Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Spotify! Poslouchejte milióny písniček zadarmo

Vyzkoušeli jste již Spotify? Spotify je služba pro poslech hudby, najdete v ní velké množství skladeb, které jsou roztříděny na jednotlivé žánry. Nechybí ani jednotliví interpreti a jejich alba, takže si vybere převážná většina posluchačů. 

Kde a na čem mohu poslouchat?

Spotify je dostupný nejen na počítače, ale i na mobilní systémy Android, iOS (iPhone) a Windows Phone. Ať už posloucháte na čemkoliv, budete potřebovat program, ten stáhnete kliknutím na vámi vybranou verzi.

Zadarmo?

Spotify si můžete pořídit ve verzi „Free“, nebo ve verzi „Premium“. Za Premium zaplatíte měsíčně 10 USD (cca 200 Kč), oproti Free verzi budete moci poslouchat ve vysoké kvalitě, písničky budou k dispozici off-line (bez připojení k internetu) a nebudou se vám přehrávat občasné reklamy.

Free verze vás ale nijak neomezuje. Kvalita písniček ve verzi Free je naprosto dostačující, nemusíte se proto obávat nějaké příšerné kvality. Občasné reklamy, které nejsou nijak otravné a i s poměrně s příjemnou hudbou se dají překousnout, trvají pár desítek sekund.

Jediným skutečným omezením je nemožnost přeskakování písniček. Během jedné hodiny lze přeskočit skladbu na další jen několikrát (asi šestkrát).

Verzi Premium můžete na 30 dní bezplatně vyzkoušet.

Je tu několik jiných, na stejné bázi založených služeb, ať už je to starší MusicJet, zahraniční Deezer, nebo i třeba poměrně nový (v ČR) Google Music.

Jaký program na poslech hudby používáte vy? Podělte se v komentářích.

Autor článku se věnuje moderní technice, mobilním zařízením a IT. Blízká je mu investigativní žurnalistika a nepohrdne ničím novým a neotřelým.
Onload

2 názory ke článku

15. 01. 2014 v 10:53Off-line Gliese581c  (39/176/78)
vyborny program, pouzivam intenzivne asi 2 mesice a naprosta spokojenost
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 01. 2014 v 21:45Off-line BennyD  (26/-/-)
Ten program je opravdu super, děkuju za typ :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload