Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

V novém seriálu Sean Saves The World je hlavní postavou gay!

Jednou ze seriálových novinek letošního podzimu je „Sean Saves The World“. Hlavní postavou je gay čtyřicátník Sean, kterého ztvárňuje herec Sean Hayes. Toho můžete znát ze seriálu Will & Grace, kde si rovněž zahrál gaye – sarkastického Jacka McFarlanda.

Seriálový Sean je rozvedený a má úspěšnou, avšak náročnou kariéru. Svou čtrnáctiletou dceru Ellie z neúspěšného manželství vídá jen o víkendech. Na svém pracovišti má dva pro děj významné kolegy – kamarádku Liz a nejlepšího kamaráda Huntera. Jeho zaměstnání ho baví, poté však dostanou nového šéfa Maxe, který se rozhodne, že svým zaměstnancům dá pořádně zabrat. To znamená neustálé přesčasy a nošení práce domů.

Seanovi se navíc do života až příliš montuje jeho matka Lorna. Když se matka Ellie rozhodne přestěhovat, rozhodne se Ellie zůstat u svého otce. Sean si tak musí zvyknout na pro něj zcela nový způsob života. A jelikož vždy vše dělá pořádně, rozhodne se stát se nejlepším otcem na světě. Ukazuje se, že to nebude mít vůbec jednoduché.

Gay postavy v seriálech se často v průběhu děje vypořádávají se svou orientací a přemýšlejí o coming outu. Nic takového ale v Sean Saves The World čekat nemůžete, protože Sean je už od začátku přiznaný gay. V některých situacích nemá Seanova sexuální orientace v podstatě žádný vliv. Pokud se Seanovi podaří najít si partnera, mohla by být dějová linie ještě zajímavější.

V současné chvíli je potvrzeno osmnáct epizod, z nichž již sedm bylo odvysíláno. Sean Saves The World nedosáhne na popularitu seriálů jako „How I Met Your Mother“ či „The Big Bang Theory“, ale stojí za zhlédnutí.

Seriál The Carrie Diaries vypráví děj před Sexem ve městě a odhaluje coming out

Titulní foto: youtube.com

Autor článku je seriálový nadšenec, amatérský kuchař a velmi pilný student.
Onload

1 názor ke článku

16. 07. 2017 v 19:36Off-line Sexjezivot  (19/176/76)
A co jako ?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload