Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kadeřník Pavel Filandr: Pocházím z malého města, takže reakce na moji homosexualitu nebyly pozitivní

Přední český vizážista, kadeřník, stylista a módní návrhář, Pavel Filandr, se narodil v Litoměřicích. Přestože kadeřník a vizážista není jeho původní profese, dokázal se svou pílí a vytrvalostí vypracovat mezi nejlepší české aktéry v tomto oboru.

Účastníky soutěže Mr. Gay Czech Republic bude posuzovat z pohledu vnější krásy. Při Grand finále bude mít na starosti celou produkci večera. Pavlova módní značka Filandr Underwear oblékne všechny finalisty.

Jste členem poroty na castingu Mr. Gay Czech Republic. V čem si myslíte, že je Váš přínos pro tým porotců?

Soutěžící budu hodnotit podle možností a kritérií, které jsou pro mou profesi nejbližší a budu se více zaměřovat na fyzickou krásu a estetično, než hloubat v něčím charakteru či osobnosti. Určitě nebudu své kolegy jakkoli ovlivňovat, ale budu si pevně stát za svým hodnocením a ohledem na soutěžící.

Když Vám nabídli místo jednoho z pěti porotců, co Vám proběhlo jako první hlavou?

Ježíši Maria, to zase budou drby.

Jaký by měl být dle Vás vypadat vítěz? Ať po fyzické nebo psychické stránce...

Podle mého názoru by neměl být zženštilý, měl by mít ušlechtilou postavu a na jeho zevnějšku by jistě měla být vidět péče o něj sama, avšak ne přehnaná. Měl by být komunikativní s milým projevem a hlavně pokorou.

Co čekáváte od soutěže?

Profesionální úroveň soutěže, která dokáže výherci pomoci s uvedením do společnosti a dále pak bojovat za práva gayů. Příjemně strávený večer a jistě zábavný program.

Už jste se zúčastnil nějaké soutěže jako porotce či soutěžící?

Již několikrát jsem usedl v porotě různých miss a podobných soutěží krásy, takže si myslím, že mám bohaté zkušenosti i v této tak neoblíbené profesi rozhodovat podle svého názoru o tom, kdo je či není ten top.

Mr. Gay Czech Republic má v prvním ročníku zvolené téma problematiky rakoviny varlat a k tomu jste s dalšími porotci nafotili fotografie, které poukazují na daný problém. Setkal jste se už s touto problematikou nebo rakovinou všeobecně ve Vašem okolí?

Bohužel rakovina je nemoc, se kterou se setkáváme dnes a denně, ať už o nemocném víme či ne. Rakovina je zákeřná choroba, která mě připravila o spoustu blízkých, přátel a rodiny i klienty.

Co se týká problematiky rakoviny varlat, jsem se prozatím napřímo nesetkal, avšak je důležité, aby toto intimní rakovinové onemocnění bylo veřejně prezentováno a byla jakási osvěta v této problematice.

Jste zapojen do nějaké charity?

Několik let jsem podporoval dům dětí a mládeže v Litoměřicích, dále pak různé sbírky charitativního charakteru či podporou jednotlivců. Mám velmi silné sociální cítění, pro to mně nejsou osudy druhých lhostejné. O charitě není potřeba mluvit, ale konat. 8)

Kdy jste udělal svůj coming-out?

V 17 letech.

Jak to přijalo Vaše okolí?

Bohužel to nejbližší to nepřijalo kladně, a tím, že jsem vyrůstal na malém městě, počátky mého veřejného přiznání se k homosexualitě nebyly pozitivní.

Jak se zapojujete do LGBT komunity?

Aktivně jsem se zapojil do uspořádání Mr. Gay Europe a v předchozích letech jako sponzor porotce při pořádání podobné soutěže.

Další porotci:

Tanečník Tomáš Kuťák: Když mi bylo dvacet let, prošel jsem veřejným coming outem

Herec Jaroslav Šmíd: No a co, že jsi gay? Však Zdeněk Troška taky!

Tony Čejka: Sexuální partnery jsem přestal počítat u položky 500

Titulní foto: TZ

Onload

1 názor ke článku

07. 05. 2014 v 20:17Off-line DjLuko1996  (27/175/-)
Clanok ma az tak nezaujima ale je celkom zlaty !!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload