičky princeznami, a já chtěl být žokejem, ale to mě už přešlo. Dnes mým nejreálnějším snem je zmiňovaný módní návrhář, tak uvidíme.

37. Kdo je tvůj vzor a inspirace?

Asi nemám žádný určitý vzor. Snažím se být sám sebou, pokud se bavíme o osobnostech. Já spíše lidi obdivuju za to, co dělají, než abych se je snažil nějak v něčem napodobovat nebo se jimi řídit.

Miluji Lady Gaga, ne jen kvůli hudbě, kterou tvoří. Především ona sama o sobě je hrozně velká osobnost. Mám spíše idoly, které mě hodně ovlivnily vizuálně. Například Hayley Williams, pro kterou mám slabost, nebo Johny Depp.

38. Jak relaxuješ?

V posteli. Koukám na seriály nebo filmy. Mezi moje nejoblíbenější patří především tvorba Tima Burtona a filmy, kde hraje Johny Depp nebo Helena Bonham Carter. Spím a miluji jídlo, dobré jídlo – lasagne!

39. Kdybys teď mohl změnit tři věci, které by to byly?

Chtěl bych nějakého chlapa pro moji mámu, který by se o ni postaral a dal by jí tolik lásky, kolik by mohl. Aby byla šťastná, protože to táta nikdy nedokázal. Takže bych změnil také tátu, i když vím, že bez něj bych byl někým jiným, ale o to tu nejde.

Danielům profil: DanielBlack

Titulní foto: Petr Müller, Petr Müller Photography

Onload

92 názorů ke článku

28. 07. 2013 v 10:25Off-line SirEragon  (58/182/82)
(DanielBlack)- hodně štěstí a lásky. My takové možnosti neměli. Držím palce.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
28. 07. 2013 v 10:35Off-line Samuell  (29/176/55)
Super rozhovor :) Nevím, proč tak málo lidí chápe že se nám prostě všechny ty kombinace stylu a mody líbí :) a zrovna u Dana mi nepřijde že by měl za potřebí někoho napodobovat,každý kdo si prohlédne fotky vidí že on je originální.
Souhlasím - 18   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
28. 07. 2013 v 11:14Off-line Toy  (100/178/70)
Dane, na Tobě jsem obdivoval vždycky tvoje nápady s fotkama. Víc o Tobě zatím nevím...bohužel. Tedy až na to co se dozvídám z fb :)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
28. 07. 2013 v 12:46Off-line Colombo  (103/192/90)
Transka s kovošrotem na těle :-)
Souhlasím - 58   •  Nesouhlasím - 42  Nahlásit
28. 07. 2013 v 14:22Off-line Colombo  (103/192/90)
Chci podotknout obecně, že tady MÁ KAŽDÝ PRÁVO vyjádřit svůj názor, ať je jakýkoliv. Není bez zajímavosti, že tu někdo napíše, že každý má právo na svůj styl (s čímž souhlasím), ale už jiným upírá právo na vlastní názor. Omlouvá vás možná nízký věk a váš rozhled.
Souhlasím - 17   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
28. 07. 2013 v 14:34Off-line Atlantis  (27/175/64)
Jeden z těch mála rozhovorů, co jsem si přečetl s radostí. Je zajímavý, svůj, talentovaný (super fotky a moc se mi líbí ta první kresba!). A fakt si nemyslím, že by imitoval nějaké známé extrémy, a už vůbec si svůj vzhled nepoškozuje, jestli to je to co chce, máte sotva to právo mu v tom bránit (obvzlášť když má v sobě tolik stylu a jeho image mu slušně vychází:) ) Ta návrhařina k němu fakt sedí, proč by neměl být ukázkou cesty, kterou se chce vydat?
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
28. 07. 2013 v 15:31Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Aha, kdyz si obarvim vlasy, vezmu si obleceni, ktere se prilis nenosi, dam si roztahovak do ucha a make up a k tomu neco nakreslim, tak je ze me automaticky UMELEC??
Souhlasím - 31   •  Nesouhlasím - 16  Nahlásit
28. 07. 2013 v 18:04Off-line Colombo  (103/192/90)
descaharm: Teda člověče, tohle tvoje psaní kdo dočte do konce, klobouk dolů. Má to být jako průvodní dopis k CV - tedy výstižné a stručné... :-)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
28. 07. 2013 v 19:39Off-line Hanis  (26/191/72)
Spadla mi pusa až na zem, ty jsi nádherný!
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 23  Nahlásit
28. 07. 2013 v 20:45Off-line Thomyk  (38/177/72)
Mam Rad originální lidi, kteří umějí vystoupit z davu a jít svoji cestou.
Pokud budou tvé věci tak originální jako Tvoje fotky a image a zůstaneš svůj máš slušně našlápnuto prorazit i ve světě a pak to všem těm zaprděnejm a zamindrákovanejm netolerantním blbečkům descaharm a colombo pěkně natřeš , je hodně fajn že studuješ co Tě baví, k tomu Angličtina nenech si do toho mluvit, myslm, že i tvoje super máma je na tebe hrdá a rozhodně se za Tebe nestydí
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
28. 07. 2013 v 23:44Off-line DanielBlack  (29/188/69)
descaharm : Tak jo, nechtěl jsem se vyjadřovat ale nejde to. Prosímtě, jak můžeš říct ,že jsem zženštilej, viděl jsi mě někdy? Mluvil jsi semnou někdy? Ano možná jsem trochu zženštilej jako valná většina,ale nejsem žádná vykroucenina, ty sám usuzuješ podle fotek a to ti přijde ok?
Navíc, moje rodina a mí blízcí, všichni mě milujou , tolerujou a berou takového jakej jsem. A když na mě nedej bože někde někdo zakřičí buzno, tak se mě zastanou, protože to jsou praví přátelé a rodina. Je to jedná velká hloupost to co tu píšeš. Jsem student a dokud studuju chci si užívat každou minutu , a chci si to užívat takhle. Dřív byla jiná doba, jiné trendy a podobně, hold když jsi ze staré školy a nedokážeš přijmout tuhle realitu za to nikdo nemůže ale obohacovat tenhle rozhovor tím, že o mě píšeš něco , co se mi absolutně nepodobá mě i celkem uráží. Tvůj příběh o tvém kamarádovi, je vlastně docela smutnej, a je mi líto toho kamaráda, protože ty jsi přesně ten typ jak tu píšu, ano, v nouzi poznáš přítele a ještě to vnímáš jako ostudu, já bych se styděl mít takovýho kamaráda jako jsi ty. Toď vše.
A názor nikomu neberu, ale to co jsi napsal zrovna ty s tímhle moc nesouvisí.
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 15  Nahlásit
29. 07. 2013 v 00:38Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Mily jeffree, zjevne si nepochopil muj komentar. Moje chyba, ze jsem ho napsal pod clanek, coz je matouci, protoze je myslen obecne a vyjadruje moje nepochopeni...
29. 07. 2013 v 16:21Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
No to je zase debata tady :D :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 07. 2013 v 20:04Off-line Thomyk  (38/177/72)
Sorry DanielBlack , ale chci reagovat na komentář kterej mi sice přijde absolutně mimo, ale je tady potřeba více názorů..
Ten pan co tady radí, by měl zvážit, zda je o jeho nekonvenční rady zájem.
Ano každý si vybírá podle své chuti, a tendle kluk je dost originální a chytrej na to, aby si vybral co se mu libí, evidentně je se svým vzhledem i okolím spokojený a je mladý chce život žít naplno.
Názor, že každý kdo je trochu zženštilého vzhledu případně i chovaní je špatný a pán z toho má komplex, tak buď mu to máš říct, nebo to překonat(pokud jsi opravdový kamarád), nebo se s ním nekamarádit, nikdo Tě nenutí si Tvůj komplex prohlubovat. Pojem image je pro Tebe Španělská vesnice.
Ovšem proč píšeš svůj příběh pod tento rozhovor a nevytvoříš svůj comingoutový rozhovor je nějak vadný.
A že jsi rytíř a ochránce slabých, to musí mít viditelnou vadu(koktaní, fyzický handikep) jsou prostě i lidé s jiným myšlenkovým náhledem a rozhledem(také na jiném IQ rozsahu) a možná Tě to i překvapí ale jsou i lidé, kterým se zženštilost libí, stejně jako jsou heteráci, kterým se libí zmalovaný princezny..

Celkově vidím, že si v textu vybíráš to co Tě dráždí a přesouváš si to na začátek, jinak nevím jak si vysvětlit , že jsi přehlédl první větu kde Daniela chválím za jeho originalitu a dle mého názoru vzhledem k jeho věku skvěle názory spojené s prožitou životní zkušenosti.
A tvoje moudra a přirovnání , která jsou spojena se sledováním televize a Tvého okolí v Ostravě, ke kterým jsi měl potřebu podělit se tady jsou opravdu hodně subjektivní a myslím, že autor projevil dostatečný nezájem o ně. Nevím co jsi těmi radami a názory přesně zamýšlel a asi to bude i tvým věkem (92/176/74), že se prostě nedokážeš s touto generací naladit na stejnou vlnu a máš potřebu poučovat svoji životní zkušeností.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 07. 2013 v 22:04Off-line Thomyk  (38/177/72)
nebudu citovat každý odstavec a dávat Ti do souvislosti k čemu to patřilo.
Jsem rad, že jsi uznal alespoň ten poslední bod ikdyž narážka Ti asi unikla..
Nebylo cílem Tě jakkoliv zesměšňovat či urážet, jen jsem Ti pro představu napsal podobný názor na člověka kterého neznám a soudim jej jen podle pár komentařů a příběhu, který jsi napsal
věřím, že máš spoustu zájmů, koníčku, věcí a lidí které máš rád a oni Tebe, jen mi byly nepříjemné Tvé názory na fotky a shrnutí dle subjektivního pocitu co je správné a poučování jak to napravit.

a přeci jen si dovolím jednu citaci, protože tohle jako by si mi vzal z pusy, přesně tohle by bylo fajn, kdyby ses tím řídil i Ty :

Opravdu máš takové schopnosti poznat člověka přes internetová písmenka? Hm, mě to neurazí, ani ti to nebudu vracet stejnou mincí. Takové přestřelky a invektivy totiž nejsou konstruktivní a nikam nevedou. Takže tě zesměšňovat nebudu, naopak v reálu jsi třeba fajn kluk a tady na netu jen píšeš unáhlené soudy.

:-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
29. 07. 2013 v 22:20Off-line DanielBlack  (29/188/69)
descaharm : sakra ty jsi kouzelník, najednou je ti 41 let!
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
29. 07. 2013 v 22:22Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Možná chtěl vystoupit z anonymity, abyste viděli, že si nedělá z huby sráč jako někdo.. Jen k tomu použil daleko vhodnější formu!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
29. 07. 2013 v 22:52Off-line DanielBlack  (29/188/69)
to chápu ale co to má co za souvislost s mým rozhovorem? Jak zde bylo řečeno, udělej svůj vlastní rozhovor, protože přesně tam se to všechno hodí. Něco jsem si z toho co jsi napsal vybral a vzal jsem to v potaz ,že je to názor, ovšem valná většina tvého textu spadá do úplně jiné kategorie. Dál bych v tohle směru konverzaci nerozvíjel.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
29. 07. 2013 v 23:21Off-line AdamDilda  (29/180/60)
Pěkné fotky, skvělé líčení a dobrý styl ;)
Rozhodně ti držím palce, ať to dotáhneš daleko a nepřestaneš si jít za svým snem! ;)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
01. 08. 2013 v 16:11Off-line Byto  (54/171/75)
drzim mu palce at se mu v zivote dary
02. 08. 2013 v 13:16Off-line Merglo  (44/-/-)
Daniel sa mi páči, priťahuje najviac na fotkách kde má najmenej výstredný imidž. Nie je dobré trpieť komplexom inakosti. Psychológ Sigmund Freud a aj veľká rozšírenosť homosexuality v staroveku dokazujú, že každý sa rodí ako bisexuál. Preto nie je treba sa príliš chcieť líšiť od ostatných, ale prijať sa presne takého ako m Pán Boh stvoril :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
06. 08. 2013 v 00:09Off-line DaweStar  (35/-/-)
Já chci říct jen jedno a to hlavní. Všichni gayové se cítí, že mají největší právo na to mluvit do ostatních gayů, jelikož všichni ví nejlíp jak být nejvíc in a co nejvíce nosit a jak se nejlépe chovat v gay světě. Všichni máte plnou hubu urážlivých a závistivých keců jenom proto, že se trochu vymyká vaší představě o "dokonalém světě". Bohužel vás musím zklamat, že je to váš svět a jestli se vám jeho svět nelíbí - tak to vůbec není vaše věc, jelikož o něm vůbec nic nevíte. Dan není jako velká většina z vás, zakomplexovaných svobodných, starých se sebou nespokojených gayů, kteří moc dobře ví, že už nemají na nic, jen na to si honit p**o někde v koutě. Je to inteligentni, mlady, prespektivni kluk, který je takový, jaký chce být. Nebrání se ničemu. Je svobodný a je užasný v tom co dělá. Kdyby aspoň polovina z vás co na něho máte takový názor měli trochu víc v hlavě a nebo aspoň malinko vác kreativity ap ochopení - milujete ho, stejně jako jeho obrovké množství kamarádů a fanoušků. Prosimvás nechte si ty nenávistné řeči, jste jen závistivé buzny a je mi z vás špatně.
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
06. 08. 2013 v 01:53Off-line Toy  (100/178/70)
jj... souhlas
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
09. 08. 2013 v 16:22Off-line Colombo  (103/192/90)
Už je to tady jak v psychologické poradně... :-)
10. 08. 2013 v 15:31Off-line DjLuko1996  (27/175/-)
Aj ja chcem bit ale nie nejaky buzerant ale taky riadny model ....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
25. 08. 2013 v 23:26Off-line Andy6  (27/-/-)
On je dokonalej :P
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
26. 08. 2013 v 19:47Off-line Tondapraha  (70/-/-)
Andy6=Já mám o dokonalosti,jiné předstvy.Ale ten kluk není dokonallý!!
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
30. 08. 2013 v 21:46Off-line JarodShadowsong  (23/-/-)
descaharm: Tvoje argumenty jsou samozřejmě rozumné, ale přesto s tebou nemohu souhlasit. Já sám bych na sebe také nechtěl tak upozorňovat, jako tady chlapec z rozhovoru, ale je to věc každého z nás.

Ty jsi podle všeho velmi konzervativní a ohleduplný ke svému okolí, zejména třeba vůči rodičům, kteří předpokládám budou už starší a rozumím tomu, že nechceš strhávat pozornost na sebe a svou rodinu.

Nicméně to, jak vypadáme, je naše sebevyjádření. Každý člověk by se měl oblékat tak, aby se v tom cítil pohodlně a dobře. "Ve své kůži." Pakliže je někdo extravagantní, je to jeho volba, je mu příjemné takhle vystupovat, musí být připraven na případné odpůrce (bohužel). Ale rozhodně bych to nebral jako ostudu. Lidé by se v první řadě měli naučit nesoudit ostatní lidi, jen podle toho, že vybočují z davu. Jen se podívej, co se dnes nosí. Je zcela normální, že hetero kluci mají růžové tričko nebo košili. Já třeba tu barvu nesnáším. Spousta kluků se dnes obléká velmi barevně, nebo třeba retro, nebo kombinace úplně všeho a prostě je to jedno. Ještě před 10 lety by to bylo těžce extravagantní, to ty si musíš přece velmi dobře uvědomovat. Mladý kluk s delšími vousy, výraznými plastovými brýlemi a pletenou čepicí... Dnes uplně normální. Bylo to třeba před 5ti lety? Ne... Já také měl potřebu v pubertě nosit jen černou a taky mě to přešlo. Teď mám raději veselé barvy a prostě si na sebe vezmu takovou barvu, na jakou mám zrovna náladu. Doba jde v tomto dopředu a za chvíli nebude extravagantní ani chodit v pytli. A že se mu líbí piercing a tetování mi taky přijde normální. Dneska to má kde kdo a vůbec nezáleží na společenském postavení, povolání, inteligenci ani věku... Je to další forma vyjádření. Ať už na sebe dám jen obrázek protože se mi líbí a budu se pak cítit fajn nebo protože pro mě něco znamená a má to nějakou spi***uální symboliku pro mě samotného.

Chápu tvůj postoj. Třeba se typek změní a třeba ne. Ať tak nebo tak, je to jedno. Když v sobě člověk něco potlačuje tak je vnitřně nešťastný. Jistě o tom víš mnoho sám, jak je patrno z rozhovoru s tebou. Kdyby mu negativní pozornost vadila, něco by s tím udělal. A pokud má někdo hlubokou potřebu jej za to slovně napadat, tak má nejspíše nějaký problém sám se sebou.

Obyčejně obhajovat to NORMÁLNÍ ve společnosti mi přijde hrozné, protože i normální lidi se přeci pomlouvají a přetvařují, ale jsou-li oblečeni společensky přijatelně, pak je vše v pořádku. Jsou furt lepší, než ti, co jsou oblečení divně a propíchaní. A při tom to nevypovídá vůbec nic o jejich lidské hodnotě.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 08. 2013 v 11:03Off-line Merglo  (44/-/-)
descaharm: súhlasím s tvojim príspevkom. Myslím, že si veľmi presne zhrnul psychológiu gayov :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
02. 09. 2013 v 01:56Off-line Koubi  (33/187/61)
Chci být za a) fotomodelem, za b) navrhařem za c) zpěvákem.. tka co teda :D počkažde neco jiného, vítej v klubu schizofreniků :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
30. 09. 2013 v 18:33Off-line Mirec  (39/-/-)
ahoj si pekny chalan chcel bi som si stebu popisat ak mas zajem
04. 10. 2013 v 13:31Off-line AngellO  (29/181/74)
Gratuluji a přeji štěstí těm, kteří do života pobrali dvojnásob krásy a talentu. Přeji štěstí všem, kteří ho dokáží využít alespoň z poloviny tak jako právě ty.
14. 10. 2013 v 01:38Off-line AleksRS  (36/176/69)
..až náhodou som sa dostal na tento magazinový članok a potom na komentare, je to skutočné fórum ;-) a napíšem aspoň to že suhlásin z komentarom descaharm.
01. 11. 2013 v 01:49Off-line CassArrow  (32/182/68)
Ten chlapec by byl tak krásná holka ;)
Překvapivě chytrý, sečtělý... Kde se dneska tyhle fajn kluci berou? :)
Ale jeden vtípek si neodpustím.
Jak dlouho mu asi trvá příprava na magnetickou rezonanci :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 11. 2013 v 19:14Off-line MANHATTAN11  (31/-/-)
tuhle příšeru bych poslal do práce, at´ se vzpamatuje
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
04. 11. 2013 v 18:04Off-line DanielBlack  (29/188/69)
ja totiž nepracuju noo :D
04. 11. 2013 v 18:12Off-line Lukastaverna  (33/176/76)
Daniely jsi nadherny jak s***ě rád bych si tě vzal.A mimochodem jsme taky umělec.hraju na piano a taky v podstatě nepracujeme ale práce je na fotkách a na všem..nikdo si neuvědomuje že nic těžšího než si upravovat fotky neexistuje a nahravat pisničky atd..to je taky práce.
04. 11. 2013 v 20:23Off-line Tondapraha  (70/-/-)
taverno,jdi už stím strašákem k čertu!!!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 11. 2013 v 21:43Off-line CassArrow  (32/182/68)
tondapraha: Máš pravdu. Všude samý spamy !
25. 01. 2014 v 01:41Off-line Ondra1991  (32/183/68)
Držím palce :) ať se to povede ;)
PS: S těma fejkama si mužem podat ruce taky mám na ne štěstí :D
26. 02. 2014 v 09:46Off-line Jam  (30/170/64)
Nevím jestli to má vůbec cenu komentovat už to tu bylo...Je normální že je gay je normální že má tetování je normální že má piercing, ale není normální to že nemá vkus pro střídmost!! Tolik piercingu tolik tetování chodící obrázková kniha s kovošrotem, žádnému člověku toto nemůže slušet...(ne tolik toho na sobě)1-2 možná ale tohle přehnanost a zohavení svého těla to co jsi na sebe dáváme tzn. tetování piercing ... jsou ozdoby těla! Ale v míře!Závěrem však musím podotknout že je to jeho volba jeho tělo možná časem pochopí ....
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
28. 02. 2014 v 12:34Off-line DanielBlack  (29/188/69)
já musím podotknout že to je opět podle vkusu každého, někomu se líbí víc piercingů a tetování nekomu míň, co je na tom proboha k nepochopení?
28. 02. 2014 v 17:46Off-line Jam  (30/170/64)
to že je někde hranice.... něčeho co mi lidé chápe...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:10Off-line Toy  (100/178/70)
Neval do něj! Neznáš ho a tím pádem ti může bejt u p***le jak vypadá.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:11Off-line Jam  (30/170/64)
co? Já do něj nevalím :D má tu fotky tkže pouze soudím fotky .
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:11Off-line Toy  (100/178/70)
Víš dobře jak to myslím...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:13Off-line Jam  (30/170/64)
:D samozřejmě že......... ne :D jediné co z naší konverzace 100% vím že ty nemyslíš ...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:19Off-line Toy  (100/178/70)
Dobře, budeme tedy hrát Tvoji hru. Jsi vysokoškolák? Ano jsi. Aspoň to o sobě tvrdíš. Pak budu hrát stejně blbého jako ty ;) Máš ještě nějaké otázky nebo poznatky jak ze sebe udělat ještě většího hlupáka?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:24Off-line Jam  (30/170/64)
:D žádná moje hra ty jsi začal, tkže tvoje hra Toyi, jinak nevím na co si tu hraješ, já napsal svůj názor na něj a hotovo od toho diskuze je pokud se ti to nelíbí tak se s tím smiř nebo si vymaž své příspěvky ;) Jinak hlupáka ze sebe tady děláš ty...;) "Máš ještě nějaké otázky nebo poznatky" ?;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:27Off-line Toy  (100/178/70)
Na blbej komentář, chytrá odpověď. Jsi závistivá buzna! :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:30Off-line Jam  (30/170/64)
Ty jsi fakt 41 blbeček viď ? :D závistivej? Co bych mu měl závidět? nebo komu ? Hm?Aoznačení pro buznu beru jako " vykrouceného člověka" což nevím jestli z mé fotky je poznat :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:32Off-line Jam  (30/170/64)
Ale co si myslím že opravdová bisexualita neexistuje a podle tvého profilu jak ty píšeš že jsi bisexuál. Bych spíše soudil že jsi 41 úchyl, který neví jestli holky nebo kluky :))
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:55Off-line Jam  (30/170/64)
Koukám že jsem uhodil správně :D jasně asi tak jako ty mi dáváš "dislaik" :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 03. 2014 v 23:57Off-line Jam  (30/170/64)
Nicméně tvé návštěvy na můj profil mají jaký podtext, úchyl-slídič?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 03. 2014 v 00:11Off-line Jam  (30/170/64)
tak něco málo k6 návštěvě takže ještě koukám dis-debílie se na tobě podepsal opravdu k pláči ;)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 03. 2014 v 00:12Off-line Jam  (30/170/64)
*podepsala
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 03. 2014 v 22:12Off-line Colombo  (103/192/90)
jam: ty se tu vyžíváš, co ?? :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 03. 2014 v 19:04Off-line Jam  (30/170/64)
Tak pouze jsem napsal svůj názor za kterým si stojím a nehodlám ho měnit jen kvůli tomu že si to Toyovi nelíbí :) on si začal ... = )
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 04. 2014 v 06:42Off-line Palacinka  (36/180/80)
kámo si skvelej a mas ve všem pravdu, pac co tady piši nekteri ubozaci si nepriznaj pravdu a nereknou to rodine, to co vlastne citi a maji v srd**ku....nevi a jsou ubozaci....:)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
13. 04. 2014 v 05:54Off-line Toy  (100/178/70)
Marmeládo, já si taky stojím za svým názorem že seš k****n :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
14. 04. 2014 v 20:42Off-line Jam  (30/170/64)
?Nevím co zkoušíš po cca měsíční pauze ty zakomplexovaná posraná hračko :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 04. 2014 v 20:00Off-line Jam  (30/170/64)
nevím proč mě pořád řešíš :DD i po tak dlouhé době jsi pouze člověk který se prohrabuje ve zpětnejch sračkách já už na tebe dávno zapomněl ...tím že sis začal zas na novo ti pouze odpovídám ;) tak běž řešit někoho jiného a dej mi pokoj ;) a řeš jiný .
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 04. 2014 v 14:49Off-line BMWfreak  (29/180/70)
přej chci být fotomodel.. toho by ani ve sběrných surovinách nevzali :D takových hlášek na hlavní stránce bych se radeji zdržel :DD
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
09. 07. 2014 v 18:54Off-line KittyChaosPlanet  (24/-/-)
Jeslti je tohle umělec, tak je asi na povrchním chápání většiny lidí, na úrovni vychytaná estetizující cool fotka a vizáž. Případně by to mohla být po přijetí na některou školu další mediální d***a.
02. 08. 2014 v 00:30Off-line Chuckym3  (41/174/75)
¨může vůbec telefonovat ? Neruší mu ten kovošrot signál ? Nebo to funguje opačně a dá se na něm ladit i televize?
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 08. 2014 v 09:50Off-line Hnedoocko  (33/177/84)
moze to byt mily chalan... no stale vo mne potvrdzuje myšlienku že chalan ma byť chalan aj keď je na chalanov... nič proti tvojmu štýlu :)
23. 10. 2014 v 11:07Off-line Hupll  (23/-/-)
Některé fotky jsou super a ta ozdoba v bradavkách je fantastická, magicky přitahující.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
06. 11. 2014 v 22:08Off-line Andreas  (31/185/57)
ať žije železářství (y)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
27. 12. 2014 v 16:44Off-line Thekraken  (20/-/-)
Tohle není sexy ani trochu :/
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 01. 2015 v 14:27Off-line Naran  (103/-/-)
Jste omezenci. Nadáváte, ale ani jeden z vás co tu říká něco o kovu, železářství atd. by nedal ani jeden pierc :D . Když se vám to nelíbí, tak proč to čtete a proč to vůbec komentujete? Kdo na to není, ten tomu prostě neporozumí. Septum a snakes bites je dle mě nejkrásnější pierc, co v obličeji může být a na něj se to prostě hodí. Mám tyhle piercy taky, většině se líbí a zbytek to ignoruje. Proč by to měli řešit, když to je moje tělo, ne? Achjo, to jsem se zas naštval :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
14. 01. 2015 v 19:12Off-line PassionFruit  (38/176/60)
Naran: Možná bys jim mohl nechat jejich názor, každý má právo se vyjádřit... Mě se to taky nelíbí, ale nadávat a ani urážet nikoho nebudu. Můj názor je ten, že je to opravdu moc, až příliš, ale je to jen a jen jeho věc....
14. 01. 2015 v 22:50Off-line Naran  (103/-/-)
PF, Lidem názor neberu, jen mi přijde trapný to sem psát xkrát furt dokola, jako by to jednou nestačilo...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 04. 2015 v 16:07Off-line Jacob01  (28/187/53)
tak tenhle kluk je mi sympatický :) ví co chce a co nechce... a to je důležité :) a to jak vypadá - prostě nemůžete čekat typického kluka. chce být originální a jde si za tím :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 04. 2015 v 10:30Off-line Runner11  (45/173/69)
Krásne napsané, hodně štěstí
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
28. 07. 2015 v 17:17Off-line Cas.motylu2  (51/-/-)
já nevím ale gay bi nebo heterák by mněl bejt normární vypadat normálne,,a né jako šasek, muj názor
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
15. 08. 2015 v 00:21Off-line Iceman93  (103/230/150)
Samozřejmě, Daniel je jiný, je výstřední a to není nic fantastického, potřebujeme spíše zapadnout mezi heterosexuály a ne vypadat takhle, ale samozřejmě opět platí, že je to jeho věc, já s tím nic neudělám. Myslím, že ale na mainstreamu není nic špatného...Kladné hodnocení si zaslouží jeho zuby, kresby a vyspělost. Snad studuje VŠ a užívá života.
15. 08. 2015 v 09:53Off-line Cas.motylu2  (51/-/-)
no je to sasek ,takle nezapadne ani pro heteráky a bohužel ani do bi a gay komunite,,,normální kluk je umne gay-bi nebo hetero...a né saskové jako on
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
27. 08. 2015 v 17:02Off-line Jasmina  (34/183/93)
Lidi kdo chce domu býka s Pírsingem všude
17. 09. 2015 v 17:33Off-line FRANTA48  (58/-/-)
asi schytám moře mínusů ale je to hnus prominte
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 10. 2015 v 19:26Off-line Thekraken  (20/-/-)
Kluci jsou sexy, ale tohle není kluk :(
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 10. 2015 v 14:33Off-line Lalalala  (25/-/-)
Ako dlho trva kym sa takymto niecim z cloveka stane monstrum?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 01. 2016 v 14:12Off-line Macin1  (58/176/95)
Hezký kluk a i milý kluk a dobře napsané články , ale ten piersing z nosu a pusy by měl vyndat .
27. 07. 2016 v 19:45Off-line Xeri  (23/171/60)
Čistý trans
08. 11. 2016 v 13:11Off-line Matejkrasny  (49/192/86)
Originál a svůj to je boží ^_^
07. 05. 2017 v 10:31Off-line Slices  (33/176/70)
To je presne ten typ, kterym provozne rikam "mazoretka" :-D ....neboli nechat zprcat partou negru a zahodit. Chapu, ze ma kazdy jiny vkus, ale ja jsem s klukem, protoze se mi libi kluk, ktery vypada jako kluk a ne jako rozverna trinactka :-D Vubec si neumim predstavit, ze bych to dotahl domu, stydel bych se s timhle ukazat kdekoliv. Fuj.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
17. 10. 2017 v 07:57Off-line David.danik  (103/-/-)
Krásný pokud není pouze na ty buzní typy tak je hezký
19. 12. 2017 v 03:55Off-line Perplexity  (21/177/74)
Po tomto shlédnutí už chápu proč jsme "my" gayové k smíchu. :'D Bože, komu co já dělám. :D
12. 01. 2018 v 08:32Off-line Powlusik  (37/179/69)
Daniel vůbec není dokonalej, ale v tom je právě ta krása, ta zajímavost.
A narodil se takový, jaký se narodil. S tím on nic nenadělá, ani my ne, tož to respektujme!!

Tady k těm komentářům jen: Proč si myslíte, že Daniel chodí všude tak, jak jej tu vidíme???
Přece klidně to mohou být třeba jen jeho snahy cosi rozšeřit, nadráždit módně okolí i sebe.

Nikdo z nás tu přece nevidí, jak chodí dnes oblečen třeba do školy, nebo do společnosti, či do práce, zda si piercing nedává někdy pryč, anebo zda jeho postava chce být z jeho pohledu někdy vzpřímená, jindy zšenštile nakroucená třeba jen pro vyfocení.

Mně teda připadá jako kluk, kterej si zkouší, a bude dál zkoušet, co všechno se svou osobou a osobností může udělat. Byť jen pro snímky, třeba.
A vyčítat někomu, kdo se i tak cítí trošku jinej, že si chce tu jinakost i různě zkoušet, je skutečně jen pitomost těch k***iků tady...

Mně se líbí i jeho osobnost, se kterou dokáže postupovat a prostupovat dál a dál, aniž by to byl nějaký přihlouplý hnusoň!
Mít ho jen vedle sebe, cítil bych se o hodně líp. Taky mu je už o pár let víc!

Danieli, experimentuj dál, nenech se nikým manipulovat. Sám určitě poznáš, čeho je už přiliš a co chce zas nějakou změnu...! Jsi bezva šohaj!!!
12. 01. 2018 v 08:38Off-line Powlusik  (37/179/69)
Jo a Toy je dost vyspělej synek, aby po létech dokázal poznat, kdo je nadějnej v uměleckých zkoušeních a kdo ne. Zažil toho už s kamarády i s kamarádkami dost, mohl by povídat. Dokáže být vstřícnej. A taky má vkus, svůj vkus. Takže ho nezhazujte, jo?!!
12. 01. 2018 v 08:41Off-line Powlusik  (37/179/69)
=Já vím, 'neshazujte'= ----sorry ;-)
12. 01. 2018 v 11:51Off-line David.danik  (103/-/-)
Proč by hubený kluk měl chtít pouze hubený kluky tedy ty buzní typy to je ta nevole proč jen hubený na hubený a nic jiného je nezajímá...magoři...nedivte se když se chováte takhle hnusně =(
12. 01. 2018 v 12:30Off-line David.danik  (103/-/-)
až budeš mít potřebu hajtit tak mně tvé výlevy nezajímají mně to nezajíímá je to můj život a tvý pruzení mi je víš kde . . .
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload