Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Už víte, na co se můžete těšit v příštím roce? Na Queer Ball!

Na únor 2014 pro vás občanské sdružení STUD Brno připravilo druhý ročník plesu pro LGBT komunitu. Akci, která oživuje brněnskou společenskou a kulturní queer scénu a umožní vám užít si večer se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a tak říkajíc mezi svými.

Druhý Queer Ball, tentokráte s podtitulem „Heaven and Hell", se uskuteční v pátek 28. února 2014. Neformální ples pro všechny lesby, gaye, bisexuály, transsexuály, jejich přátele a všechny, kdo jsou queer, začíná od 19.00 hod v Kulturním centru Babylon na ulici Kounicova 20 v Brně.

Velký sál a jeho přilehlé prostory umožní všem návštěvníkům užít si večer, ať už ho stráví na tanečním parketu nebo ve společnosti přátel u stolu.

Kupte si vstupenky

13. listopadu došlo ke spuštění webových stránek a od stejného data si můžete koupit vstupenky. Na výběr jsou lístky na sezení a k stání a cena začíná u 200 Kč.

Kapacita sálu je samozřejmě omezená, takže doporučujeme neváhat a rezervovat si svůj lístek co nejdříve, jelikož první ročník se velmi povedl a poptávka po akci tohoto typu v Brně není malá. Ostatně posuďte sami a projděte si fotky z minulého ročníku, které se nachází v galerii na našich webových stránkách www.queerball.cz.

Queer Ball 2014 bude koncipován v podobném duchu jako první ročník. Loňské návštěvníky provedla večerem oblíbená moderátorka Ester Kočičková, letos se o výběru moderátora ještě diskutuje, ale dočkáme se neméně populární osobnosti.

K poslechu a k tanci během večera zahraje výběr hudebních stylů od pop rocku přes latinskoamerické rytmy, funk, soul až po taneční a jazzové standardy živě v bohatém nástrojovém obsazení kapela Na šikmé ploše. V pestrém doprovodném programu nebude chybět soutěž o ceny, laser show a mnoho dalšího.

A šťastní výherci se mohou těšit na volňásky na Laser Game:

Druhý ročník gay plesu Queer Ball už v únoru! Bude se hrát o vstupenky na Laser Game v Brně

Titulní foto: Queer Ball

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload