Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Tony Čejka: Sexuální partnery jsem přestal počítat u položky 500

Tony Čejka byl koproducentem pražského Mr. Gay Europe, teď se vrhl na Mr. Gay Czech Republic. V rozhovoru prozradil, v čem je tato soutěž krásy jiná a práskl na sebe i pikantnosti ze svého sexuálního života.

Co vás přivedlo k uspořádání Mr. Gay Czech Republic?

Myšlenku na takovou soutěž v sobě nosím už od mládí, kdy jsem už jako malý kluk chtěl pracovat pro Miss. Později jsem se začal věnovat produkci a přemýšlel jsem, jak vše uskutečnit a zrealizovat tak, aby se můj sen splnil.

Začal jsem spolupracovat na prvních dvou ročnících Prague Pride, kde jsem fungoval jako produkční koncertu. Zde se mi naskytla úžasná příležitost seznámit se se zajímavými lidmi a se soutěží, která v tu dobu u nás fungovala pod názvem „Gayman“.  

A pod vlivem všech těchto okolností vznikla myšlenka na Mr. Gay Czech Republic. Po samotné evropské části jsme se domluvili s Tomášem Frídou, že založíme novou značku, pod kterou soutěž poběží, a pokusíme se ji dostat mezi TOP akce roku. Jelikož se Tom rozhodnul věnovat se prozatím svojí práci, vedení soutěže připadlo na mě a já pevně věřím, že můj tým dokáže to, co jsme si vytyčili, a že vítěz roku 2014 získá i evropský a světový titul.

Jaká je myšlenka Mr. Gay Czech?

Mr. Gay Czech Republic je soutěží krásy, vnitřních hodnot a reprezentace LGBT+ komunity jak doma, tak i v zahraničí. Soutěž navazuje na hodnoty soutěží Mr. Gay Europe a Mr. Gay World a ztotožňuje se s jejich ideou na základě několika disciplín najít vítěze, který bude tváří gay společnosti a nositelem hodnot, které mají přispět k integraci LGBT+ komunity do společnosti.

Co musí finalisté splňovat?

Finalisté a vítěz z nich zvolený by měl mít víc jak „hezkou tvář a krásnou postavu“. Porota bude hodnotit  vnitřní krásu, hodnoty pospolitosti a bratrství, smysl pro humor, ale i osobnost jedince. Vítěz soutěže bude prezentovat Českou republiku na světových soutěžích Mr. Gay Europe a Mr. Gay World.

Věnujete se modelingu?

Modelingu, potažmo focení se věnuji jen okrajově. Podle toho, kdo a s jakou nabídkou přijde. Zatím jsem z toho neměl ani korunu. A ač se může na základě těchto spoluprácí zdát, že jsem vysazený na kůži, musím některé pány zklamat – není to tak.

Do čeho všeho jste jako model ochotný jít?

Jsem extrovert, takže v tomto směru nemám zábrany a jdu do všeho. Pokud by se jednalo ještě o provokaci, tím víc by mě to lákalo. Jako člověk se nemám za co stydět a nahota mi je přirozená.

Kdy jste si uvědomil, že jste gay?

Tušil jsem to již od mládí, ale byl jsem vychováván na vesnici a v duchu křesťanské víry, o to bylo složitější si to přiznat. Nakonec jsem si to plně přiznal v 21 letech a od té doby to řeknu každému na „plnou hubu“.

Takže první kontakt s klukem nastal…?

Poprvé jsem spal s klukem v 21 letech a bylo to přesně na Vánoce.

Jak to přijala Vaše rodina?

Druhý den jsem to řekl mamče a ta to přijala bez problémů a ještě dodala, že je ráda, že jsem konečně našel odvahu jí to říct nahlas. Otci jsem to nikdy neřekl já osobně, tuto roli na sebe nejspíš vzala mamka, a on to naštěstí nijak neřeší. Ví, jak žiju, a má mě možná ještě raději. Mám s ním dosti přátelský vztah.

Viděla někdy vaše rodina vaše přítele?

Znají všechny mé delší známosti a krom asi jednoho byli všichni u mých rodičů. Nikdy s tím nebyl problém a myslím, že je měli i rádi. Ten první je dokonce součástí mojí rodiny do teď, a to už trvá 7 let.

Takže raději stálého partnera nebo svobodný vztah?

Nyní jsem sám, i když já vlastně nikdy nejsem sám. Vždy mám aspoň pár milenců v záloze. Jsem vyznavačem dlouhodobých vztahů, ale paradoxně mi to nikdy nevydrželo víc jak rok a půl. Nejdelší vztah udržuju se svým prvním partnerem, se kterým mám i psa, i když po 6 letech, co jsme od sebe, se nedá mluvit o partnerství, ale o přátelství, o nejlepším přátelství.

Za svůj život jsem opravdově miloval jen jednou a svého tehdejšího partnera jsem si chtěl i vzít. Byl to vysněný partner, co se týká vzhledu i osobnosti, zkrátka pan božský! Teda to jsem si alespoň myslel. Bohužel pravda byla jinačí. Od té doby jsem na volné noze a budou to už 3 roky. Až se někdo objeví a chytí mě u srdce, pak si jej rád nechám připustit i k tělu.

Kolik jste měl sexuálních partnerů?

Myslím, že u 500. položky jsem to přestal počítat. Jak říkám, nejlepší manželky jsou děvky.

Proč?

Protože vědí, jak svého chlapa uspokojit. Moje babička říkávala, že chlap musí z domu odejít s plným žaludkem a prázdným pytlíkem. A to dodržuji i já a zatím se ke mně každý vrátil.

Narazil jste v zaměstnání někdy na problém, že jste gay?

Nikdy jsem s tím neměl problém.

Jaké je pro vás ideální zaměstnání?

Ten, kdo mě zná, ví, že svou práci miluji a nikdy bych neměnil. Dělám produkčního a ta práce je mým koníčkem a láskou. Eventmarketing je ideální a já jsem rád, že se mu mohu věnovat na plné obrátky.

Jaký máte největší sen?

Co se týče osobní sféry, vím, že chci rodinu. Partnera, který mě podrží a obejme, když mi je těžko. Který bude mým nejlepším přítelem, milencem a partnerem zároveň. A s takovým člověkem chci mít i vlastní děti.

A mám-li vymezit i nějakou pracovní metu, do svých 40 let bych chtěl vlastní prací vybudovat impérium, které mě a rodinu zabezpečí do konce života. A po čtyřicítce bych se chtěl vrhnout do politiky a stát se prvním gay primátorem města Prahy.

Jak byste srovnal vývoj LGBT+ komunity za posledních pár let?

Já si myslím, že jdeme rychle kupředu, tak jako země na západ od nás. I když se pořád jistě setkáváme s netolerancí, která se stupňuje např. v době Prague Pridu, který vždy zvedne vlnu nevole z určitých řad. Ale dle mého jsme tolerantní národ. I když ani gay komunita není celistvá a uvnitř převládají stejné netolerantní názory, jako je tomu u heteráků vůči nám. Nejdřív bychom se možná měli zamyslet sami nad sebou a pak to vyžadovat od většiny.

Jaký typ mužů se vám líbí?

To většinou vědí spíše lidé kolem mě. Můj bývalý, říkejme mu třeba Kurýr, je prototyp muže, který mě bere. Špinavý blond, urostlý, svalnatý, s hrudí chlupatou a malým sexy zadečkem jako dva stroužky česneku. Samozřejmě toto je jen pozlátko.

Na chlapech si vážím osobnosti, vlastního názoru, trochu by měl být asi svým způsobem drsňák, ale když se zavřou dveře, tak zjihnout jako jehně. Každopádně, chlap, který by mě chtěl mít vedle sebe, by měl mít silnou osobnost, kterou ta moje nepřeválcuje. Jak vycítím, že mám navrch, všechno jde do kytek.

A hlavně nesmí mít hlásek jemný jako žena, to mě přímo odrazuje.

Jakého slavného muže byste rád pozval na rande?

Nikdy jsem nad tím nepřemýšlel a myslím, že ani takové tendence nemám. Ale pokud by se naskytla příležitost, jistě by to byl pornoherec italského původu žijící v Americe, Leo Giamani. Vím, šel bych na rande se Cher. Ta je pro mě ztělesněním ikonické ženy, co má koule.

Máte více přátel mezi muži nebo ženami?

Myslím, že to je půl na půl. Stýkám se s lidmi, s kterými je mi dobře a kteří mi mají, co dát, a já jim.

Jaký máte vztah k módě a kráse?

K módě a kráse mám hodně blízko. Už jen proto, vezmete-li v potaz, že jsem vystudoval střední průmyslovou školu textilní, obor oděvní technologie a mám i maturitu na stroji. Móda a styl je moje základní slupka.

Ve čtvrťáku jsem spolupracoval s Osmany Laffitou a po škole jsem se módě i chvilku věnoval. Ale život mě táhnul jinam a teď své zkušenosti a přemíru vizí ve své hlavě dávám do produkce. Takže k módě a kráse mám kladný vztah a dle mého se mi podařilo vytvořit si i svůj osobitý styl. Dokážu se obléci jako vagus i jako gentleman.

Bez čeho si svůj den nedokážete představit?

Bez ranního sexu či masturbace, vůně kávy a cigarety.

První jsme tu nebyli, ale jako jedničky se chováme!

Přihlaste se do soutěže krásy Mr Gay Czech Republic

Titulní foto: Tony Čejka

Onload

56 názorů ke článku

13. 11. 2013 v 02:19Off-line M.i.o  (31/-/-)
"Můj bývalý, říkejme mu třeba Kurýr, je prototyp muže, který mě bere. Špinavý blond, urostlý, svalnatý, s hrudí chlupatou a malým sexy zadečkem jako dva stroužky česneku. Samozřejmě toto je jen pozlátko."

Tak to nechápu, co na takový buzničce viděl.
Souhlasím - 21   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
13. 11. 2013 v 03:34Off-line Anariko  (32/174/60)
m.i.o: Pokud to nechápeš, tak nemáš totální vkus :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 22  Nahlásit
13. 11. 2013 v 04:45Off-line SyTOM  (25/-/-)
OMG kolik mu je že měl už 500 sexsuálnách partnerů ??
Souhlasím - 19   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
13. 11. 2013 v 06:29On-line Richard33  (44/185/82)
Já jsem přestal počítat u čísla 10 (už jsem si začal připadat jak šlapka, co dá každýmu) :-D. Ale taky jsem se přestal chovat nezodpovědně :-D :-D
Souhlasím - 22   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 11. 2013 v 08:12Off-line Igy  (38/173/81)
Pěkné, držím palce, aby se Mr. Gay CR vydařil :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
13. 11. 2013 v 08:25Off-line Lepus  (40/173/63)
Kvůli takovýmhle k***tům mají gayové pověst promiskuitních běhen, se fakt musím stydět...
Souhlasím - 54   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 11. 2013 v 08:35On-line Richard33  (44/185/82)
Lepus: Klid, ta pověst je pravdivá. Stačí si projít titulky profilů, inzerci, nové zprávy od uživatelů nebo témata v poradně :-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
13. 11. 2013 v 09:42Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Nechapu, proc se rozcilujete nad tim, kdo se s kolika lidma vyspal.. Co je vam do toho, jste nejaci
bohove, ze soudite a rikate, co je spravny?? Ublizival vam, uskodil vam?..
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 14  Nahlásit
13. 11. 2013 v 11:01Off-line Ztracen  (40/183/83)
Když pes chce, tak ojede každou nohu, tak proč soudit, to je pravda.

Mě však zaujaly jiné detaily. Z rozhovoru vyplývá, že všechny jeho amanty rodiče znali. Takže babička mu poradila, aby neměl prázdný pytlík, tak mu otevžřeli bordel? Sorry, ale nějak tak to vyznívá.

Další věc, která mě zaráží je jeho ego. Nemá figuru ani na dabing, natož focení (pokud není řeč o péčku, tam berou všechen pleps). A sebevědomí o tom, jak se všichni vracejí? Oni se vracejí, když nemají s kým a pokud má někdo "dveře otevřené" vracejí se častěji, když je to gratis.

Prostě je to typ člověka, kteří mají víc na hubě než v trenkách a nemyslím si, že by byla víc než polovina z toho pravda.
Souhlasím - 22   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 11. 2013 v 11:31Off-line M.i.o  (31/-/-)
Richard33 : Pravdivá pověst ? To jen proto, že ti nejhlasitější se takhle chovaj ještě snad neznamená že gay = promiskuita. Jediný, v čem se cítím být ovlivňován svou sexuální orientací, je to, s jakým pohlavím chci mít sex, ne jak jsem promiskuitní.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 11. 2013 v 11:36Off-line Igy  (38/173/81)
m.i.o.: A co měl jako odpovědět, když byl dotázán "Kolik jste měl sexuálních partnerů?" Nevidím to jako vychloubání, ale upřímnou odpověď, a právě tím se od těch metroušků liší.
Co se promiskuity týče, je to podle mě otázka toho, že průměrný chlap je nadrženější než průměrná ženská. Když se tedy sejdou dva gayové=chlapy, užíjí si častěji, než když se chlap musí kvůli ženské omezovat.

ztracen: Jak snadno se uráží, že? Co ti třeba v rozhovoru přijde lživé? Neřekl moc věcí, co by se nedalo ověřit. Krom počtu chlapů, ale to mu evidentně věříš.
13. 11. 2013 v 11:50Off-line Cool.my  (33/187/-)
Chtěl bych mít přítele, jehož neintimnější chvíle by byly veřejným tajemstvím. Schválně s kolika ex by se potkal, kdybysme spolu šli někam ven :D Ale hlavně že je spíš na ty dlouhodobý vztahy. Ty kráso to sou zase hlody po ránu :D
13. 11. 2013 v 12:13Off-line Pollux  (103/-/-)
Není to snad jedno, s kým spal a kolik měl partnerů? Trocha tolerance by kluci fakt neuškodila. Je to čistě jeho věc:-) Už jsem to tady někde jednou psal. Až gay začne tolerovat gaye, to pak bude super. Zatím jsem neviděl tolik zbytečných invektiv a agrese, kolik je jí právě mezi námi kluky. Nerozumím tomu. Proč?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
13. 11. 2013 v 14:01Off-line CH.a.r.m.i.n.g  (33/172/56)
Tak já nevím, jestli jste tady všichni uplně natvrdlí, ale pokud mi někdo cpe pod nos s kolika borcama spal, tak je mi do toho hodně. Neměl jsem v plánu a ani jsem nechtěl přijít dnes na nakluky a toto shlédnout, nicméně když se tím potřebuje někdo chlubit a říkat to všem, tak se samozřejmě o svůj názor podělím stejně veřejně a se stejným právem jako dotyčný, o kterém článek je. Takže fuj, borec je očividně nechutnej jak zevnitř, tak zvenčí, ale vzhledem k tomu kolik nadržených ubožáků jsem za svůj život potkal, tak bych tomu číslu i věřil, přece jen ....kdo chce 500 sexuálních partnerů, tak si je dokáže vždycky najít, není to umění, jen většina borců je snad dostatečně inteligentních na to, aby zhodnotila, že je to jaksi bezpředmětné.
Jděte už do p***le s takovýma článkama, furt tady prezentovat nějáký smažky, zhulence a totální nuly.
Souhlasím - 24   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 11. 2013 v 16:42Off-line Alleyesonus  (32/177/60)
jeeezis miluju ty jkecy kdyz ma nekdo partneru nebo mel sexualnich tak je to k***a... Neni jen mu zavidite protoze na ty ostatnii kluky ma a vy ne,, chlubi se stim protoze se za to nestydi ... a vi ze nas je tu vic ja taky mel uz pres 300 kluku a jsem vyhlasena k***a prahy a mam to u pici,,, nechapu jak kazdy jen pomlouva a jak jsou slusny 2 velky vztahy a na sex jen max 10 lidi za cely zivot se proberte ... nekdo ma vetsi chut na sex a co .. nekdo kdo mel vic jak 20 chlapu za cely rok uz je pro vas HIV a nejvic nemocny ...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 15  Nahlásit
13. 11. 2013 v 18:56Off-line AAAA  (56/185/75)
no nevyzerá až tak že by mal 500 asi to bral po patrech:)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 11. 2013 v 19:47Off-line M.i.o  (31/-/-)
alleyesonus: Víc než 300 ve 21 ? :D A jak si to počítáš? Jestli žiješ sexuálně od 15 let, tak to znamená, že měsíčně se vyspíš s více než 4 různými chlapy. To, že jsi k***a, nejsou pomluvy, ale pravda. Chce to trochu sebereflexe :) PS: Kdybys místo š**ání chodil do školy, tak se možná za 21 let naučíš i svůj rodný jazyk.
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 11. 2013 v 21:58Off-line Jam  (30/170/64)
No 500 už je opravdu dost já mám za sebou neco kolem 10 - max 15. klukama a to je všechno dohromady, jak vážnej vztah tak "šup sem šup tam" :D Nicméně 500 :O... OMFG! to už bych se bál o své zdraví :D Tkže to že měl 500 sex. partnerů mu opravdu nezávidím ... raději bych žil dlouho a měl stálého partnera / či pokud by se našel recept na nesmrtelnost tak bych těch taky klidně dal :DD.... jak to mohl zvládnout no jestli je pasivní :D tak snadno Gang b**g to jistí, borci si to rozdávaj ve 20 a to už by pak odpovídalo realitě :DD..Nicméně k té" Miss Gay nebo jak se to jmenuje se mi líbí že to není jen o kráse !!! Já nechápu jak a proč a za jakým účelem vznikají soutěže MIss (ženské) postrádá to logiku pokud se díváme pouze na krásu obličeje tak je to povrchní porota, lidi co hlasují a i ti co vůbec vystupují > viz normální Miss krásy (krása je subjektivní popis člověka a též i hodnocení ..... :P f*ck )Když to tady v Gay Miss nebo jak se ta soutěž jmenuje se hodnotí vše což je mnohem lepší > nejlepší....)
13. 11. 2013 v 22:26Off-line Evanss  (27/185/70)
hodně partneru ale tak je to fešak :D že vy by jste s nim ven nešli, to jo :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 11. 2013 v 22:59Off-line Ztracen  (40/183/83)
čím víc keců, tím míň pravdy, že? profi šlapka jich má za rok kolem 200, takže je hodně dobrej. pokud za to dava huleni, aby se vraceli, tak se nedivim :-D je to nechutné, ale pravda každého věc.
14. 11. 2013 v 08:53Off-line Lepus  (40/173/63)
No ono v podstatě nejde ani tak o to, kolik údajně měl mít partnerů, ale spíš že někdo má potřebu se veřejně takhle primitivně chvástat a vytvářet si o sobě záměrně obraz Velké Čubky, co nedá nohy k sobě ani v rakvi....
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
14. 11. 2013 v 16:35Off-line Satanek  (32/185/65)
500 chlapů měl tedy spíš asi víc jak bylo naznačeno? no to se má ten vocas čim chlubit no :/
14. 11. 2013 v 19:40Off-line Jam  (30/170/64)
a její babča jí říkala tak ty jsi holka tkže ty uděláš službičku a on si nevšimne že mu z peněženky zmizeli všechny paírovky "jackpot" holka holka jackpot :DD
vychaná Babča ;)
15. 11. 2013 v 00:21Off-line Chrisss  (29/182/65)
to tu bude článek o každé couře?
15. 11. 2013 v 00:23Off-line SyTOM  (25/-/-)
Chrisss:jak vydíš tak ano :D
15. 11. 2013 v 01:50Off-line Igy  (38/173/81)
hrůza dneska ty lidi. Přečtou si titulek a dál už ne, nebo ani nepřemeljší. Všichni diskutují 500+ partnerů, ale že byl dotázán a tedy to je pouhá odpověď a nikoliv chlubení, to nevnímají. A že dokázal víc než všichni ti tady co ho nazývají pouhou k***ou, to nikomu taky nepřijde divné. Ach jo.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
15. 11. 2013 v 06:33Off-line Jam  (30/170/64)
igy: tvl zase :D stejný názor který mluví za vše že :DD "A že dokázal víc než všichni ti tady" To, kdo co dokázal, ty nemůžeš vědět a ikdyby jsi byl ježibaba se 3 okama a 1 křištálovou koulí, tudíž mohl předvídat to kdo co dokázal tak je to HLAVNĚ SUBJEKTIVNÍ POCIT ČLOVĚKA ;) KAŽDÝ NĚKDY, NĚKDO, NĚCO DOKÁZAL A DOKÁŽE, JEN JE TO NA NĚM JAKÉ ON MÁ OTOM HODNECENÍ A MÍNĚNÍ....Dotaz to sice byl, ale to už nám nic neříkám o tom že svou odpověď mohl upravit ....Přeci každý " dobrý" příběh si zaslouží menší vylepšení :P
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 11. 2013 v 11:13Off-line Igni  (36/192/130)
muslehulibrk: mit hodne sexu je jedna vec, mit ale pres 500 ruznych partneru, to uz je jine kafe. To rika, ze je k***a, ne kolikrat mel sex. Paradoxne stale pary maji casto sex casteji nez jednotlivci, ale porad jsou jen s tim jednim ;)
15. 11. 2013 v 13:05Off-line Igni  (36/192/130)
musclehulibrk: no prave ze neni. protoze za to, ze spis casto s jednim clovekem, se svym p***elem te urcite nikdo devkou nebo podobne nenazve, protoze to k tomu partnerskemu vztahu patri. ;)
15. 11. 2013 v 14:25Off-line Igni  (36/192/130)
kdyz budes spat s jednim, co ma za sebou testy a je zdravy a on bude spat taky jenom s tebou, tak se tezko nakazite. mimochodem je to trestne i kdyz o tom nevi, zvlast u toho poctu co mel by mel chodit na testy pravidelne, protoze ta pravdepodobnost tam je docela vysoka ;)
15. 11. 2013 v 19:39Off-line Nagato316  (27/183/-)
500-- PRASE !! S******ý :)
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 11. 2013 v 19:55Off-line Crac  (39/175/66)
great, so never say never, we only live once, right?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
16. 11. 2013 v 20:01Off-line Jam  (30/170/64)
právě že žijeme jen jednou tak by sme si toho měli vážit kdyby byla nějaká "nesmrtelnost", tak prosim těch 500 zajdů bych taky klidně dal. Ale já žiju v realu tkže todle fakt ne :P :OO
22. 11. 2013 v 13:02Off-line Alleyesonus  (32/177/60)
Hlavne ze mi nadava opet clovek co nema fotku..Klasicky..
23. 11. 2013 v 10:29Off-line Jiriick  (32/179/62)
omg další inteligentní rozhovor :D to se člověk nasměje..
04. 12. 2013 v 19:28Off-line Mychal  (43/192/75)
Hm, další k***a, co je na to ještě hrdá..
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 12. 2013 v 21:47Off-line EDiesel  (35/186/85)
Je hnusný, jak noc. Malý, zženštilý a obličej vůbec ničím nezajímavý. Vytahovat se s tím s kolika lidmi spal, mže jen totálně zoufalý člověk... A závist ze mně opravdu nemluví, jelikož v tomhle případě není co závidět :)
04. 12. 2013 v 22:23Off-line Igy  (38/173/81)
Tak mu nezáviďte :)) I když tady v článku rozhodně nemá svoje nejlepší fotky, tak je pořád hezčí než většina z vás tady ;)
http://tinyurl.com/pkzy8ko
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
05. 12. 2013 v 04:50Off-line Mychal  (43/192/75)
"tak je pořád hezčí než většina z vás tady ;)"
O to přeci v životě jde :D
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 12. 2013 v 18:36Off-line Bel-ami-star  (102/-/-)
To je nechutne mit 500 chlapu? Totalni devka, jakou ma asi uroven ta soutez? Dej mi dam ti budes vitez.... diky nechutne samo o sobe.
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 02. 2014 v 07:39Off-line Bel-ami-star  (102/-/-)
jokerjoker : naprosto souhlasím
12. 03. 2014 v 13:53Off-line Colombo  (102/192/90)
To se teda máš čím chlubit, uklidňuji se myšlenkou, že takových magorů není většina.
15. 03. 2014 v 08:34Off-line Antiochos  (51/179/85)
Nyní se zabývám myšlenkou že pokud odsoudím někoho kdo měl tolik chlapů v posteli tak to bude vypadat že asi závidím ale není tomu tak.Říkám si jen ti co se tím chlubí zda se nestydí co si ostatní pomyslí .Taky si říkám když jich už tolik v posteli měl zda mu vůbec něco říká slovo milování?Jestli ten člověk ještě neco cítí zda to není jen obyčejná mašina na sex.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 05. 2014 v 17:22Off-line Petardo  (103/-/-)
Hezkej je, ale je adeptem na AIDS a tak či tak je to prachsprostá d***a.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 05. 2014 v 09:53Off-line Ztracen  (40/183/83)
D***a má za tohleto prachy, normální to není, takže jak nazvat blbce, který to bere na čísla?
21. 08. 2014 v 18:02Off-line Voki  (34/168/55)
Pan Čejka šlape?
21. 08. 2014 v 18:13Off-line Voki  (34/168/55)
Hrdá šlápota,nic víc.Vlastně ne hrdá,ale nafoukaná a hloupá štětka.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 03. 2017 v 14:20Off-line Astro1990  (33/186/91)
Za plentou anonymů se dobře uráží, cp?! Nemusim o tom mluvit, přesne podobní jim tady někteří komkentují.. Než se trapit a .... tohle jen K. pokud jde o přatelství a užívat si tak...
18. 03. 2017 v 14:22Off-line Astro1990  (33/186/91)
tohle je normální, u některých mimo je
07. 06. 2017 v 02:12Off-line Wasteman  (30/-/-)
500?! :O Uz si o sobe nemyslim, ze jsem kujva :-)
22. 04. 2018 v 14:02Off-line ToMDcz  (28/184/74)
špina
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2019 v 19:15Off-line DomCub  (38/192/137)
Špína je slabý slovo..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 11. 2019 v 18:50Off-line Mishima  (70/178/78)
Já sexuálně žiju od 15-ti let, takže doteď je to už 51 let a na 100 svých předchozích partnerů si vzpomínám /jméno atd./ No ale když vydělíte ten počet lidí těmi roky, tak to vychází ani ne na 3 lidi za rok a to skutečně není mnoho ! Jenže podle mnohých lidí zde bych byl označen za promiskuitního.
24. 11. 2020 v 05:55Off-line Iglw  (48/172/77)
No,už je to starší článek,ale dobrý!Že měl tolik partnerů,to neva.Pěkný,inteligentní kluk,akorát hodně mu tady asi závidělo!Je nymfoman,on to má od přírody ,či Pána Boha dáno,že?Hlavně,když je dodnes 100% zdravý,ne!Přeji mu jen to nejlepší!Neztratí se v životě!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 06. 2021 v 07:26Off-line Alsomedi  (34/180/75)
Hezkej.
02. 06. 2023 v 02:17Off-line Otello  (37/191/-)
Mr. Gay CZ. Jajajajj nic v zlem ale jde o muzskou krasu ze ? Zajedte se projit po Zagrebu nebo na plaz do Splitu...uvidite poradne muze :-) A to se necpeme do zadneho Mr.:-)) Ale dobry, at zije maskarni !
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload