Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Druhý ročník gay plesu Queer Ball už v únoru! Bude se hrát o vstupenky na Laser Game v Brně

Uplynulo 8 měsíců od uskutečnění Queer Ballu, prvního brněnského plesu pro LGBT komunitu, který organizovalo občanské sdružení STUD Brno. A nyní nastal ten správný čas na to, abychom vás informovali, že sdružení STUD Brno se rozhodlo navázat na úspěšný první ročník a v únoru 2014 tak uspořádá již druhý Queer Ball – akci, která oživuje brněnskou společenskou a kulturní Queer scénu.

Stejně jako Queer filmový festival Mezipatra, který se chýlí ke konci, stává se pomalu i Queer Ball pravidelnou událostí, se kterou LGBT komunita v celé České republice může počítat.

Filmový festival Mezipatra 2013 je v plném proudu! Ozývají se pravdivé lži

Tentokrát jako nebe a pekla

Druhý Queer Ball, tentokráte s podtitulem „Heaven and Hell“, se uskuteční v pátek 28. února 2014. Neformální ples pro všechny lesby, gaye, bisexuály, transsexuály, jejich přátele a všechny, kdo jsou Queer, začíná od 19:00 v Kulturním centru Babylon, Kounicova 20 v Brně.

Velký sál a jeho přilehlé prostory umožní všem návštěvníkům užít si večer, ať už ho stráví na tanečním parketu nebo ve společnosti přátel u stolu.

První ročník Queer Ballu se velmi povedl. Ukázalo se, že poptávka po akci tohoto typu je v Brně obrovská. Veskrze pozitivní ohlasy nejen od návštěvníků plesu nás podpořily v plánech přichystat v roce 2014 další ročník. Doufáme, že bude minimálně stejně úspěšný jako ten předchozí,“ říká Marek Christ, zástupce organizátora akce.

Blíží se první brněnský ples Queer Ball pro gaye

Queer Ball 2014 bude koncipován v podobném duchu jako první ročník. Loňské návštěvníky provedla večerem oblíbená moderátorka Ester Kočičková, letos se o výběru moderátora ještě diskutuje, ale organizátoři slibují neméně populární osobnost. K poslechu a k tanci během večera zahraje výběr hudebních stylů od pop rocku, přes latinskoamerické rytmy, funk, soul až po taneční a jazzové standardy, živě v bohatém nástrojovém obsazení kapela Na šikmé ploše.

„Druhý Queer Ball ponese podtitul „Heaven and Hell“ a my věříme, že návštěvníci opět popustí uzdu své fantazii a elegantně se nastrojí. Zatímco na prvním plese měli návštěvníci možnost sáhnout při výběru oblečení po kombinaci bílé a černé barvy, letos budou hlavním tématem nebeské a pekelné motivy,“ pokračuje Marek Christ.

Soutěž o vstupenky na Laser Game

V pestrém doprovodném programu nebude chybět soutěž o ceny, laser show a mnoho dalšího. Vyhrát budete moci například vstupenky na bowling, squash či Laser Game Brno do Tron Laser Arény:

Zkuste novou Laser Game v Brně! Je to super zábava i pro gaye

Vstupenky

Rezervace a prodej vstupenek začala ve středu 13. listopadu 2013 od 20:00 prostřednictvím webu www.queerball.cz. Ceny vstupenek na ples se pohybují v rozmezí 200 Kč za nejlevnější místa k stání až po 500 Kč za nejlepší místa v sále.

Titulní foto, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload