Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay film: Liberace! Životopisný příběh gay pianisty, který měl milostný vztah se svým řidičem

Valentino Liberace byl americký pianista a zpěvák. Životopisný film „Libarace!“, který je podle skutečné události, začíná v létě roku 1977, kdy do jeho bouřlivého Las Vegaského života vstoupí šestnáctiletý Scott Thorston. Mladičký a stále naivní Scott je najat jako Liberaceho řidič a současně okouzlen novým světem a způsobem života, což přejde až k jeho milostné aféře s Valentino Liberacem.

Hudba, drama, romantika, ale i místy humorné scény zaujmou při sledování dramatického vztahu obou mužů v době, kdy bylo zcela nemyslitelné se veřejně přiznat k homosexuální orientaci.

Liberace chtěl před veřejností utajit svoji homosexualitu i vztah, ale také nemoc AIDS, které roku 1987 podlehl. Až do hořkého konce stál Scott po jeho boku.

Americký snímek „Liberace!“ (Behind the Candelabra) z roku 2013 odhaluje zajímavý životní příběh, který si na ČSFD i IMDb vysloužil hodnocení 71 %. Michaela Douglase (Valentino) je zbytečné představovat, jeho herecký výkon je opět skvělý. Matt Damona (Scott) určitě znáte z filmů „Bournův mýtus“ či „Bournovo ultimátum“.

Titulní foto: hbo.com

Onload

1 názor ke článku

28. 01. 2014 v 09:58Off-line T-jiand  (26/-/-)
Viděl jsem ho v létě na piazettě a docela jsme se na něj těšil. Ale popravdě mě trochu zklamal. Film neměl žádné výrazné vyvrcholení a všecno se tak táhlo v jedné rovině...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload