Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

7 známých DJs podpoří Světový den boje proti AIDS na Václavském náměstí

Významní hudebníci taneční klubové scény podpoří dnešní Světový den boje proti AIDS. DJ Daimic, Martez Ortega, James Hawk, Henriette & Vilém, Evson a Tiffa podpoří boj proti AIDS přímo na Václavském náměstí u osvětového stánku České společnosti AIDS pomoc, o. s. Přijďte se podívat, začíná se dnes (01. 12. 2013) už od 9 do 15 hodin! Vstup je volný, umělci vystoupí bez nároku na honorář.

V klubu Fenoman (Blanická 28, Praha 2 – Vinohrady) bude od 19.00 do půlnoci následovat after party.

Martez Ortega (10-11 hod)

DJ Martez Ortega začínal v roce 2001 na Stodolní ulici v Ostravě. Během osmi let se propracoval na světovou úroveň. Přes hraní v pražských klubech (Celnice, Mecca) až po hraní ve známých podnicích na Ibize, Mallorce, Švýcarsku a v Itálii. Jeho stylem je energický house, tribal, electro house, tech-house a progressive.

Specialitou Martezových setů je spolupráce s doprovodnými interprety – saxofon, houslista, hráči na bonga a vokalistky).

James Hawk (11-12 hod, after party 22-00 hod)

Aktivní je od roku 2004. Hrál v klubech Top Secret, Styx, Cafe-Amsterdam. Byl rezidentem v klubech Valentino před jeho rekonstrukcí a v Pekelným Baru. Jeho stylem je electro, electro-house, tech-house. V současné době ho můžete slyšet na See Jay rádiu, kde moderuje pořad „DJ Time“.

DJ James Hawk, vlastním jménem Jakub Pouček má co se hudby týče velice osobitý styl, získává si velmi rychle posluchače i vděčné publikum.

Daimic (9-10 hod, after party 19-21 hod)

DJ Daimic vlastním jménem Petr Kodera. Mohli jste ho slyšet hrát v klubech Mecca a Inkognito. Své rezidentní noci měl v On Clubu (Disco Rocks) a v klubu Roxy (Royals Party).

Jeho začátky vyjadřují nejlépe dvě slova: Techno, vinyl. Postupem času se jeho stylem stal happy house, electro, progressive.

Vilém & Henriette (12-13 hod)

Rezidenty nejdéle existující gay-friendly párty Lollypop v klubu Radost FX.

DJane Henrietta je za Dj pultem více jak sedm let. Mohli jste ji pravidelně slyšet v klubech Friends, Valentino, Silwer cafe a On Club. Hrála na hlavní stage na festivalu Prague Pride, nebo na party Decadance. Každý měsíc pořádá úspěšnou party Freedom Night a je spoluorganizátorkou festivalu Queer Eye.

Kdo by neznal DJe Viléma – patří mezi nejdéle hrající DJe u nás. V roce 1992 začínal v Loutkou a Bidlem v Radost FX klubu. Hostoval v klubech Sasazu, Roxy, Mecca v Praze a také v zahraničních městech Amsterdam, Mnichov či Berlín.

Evson (13-14 hod)

DJane Evson se velmi rychle zařadila mezi nejvytíženější DJe na české taneční scéně, hrála i v zahraničí. Není se čemu divit, své publikum si odjakživa dokázala rozmazlit svou schopností kombinovat v energických setech trendy současné taneční scény spojené s prvky uplifiting housové hudby, tech house a progressivem.

Začínala v pražském klubu Studio 54 pod křídly DJ MarcoSe, nejvíce se proslavila svou rezidentní nocí „The Blond powe“ ve Star Baru klubu Valentino. V současné době má své pravidelné party na střeše hotelu Hilton Prague, ve sky baru Cloud9.

Hrála také v klubech SaSazu, Mecca, Incognito, Havana Club Praha, Staré Lázně Kolín, Retro Music Hall a další.

Tiffa (14-15 hod)

DJ Tiffa začínal jako vinylový DJ na diskotékách v rodném Valašském Meziříčí a po okolních klubech. Po přestěhování do Prahy předeslal na CD nosiče, stal se rezidentem dnes již legendárních klubů Angel a Bonanza. Postupem času se stal jeho stylem latino house, stal se rezidentem klubu Friends a hrál pravidelně na houseové stage klubu Valentino (On Clubu). Hostuje na party Lollipop.

Sympatický, vždy usměvavý DJ Tiffa je velmi oblíben. Hraní si opravdu užívá, udržuje neustále kontakt s tančícím publikem. Má široký hudební záběr: house, progressive, latino, rychlejší remixy, lehká retra, ale i tech-house.

Titulní foto: youtube.com, zdroj: aids-pomoc.cz

Onload

1 názor ke článku

01. 12. 2013 v 08:15Off-line Frankie19  (27/185/69)
Neznám ani jednoho :D Ale tak řikal jsem si, že do naší republiky asi jen tak nezavítá DJ Antoine nebo Tiësto :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload